Customer Reviews

Wat onze klanten zeggen

Bij CoolGift.com hebben we er onze missie van gemaakt u de nieuwste gadgets en coole items aan te bieden en uw winkelervaring veilig, handig en eenvoudig te maken. Dat geldt zowel voor uw bezoek aan onze website als voor eventuele service na verkoop.

Steve ZientalaZaterdag 4 augustus 2018
Handige gadgets, vandaag besteld morgen in huis, toestellen doen het zoals beloofd
Sylvana derboven Zaterdag 4 augustus 2018
Duidelijk. De nodige informatie. Snelle levering.. En het product werkt zoals aangegeven.
Virginie deloosZondag 8 juli 2018
Heel snelle en correcte levering! Heel tevreden!
AnDonderdag 28 juni 2018
leuk klapbord voor de regisseur van de klassenmusical besteld. Goede kwaliteit, hele snelle levering. Voldoet precies aan de verwachtingen.
Lisa GehlichVrijdag 25 mei 2018
via internet jullie gevonden en jullie hebben het correct en snel gestuurd. De Crazy Grannies gaf een perfecte lach op mijn nu 80 jarige moeder. We hebben heel erg gelachen om deze oude dames.
JackDonderdag 24 mei 2018
Uitstekende service. Eén artikel bleek kapot te zijn en er werd gelijk een nieuw exemplaar gestuurd.
Karlien VanlangendonckMaandag 21 mei 2018
Supertoffe en originele cadeautjes, snelle levering, topwebsite!!
Janny IJsselmuidenMaandag 21 mei 2018
Ik zocht een speciaal kado voor mijn broer's 60ste verjaardag en vond dit, door te googlen bij jullie. Hij vond het kado prachtig.
Tante Corien.Zondag 20 mei 2018
Ik zocht een kado voor een nichtje van 12 jaar en vond bij jullie leuke dingen. Mijn nichtje was erg blij met haar tekst ballon.
Freddy GoetgebuerWoensdag 16 mei 2018
Perfecte afhandeling,goede materialen en de juiste timing voor mij*****.Bedankt
KittyZondag 13 mei 2018
Supersnelle service!
Sanne FleurenZondag 13 mei 2018
Heb een goede ervaring met Coolgift.com Het cadeau werd op tijd geleverd en het cadeau wordt goed verpakt. Ik heb voor Coolgift.com gekozen, omdat de cadeaus origineel zijn.
NatasWoensdag 9 mei 2018
Prima geslaagd en alles zoals ik had besteld
stelqDonderdag 19 april 2018
Zeer tevreden. Zeer snel geleverd.
Jannie_voet@live.nl Woensdag 18 april 2018
Top, leuke gadgets, vlotte levering, zelfs na defecte gadget, contact met jullie opgenomen, en de volgende dag een nieuwe ontvangen. Dikke plus.
Daniëlle Van BrusselWoensdag 18 april 2018
alles heel vlot verlopen, prima!
Ankie seijkensMaandag 16 april 2018
Gevonden na zoekopdracht via Google. Mijn winkelervaring was prima. Jullie hebben hele leuke spullen.
BasZondag 15 april 2018
T was n cadeau, hij is dr blij mee dus ben ik dat ook.
kobeVrijdag 13 april 2018
Handige filters want ik had moeite met een verjaardagscadeau te vinden voor mijn vriendin.
JWJ Zondag 8 april 2018
Met handschoenen aan is het beeldscherm van de navigator niet te bedienen. Met de touchscreen handschoenen kan dat wel. Probleem opgelost!
PepeZaterdag 7 april 2018
Breed aanbod, prijs en snelheid van leveren
JoanneVrijdag 6 april 2018
Helemaal top, niks op aan te merken. Super vriendelijke mensen ook die er werken.
DominiekDinsdag 3 april 2018
Alles ging zeer makkelijk en was snel geleverd !
Fons BatenZondag 1 april 2018
Overzichtelijke site met de meest uiteenlopende fraaie zaken:) Bestelling verliep makkelijk en goed. Bezorging was inderdaad zoals aangeven. TOP
NannetteZondag 1 april 2018
Leuke cado's, geweldig prettige ervaring met bestellen en voortreffelijke aflevering! De wijnflespuzzel was het gesprek van de verjaardag!
FredVrijdag 30 maart 2018
Bij coolgift hebben ze coole gifts op voorraad die nergens anders te vinden zijn en verschrikkelijk snel geleverd worden.
SielMaandag 26 maart 2018
Prima website, snelle levering, alles netjes verpakt.
LisaMaandag 26 maart 2018
Ik koos voor deze webshop omdat ze heel snel leveren, zelfs op zaterdag. Zo kon ik snel nog een leuk verjaardagscadeautje bestellen!
P. Van OeffelenZondag 25 maart 2018
U had wat ik wilde op voorraad. Heb er 2 besteld omdat ik met de egg cuberr meer dan 30 jaar plezier heb. Zeker tegen de pasen .
H.a. KluinZaterdag 17 maart 2018
Perfect zal zeker weer bij jullie bestellen
Joel GeversWoensdag 14 maart 2018
Snelle levering ondanks dat ik huisnummer was vergeten in te vullen. Na contact met klantendienst op 1 dag opgelost. Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Goede prijs/kwaliteit.
astridVrijdag 2 maart 2018
erg leuke cadeautjes. mijn man was er erg blij mee!
BasDonderdag 1 maart 2018
Leuke dingen
EllesMaandag 26 februari 2018
Aparte producten op de site
Esther keizerZondag 25 februari 2018
Jullie hadden het product dat ik zocht
Sieglinde RaeymaeckersZondag 25 februari 2018
Online gezocht achter specifiek product en zo bij jullie terecht gekomen. Dit is allemaal verlopen zoals gewenst, dus tevreden!
Windy deryckVrijdag 23 februari 2018
Reeds 2x savonds besteld en tegen alle verwachtingen in,de dag erna zoals beloofd geleverd! TOPPIE!! Heel tevreden dus van coolgift!!
Nico DekkerDonderdag 22 februari 2018
Winkelervaring was uitstekend en de bestelling was goed verzorgd, jullie service vind ik perfect mijn zwaaiende katjes ben ik al weer kwijt aan mijn kinderen dus ik moet er nog weer bijbestellen.
FJWoensdag 21 februari 2018
Winkel ervaring was prima, het product dat ik zocht vond ik bij jullie via Google. De bestelling is vlot bezorgd.
josje lamersDinsdag 20 februari 2018
product viel als kado erg in de smaak. minpunt: ik had als bezorgdag dinsdag gekozen. ivm verjaardag. werd het maandag bezorgd, erg jammer!
Leo Zondag 11 februari 2018
Het artikel werd keurig op de vooraf aangegeven datum bezorgd. De bestelling was netjes ingepakt en komt overeen met de afbeelding op de site. Kortom helemaal tevreden.
Jessica MeyjesWoensdag 7 februari 2018
Ik was op zoek naar een bijzonder cadeautje voor mijn vaders verjaardag. Ik kwam op jullie site terecht en dat zag er netjes uit. Daarom heb ik voor jullie gekozen. Helaas vond ik het er erg knullig uit zien toen ik de doos openmaakte. Het was namelijk al een keer open geweest en met een plakbandje vast gemaakt. Jammer genoeg kon ik het niet zo inpakken voor mijn vader en moest ik er iets vervangende voor bedenken.
Lien VerberckWoensdag 7 februari 2018
Ik ben heel blij dat ik deze website ben tegengekomen. De levering is snel en op tijd en de cadeaus zijn zeer origineel.
sonja SpaansenMaandag 5 februari 2018
Leuke artikelen, goed betaalbaar. Zeer snelle levering ! De jarige vroeg een kadootje van de site.
ikkuhierWoensdag 31 januari 2018
de volgende werkdag was de bestelling binnen!
Els SoontjensZondag 28 januari 2018
Alles verliep uitstekend en werd tijdig geleverd
Stefanie Vrijdag 26 januari 2018
Ik ben op jullie website terechtgekomen via een zoekactie in google. Ik kende jullie website nog niet, maar als Belg vind ik het belangrijk om de Belgische handelaars mee te steunen, vandaar mijn beslissing om op jullie website te kopen (jullie prijs was ook dezelfde, goede beschrijving van het artikel e.d.). Ik had een zeer aangename ervaring met jullie! Alles verliep heel vlot, je kan zelfs bij het pakketje een gepersonaliseerd 'briefje' steken, wat super is! Verzending liep heel vlot en ik ben een zeer tevreden klant!
DirkDinsdag 23 januari 2018
Was op zoek naar een origineel cadeau - dus geen dertien in een dozijn. Toevallig bij Coolgift terechtgekomen en daar gevonden wat ik wilde hebben. Iets origineels!
Peter uit HoogwoudMaandag 22 januari 2018
via google afbeeldingen op "goudstaven" gezocht en kwam zo bij Coolgift terecht. Daar zag ik nog een paar leuke gadgets voor de Mancave. Mooi assortiment in de online shop, correcte levering.
LommenDonderdag 18 januari 2018
Coolgift.com biedt bijzondere gadgets en is de enige aanbieder van het product waarnaar ik op zoek was. Prijs ietwat te hoog, maar snelle levering.
carla peetersDinsdag 16 januari 2018
leuke gadgets, niet al te duur
Ano NiemDinsdag 16 januari 2018
Hoe was uw winkelervaring? - Positief; geen problemen gehad met het plaatsen/ontvangen van de bestelling. Duidelijke omschrijving/foto's. Waarom koos u voor ons? - Producten niet elders gezien, dus toch aangeschaft ondanks dat ik het iets te hoog geprijsd vond. Tip: na een bestelling de klant een (kleine) kortingscode doen toekomen via email of met het pakketje.
Leony Maandag 15 januari 2018
Leuke site, met grappige kado-ideeën. Doorslaand succes op onze afscheidsfeestjes met collega's!
PascaleMaandag 15 januari 2018
Leuk product, levering volgende dag. Alles prima, zeker aan te raden
Danielle MalawauZondag 14 januari 2018
Snelle levering en superblij mee! Echt aanrader om hier vaker te bestellen.
DotZaterdag 13 januari 2018
Duidelijke, waarheidsgetrouwe omschrijving en foto van het gadget. Supersnelle levering.
Daisy VervloetVrijdag 12 januari 2018
Snel verzonden en in nette staat ontvangen
fran uyttebrouk Donderdag 11 januari 2018
leuke en originele geschenken
Wendy DaemsZondag 7 januari 2018
Ik heb jullie site ontdekt via een vriend. Ben erg tevreden over de snelle service. Het is een cadeautje, dus ik kan niks zeggen over het product zelf.
SofieZondag 7 januari 2018
Snelle levering (dag na plaatsen van de bestelling rond de middag geleverd!), een van de items was stuk geleverd, deze werd onmiddellijk opnieuw verzonden! Prima service en goede kwaliteit!
Carina Vrijdag 5 januari 2018
Leuke en toffe cadeau-ideetjes. Correcte en snelle levering.
DmitriVrijdag 5 januari 2018
Blij met aankop! Zeer vlote levering!
KoenDonderdag 4 januari 2018
Top! Snel een leuk kado gevonden. Voor jullie gekozen omdat jullie via Google naar boven kwamen.
JohanWoensdag 3 januari 2018
Alles naar wens verlopen. Vlot besteld en snel geleverd
René BroedersDinsdag 2 januari 2018
goed
LiesMaandag 1 januari 2018
Jullie hadden de mooiste kras wereldkaart ter beschikking. Helaas was de rol al wat geplooid en vertoonde de kaart omgeplooide randen. Zeer spijtig. Voor de rest niets op aan te merken.
CelineZondag 31 december 2017
Snelle levering, leuk product. Alleen jammer dat je niet bij het afrekenen voor een cadeau verpakking kan kiezen en de boodschap die je achter laat niet op een klein kaartje komt, maar gewoon op papier.
SophieZondag 31 december 2017
We vonden hier het product dat we zochten aan een correcte prijs. Zeer snelle levering en houden zich aan de levertermijn zoals aangegeven. Echt een aanrader.
JoyAnZondag 31 december 2017
Snelle levering vlak voor kerst!
KrisZondag 31 december 2017
Erg goed en vlot, zeker vr herhaling vatbaar. Correct toegekomen.
EJBVrijdag 29 december 2017
Snelle en goede service. Verrassend leuke gifts. Een topper!
Van Muylder KarelVrijdag 29 december 2017
Gemakkelijk, aangenaam en correct. Sneller dan snel !!!!!!! Tof, doe zo verder hé
KristienVrijdag 29 december 2017
Leuk en divers aanbod. Snelle en correcte service.
Kelly Vrijdag 29 december 2017
Veel keus, kwaliteit, snelle levering . Zeer blij !
ramis ferriol jeanVrijdag 29 december 2017
VOOR ROND DEZE TIJD WAREN AL DE CADEAU'S toch op tijd geleverd wacht nu nog even op een cadeau die gisteren geleverd had moeten worden , geen probleem al zou ik hem voor 4u vandaag moeten hebben , toch wat beter kan is een kleine vermelding dat het niet geleverd is en hoe laat het er wel zou komen , eens ze niet op tijd leveren , dan weet je of hoor je niets meer tot nu toe , toch content voor de kerst cadeau's en vorige snelle leveringen en duidelijkheid op wat je koopt , bol is zeer goed , maar dit doet het minstens zo goed voor belgie
Virginie VerbekeDonderdag 28 december 2017
Super gemakkelijk en juiste snelle levering.
NinaDonderdag 28 december 2017
Goede prijs/kwaliteit. Ruim aanbod. Snelle, veilige levering.
Valerie MaertensWoensdag 27 december 2017
Bestelling geplaatst in de week van kerstmis. Desondanks de drukte rond de kerstperiode kwam mijn bestelling op tijd binnen, netjes op de afgesproken datum ! De producten waren zorgvuldig en goed verpakt. Alsook was de productbeschrijving accuraat. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen gezien het kerstcadeautjes waren, maar het zag er toch naar uit dat het een goede kwaliteit was. Zeer tevreden over deze webshop, ik zal hier nog bestellen !
JacquesWoensdag 27 december 2017
Prima snelle levering. Ik kom hier meer om andere leuke dingetjes te bekijken en eventueel te bestellen.
nickyWoensdag 27 december 2017
leuke produkten voor leuke kadootjes
SuzanneWoensdag 27 december 2017
Prima
Katie KarssenWoensdag 27 december 2017
Leuke en origineel kadootjes! Goede service er was van een kado iets stuk en kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Net optijd voor kerst! Super!!
Karen GeentjensWoensdag 27 december 2017
Jullie hebben super originele cadeautjes!
Yenthe De PaepeDinsdag 26 december 2017
Goede, snelle service!
AnnekeDinsdag 26 december 2017
Overzichtelijke site, leuke artikelen. Gemakkelijk bestelling plaatsen en vlotte levering.
Tamara LodderMaandag 25 december 2017
Voor coolgift gekozen omdat zij het muziekdoosje hadden mét leuke toevoegingen, zijnde het papier en de gaatjesmaker. Dat maakte het af.
de schamphelaere ritaMaandag 25 december 2017
ik zal zeker nog bestellen fantastisch
Saskia Beekman WitkampZaterdag 23 december 2017
Omdat jullie hadden wat ik zocht. Mijn winkel ervaring was top. Ik ben heel goed geholpen via de mail omdat het systeem m'n adres niet pakte. Ik ben zeer tevreden. En kom in de toekomst zeer zeker terug.
DennisVrijdag 22 december 2017
Zeer overzichtelijke site. Veel keus. Bestelling was precies op tijd geleverd. Een echte aanrader dit bedrijf.
MirellaDonderdag 21 december 2017
Superleuke gadgets, snelle levering!
KristofDonderdag 21 december 2017
Veel producten, snelle levertijd. Prima koopervaring voor mij!
E OtjensWoensdag 20 december 2017
Ondanks de kerstdrukte toch snelle levering. Leuke cadeau ideeën. Gevonden via gadget op google.
MC van StekelenburgDinsdag 19 december 2017
Bij het openen van de verpakking, bleek dat er een onderdeeltje van de Wijnfles Puzzel ontbrak. Nadat ik Coolgift hierover had ge-emaild, ontving ik ruim een uur later een vriendelijke e-mail van Joeri, dat mij een nieuw exemplaar zou worden gestuurd. Binnen 24 uur had ik het nieuwe exemplaar in huis, en dat de week voor kerst. Super vriendelijke en snelle service.
rita de schamphelaereMaandag 18 december 2017
de levering is binnen gekomen en het overtreft mijn wensen. Ik ben zo blij en inderdaad het is degelijk gerief. Hartelijke dank en zeker tot later
Sven StekelorumMaandag 18 december 2017
Bestellen ging vlot, ander leveradres invullen ging ook zonder problemen. Site was overzichtelijk. Foto's lijken op het eerste gezicht perfect overeen te komen met de producten. Levering perfect op aangekondigd moment. Wat zeker niet gemakkelijk was aangezien er maandag 11/12/2017 nogal veel sneeuw gevallen was. Ik was op zoek naar een specifiek kerstcadeau, en dat heb ik gevonden op jullie website
YvonneZaterdag 16 december 2017
Duidelijke site. Leuke gadgets. Snelle service. Wat ze zeggen, komen ze na!
Louis JanssenVrijdag 15 december 2017
Bestelling zeer snel geleverd op het afhaalpunt! werd snel en correct verwittigd door Coolgift !!
MiqueWoensdag 13 december 2017
snelle levering, alleen wel in een erg grote doos verpakt met veel luchtbubbelfolie....
MARTINE VANDEGINSTEMaandag 11 december 2017
Duidelijke website en prima opvolging + snelle levering! Het productaanbod is ook zeer gevarieerd, voor ieder wat wils dus en originele cadeaus.
HellieZondag 10 december 2017
Had de volgende dag de bestelling in huis. Top!
Anita HammansVrijdag 8 december 2017
Uitermate tevreden over deze leverancier. Ruime keuze uit div. producten in elke prijsklasse. Niet onbelangrijk: Levering volgens afspraak, ze doen wat ze beloven.
EricDonderdag 7 december 2017
Leuke gadgets en gifts en snel geleverd
HenkWoensdag 6 december 2017
Makkelijk winkelen op deze site en ondanks het late uur toch de volgende dag de bestelling thuis.
BeaWoensdag 6 december 2017
Leuke site met veel grappige gadgets en snelle levering en alles was zoals verwacht
monique de vriesDinsdag 5 december 2017
snelle levering goed verpakt
Sabine T.Dinsdag 5 december 2017
De bestellingen waren snel bezorgd en ze waren precies wat je ervan verwachtte! Bij mijn vorige aankopen van CoolCift ben ik ook niet teleurgesteld!
AnoniemZondag 3 december 2017
Winkelervaring was goed. Duidelijk beschreven site. We hebben voor de site gekozen, omdat het er overzichtelijk uitziet
MauriceVrijdag 1 december 2017
Goede ervaring en snelle levering
Renate van KekerenWoensdag 29 november 2017
Goede ervaring, overzichtelijk site
justinZaterdag 25 november 2017
heb niet zoveel ervaring in online winkelen, doch jullie online winkel schept vertrouwen. Cool gift had het product dat ik zocht. Alles liep vlot, perfect zoals beschreven op Site
Veerle BroekxWoensdag 22 november 2017
Alles was zéér correct, leveringstermijn, kwaliteit, ... geen enkele negatieve opmerking!
LaurijssenWoensdag 22 november 2017
uiterst correcte uitvoering van mijn bestelling.
Marco de Boer Woensdag 15 november 2017
Goede en zeer snelle service, nadat het product , een led-lamp bewegingsmelder, defect ( bewegingssensor was stuk ) bleek te zijn. Heb ik contact gezocht met de klantenservice. Ik kreeg snel antwoord en voor ik het wist was er al een nieuw exemplaar opgestuurd. Super service.
j.j LowijsWoensdag 15 november 2017
De ervaring was perfect snelle levering
Els De MotéWoensdag 15 november 2017
Goede service, correcte levering. Producten goed ingepakt. Zal bij jullie nog bestellen! Mvg Els
MarleenDinsdag 14 november 2017
Website doorgekregen van mijn dochter. Toffe cadeautjes die je elders moeilijk vindt
NikkiMaandag 13 november 2017
Makkelijk bestellen en snelle levering!
Bart SperberMaandag 13 november 2017
Kleinkinderen hadden voor hun sinterklaascadeaus deze site opgegeven. Op dit moment weet ik nog niet of de pakjes aan hun verwachtingen voldoen, maar wel weet ik dat er snel werd gewerkt. De pakjes waren binnen 24 uur op adres afgeleverd. Het was keurig en veilig ingepakt.
GerryWoensdag 8 november 2017
Er was verrassend een probleem met het product, maat coolgift heeft hier onmiddellijk op gereageerd, en volgende dag hadden we een nieuw product, top service ! Zeer tevreden, goed op tijd
DuflouZondag 5 november 2017
Door de vele variatie van de webshop is het zeker een aanrader Zeer duidelijke webwinkel.
BasVrijdag 3 november 2017
Erg leuke producten jammer dat het iets later was
Joke PasmanWoensdag 1 november 2017
Ik zocht wat kleine presentjes en kon bij Coolgift een aantal geschikte en toepasselijke cadeautjes vinden! De bezorging was snel en correct.
H. Smitt Zondag 22 oktober 2017
Leuk en origineel geschenk gevonden voor een tiener op jullie website.
EvertZondag 22 oktober 2017
Leuke producten. Overzichtelijke site en snelle levering
Mireille van gamerenMaandag 16 oktober 2017
Gezocht op product via internet en kwam zo terecht bij cool gifts
YvonMaandag 16 oktober 2017
Snelle levering (de volgende dag in huis). Helemaal perfect voor elkaar.
AnitaWoensdag 11 oktober 2017
Een overzichtelijke heldere winkelervaring en gevonden wat ik zocht (en meer)
E HurkmansMaandag 25 september 2017
Heb voor coolgift gekozen omdat dat de enige was die de volgende dag zou leveren, het was een cadeau voor zaterdag. Vrijdag bestellen , volgende dag in huis. Dus niet. Geen cadeau. Klantendienst: Onze excuses voor het ongemak. Jouw bestelling is op vrijdag door ons bij postNL bezorgd, helaas hebben zij het pas maandag afgeleverd. Toch even melden dat een "levering volgende dag" door postNL slechts een 99% garantie is. Helaas, soms duurt het een dag langer. Toch zijn wij zeer tevreden over postNL.
Angelina E.Maandag 25 september 2017
Ik was op zoek naar deze item en ik koos vrijwillig voor jullie, ik ben zeer tevreden qua snelheid van de levering, ook is de item perfect wat ik wou, zeker een aanrader om bij jullie te shoppen online
MoniqueMaandag 25 september 2017
Leuke producten! Voor ieder wat wils. Snelle en goede levering. Kortom, top!
Mw. Laros-BoereMaandag 25 september 2017
Ik koos voor coolgift omdat de levering een dag later zou zijn (vrijdag besteld, zaterdag in huis). Het was een verjaardagscadeau voor zondag.... helaas werd uiteindelijk mijn pakket pas op maandag geleverd! Zonde!
SonayZondag 24 september 2017
Ik heb voor mijn beste vriendin gouden roos besteld als cadeau. Ik krijg de roos in een vieze zwarte doos.Ik begrijp niet hoe zo'ndoos gestuurd is door een bedrijf. Omdat ik geen meer tijd had voor het kiezen van een andere cadeau heb ik zelf moeten zoeken naar een andere verpakking en doos.
AnoniemZaterdag 23 september 2017
Ontzettend leuke gadgets voor een leuke prijs! Ik heb zelf de cinema lightbox A4 gekocht en het is een ontzettend mooi product! De persoon die het van mij kreeg was er erg blij mee en vond dat het een goede kwaliteit had! De levering was snel en ze houden je goed op de hoogte van je bestelling! Zeker leuk om hier wat te bestellen!!
Elise van de DonkVrijdag 22 september 2017
Al eerder bij jullie besteld en jullie houden je aan de levertijd.
MiekeMaandag 18 september 2017
Prima. leuke gifts. Snelle levering
kimMaandag 18 september 2017
mijn pakketje was heel vlug geleverd. heel tof cadeau; vriendelijke klantenservice!!!
StijnMaandag 18 september 2017
Snelle en probleemloze levering. Product voldoet geheel aan verwachting
R. TheunissenZondag 17 september 2017
Originele cadeautjes en snelle levering op de afgesproken datum
Jared RijkenVrijdag 15 september 2017
Snelle en goede levering. Product is prima in orde.
Norah SchuermansVrijdag 15 september 2017
De website ziet er heel leuk uit, winkelt vlot. Unieke artikelen. De artikelen worden eerstdaags opgestuurd.
Mw. H. Vrijdag 15 september 2017
Goeie snelle service. Netjes verpakt ook! Product voldeed aan verwachtingen.
Denise KappertVrijdag 15 september 2017
Wat ik gekocht had was nergens anders online te vinden, plus de prijs is zeer acceptabel
NeleVrijdag 8 september 2017
Ik ben tijdens het surfen naar een cadeau voor mijn vader toevallig op coolgift.com terecht gekomen. Het bestellen en de betaling liepen gemakkelijk. De leverdatum van het pakket kon je zelf kiezen, wat een groot voordeel is, en het komt ook echt op die dag aan. Goede service. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.
SienDonderdag 7 september 2017
Super leuke originele cadeautjes! Een heel ruim assortiment! Het was heel snel in huis! Besteld en volgende dag in huis! Super service!
Wim van TongelenWoensdag 6 september 2017
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding Goede zoekmachine
SofieMaandag 4 september 2017
Uitgebreid aanbod, correcte prijs/kwaliteit, snelle service!
LouisZondag 3 september 2017
Duidelijk en overzichtelijk. Bezorging precies zoals aangegeven.
Annemieke PetersZondag 3 september 2017
Uitstekend. Levertijd conform belofte. Een leuk kado om te geven aan een Nederlandse student die tijdelijk in Italië studeert.
KarolienWoensdag 30 augustus 2017
Heel handig om te bestellen, vlotte levering, de producten waren in perfecte staat! 10 op 10
TychoWoensdag 30 augustus 2017
snelle levering
JeroenDonderdag 24 augustus 2017
Handige shop
JeffreyWoensdag 23 augustus 2017
Bestellen ging prima en spullen waren op tijd binnen. Leuke dingen en dient zn doel. Alleen die popcorn maker daar zijn we nog niet uit haha
FrankWoensdag 16 augustus 2017
Snelle levering, goedkoop
BirgitVrijdag 11 augustus 2017
Snelle levering. Netjes verpakt. Plasmabol besteld. Beide kids, van 9 en 15 vinden het heel leuk !
Ilse DautzenbergDonderdag 10 augustus 2017
Correcte en snelle service
snelle leveringMaandag 7 augustus 2017
goed dat jullie het gevraagde product snel leveren ik had jullie gevonden op internet
christine jorisMaandag 31 juli 2017
Leuk shoppen, leuk aanbod, en alles verliep heel vlot met het bestellen en het leveren.
ArnoDonderdag 27 juli 2017
Voor dit item, muismat in de vorm van Perzisch tapijt, was coolgift de enige shop waar we een leuk design konden kopen. Leuke muismat, werkt prima. Alleen de draadjes van de franje op de uiteinden komen soms los.
Anoniem.Dinsdag 25 juli 2017
Zeer goed!
Jolanda Zondag 23 juli 2017
Veel keuze ..leuke gadgets...snelle levering...kortom..top!!
Francis S.Donderdag 20 juli 2017
Geplande levering, echt geweldig!!! Zou elke webshop zo moeten doen. Blik perser werkt goed. Tip voor volgend model, opstaand randje onderin. Gaat nu met mijn duim ook goed met 1/2 liter blikjes. Bespaard veel ruimte in de container.
A KloostermanMaandag 17 juli 2017
Tevreden vanwege het item dat ik wilde kopen en de mogelijkheid om op specifieke datums te leveren.
PJSgartWoensdag 12 juli 2017
Verrassende gadgets
Linda VanrompayWoensdag 12 juli 2017
Ik heb jullie toevallig gevonden doordat ik een geschenk zocht voor een tiener . ik vind het een hele leuke site voor geschenken en voor mezelf uiteraard .
Lulu ZonneveldMaandag 10 juli 2017
Prima. Makkelijk. Gerichte zoekopdracht via Google
JoseDonderdag 29 juni 2017
Gevonden via Google. Zocht iets aparts . Snel gevonden en geleverd!
MIEKDinsdag 27 juni 2017
LEUKE GADGET, GEZIEN IN DE KRANT
Joke KreijtzVrijdag 23 juni 2017
Gevonden via advertentie in Max magazine. Snelle levering. Mooi product
kristelDonderdag 22 juni 2017
Leuk aanbod , snelle levering ,
RilanaWoensdag 21 juni 2017
Superleuke spullen van een goede kwaliteit. De levering was erg netjes en snel
Ineke Zaterdag 17 juni 2017
Snelle levering en top service, kreeg bij een beschadigde bestelling zonder problemen een nieuwe toegestuurd!
SaskiaVrijdag 16 juni 2017
Ik zocht bijzondere cadeautjes en die heb ik gevonden
steven holsheimerVrijdag 16 juni 2017
Enige winkel waar dit product (keyfinder) te koop was
resi Donderdag 15 juni 2017
Bij toeval kwam ik op jullie site terecht. Snelle service en een leuk product ontvangen!
Frans De DeckerZondag 11 juni 2017
Alles oké, snelle service... Prima!!!
Katrijn PoletVrijdag 9 juni 2017
Overzichtelijke website, snelle en correcte verzending. Goed verpakt
KenWoensdag 7 juni 2017
Zeer snelle service. Met een duidelijke factuur. Snel thuisgeleverd! Duidelijke communicatie over het verzenden. Kortom, als verliep geheel naar wens!
LydiaDinsdag 6 juni 2017
snelle levering en alles ontvangen zoals verwacht
SteveDonderdag 1 juni 2017
Goede winkelervaring. Zeer snelle levering en afhandeling. Producten zoals beschreven.
YasmineZondag 28 mei 2017
Het pakketje was er heel snel
fakka strijder 12Zondag 21 mei 2017
Het was goed ontvangen en degene is er heel blij mij die het nu heeft. Top cadeau.
Marije Vrijdag 19 mei 2017
Goede kwaliteit, snelle levering en we zijn zeer tevreden over het product
fam; OrensZondag 14 mei 2017
Zeer snelle correcte levering! Wij zijn zeer tevreden!
Arjan Schuttevaar Donderdag 11 mei 2017
Mooie site voor gekke leuke cadeaus. Ook leuke dingen voor jong en oud!
FroMaandag 8 mei 2017
Ik wilde een leuk uniek kado voor mijn vriendin. Dat is gelukt en ze is er erg blij mee. Het pakket is snel en veilig aangekomen
GeriMaandag 1 mei 2017
Leuke, aparte artikelen
MirjamVrijdag 28 april 2017
Super snelle levering en een fijn product (mijn eerste laptop)
STIGTERVrijdag 21 april 2017
Hele snelle levering. Helaas was het flesje beschadigd! Een klacht gestuurd...en het werd supersnel en goed opgelost. Het is een leuk kado, ziet er echt leuk uit.
CAJ GibbelsDinsdag 11 april 2017
Duidelijke en overzichtelijke site.
RonMaandag 10 april 2017
leuke dingen, kleine prijzen. Ik kocht een leuk origineel poesje dat op zijn rug een plantje draagt. Hij likt op het schoteltje voor zich waardoor het plantje water krijgt. Echt heel leuk.
Cedric MoulinWoensdag 5 april 2017
Mijn ervaring bij coolgift is zeer positief. Snelle levering + goed verpakt. Niets op aan te merken!
MyriamZondag 2 april 2017
Key finder gekocht. Snel geleverd. Product gekozen vanwege goede reviews. Product werkt inderdaad uitstekend. Dit in tegenstelling tot versie van grote 'goedkope' winkelketen. Dit was weggegooid geld.
John AlbertsZondag 19 maart 2017
Jullie tegen gekomen al surfend. De cado's spraken me aan. Zijn ook goed ontvangen. Leuk, handig en practisch.
P. Van SplunterDonderdag 16 maart 2017
Toevallig kwam ik op jullie website terecht. Ik ben zeer tevreden over het aanbod, mijn keuze en de afhandeling van mijn bestelling.
Gerda van EysDonderdag 16 maart 2017
Beste apparaat voor de beste prijs. Snelle service.
Ano NiemWoensdag 15 maart 2017
Snel bezorgd en leuk kado
RosalieWoensdag 15 maart 2017
Super, snelle levering en goed verpakt
Laura van der WildeZondag 12 maart 2017
Snelle bezorgservice! Duidelijk aangegeven via internet.
biesbroeckMaandag 6 maart 2017
goede winkelervaring, veel artikelkeuze, via google cadeau's opgezocht en zag jullie naam
Rogier HentenaarVrijdag 3 maart 2017
Via Google kwam ik bij jullie terecht om een cadeau te zoeken voor een vriend die 50 werd. Dat is me goed gelukt, en ook de bezorging was razendsnel. Ging om een Jedi badjas. Toen ik het pakketje kreeg vond ik het wel licht voor een badjas maar dat bleek mee te vallen. Ook het feit dat het één maat was, gaf bij mij wat onzekerheid, maar ook gelukkig viel dat mee. De badjas was groot genoeg. Dus al met al een prima koopervaring.
NicDonderdag 2 maart 2017
Zoeken via Google, zag er verder goed uit..dus.
sylvie van moerDinsdag 28 februari 2017
Een kado dat ik gekocht had werkte niet naar behoren, dit werd gemeld en kreeg heel snel feedback en de vraag hoe ze dit konden oplossen en het werd dan ook op 1 2 3 opgelost. Geweldige service
Julian SandersWoensdag 22 februari 2017
Deze webshop heeft zeer goede service. Ik had een defect artikel ontvangen, maar ze hebben kosteloos en zonder oponthoud een nieuw exemplaar gestuurd.
Joyze ChanWoensdag 22 februari 2017
Via Google jullie gevonden. Winkelen was eenvoudig. Betaling en verzending ging vlot. Niets op aan te merken. Prima webshop.
EllenVrijdag 17 februari 2017
Ik was op zoek naar iets leuks/speciaals voor een man. 5 jarig bestaan van eigen bedrijf. Bij het googelen naar gadgets kwam ik bij jullie terecht.
Het pakje was wat het moest zijn, in prima staat.Woensdag 1 februari 2017
prima, vlugge afhandeling en de dag daarna was het pakje al aangekomen.
Dat u een goede surviZaterdag 28 januari 2017
Leuke cadeautjes goede ervaring
Anneke van der LaanZaterdag 28 januari 2017
Snelle levering en goed verpakt. Leuk!! Nog een klein cadeautje erbij.
NathalieVrijdag 27 januari 2017
Gemakkelijk, overzichtelijke site. Interessante site voor gadgets die ik per toeval ontdekte bij opzoeking van een specifiek produkt en heb deze site opgeslagen. Levering zoals voorzien.
MargaVrijdag 27 januari 2017
's Avonds besteld, de volgende dag pakje ontvangen! Ik kreeg ook heel snel antwoord op mijn mailtje. Voor herhaling vatbaar dus!
Nath Woensdag 25 januari 2017
Super leuke ideeen voor cadeautjes !! Heb er al veel gekocht en ik ben er super blij mee!
MareVrijdag 20 januari 2017
Super! Snelle levering, geen getreuzel en producten die niemand anders in NL of België heeft.
S.j.Woensdag 18 januari 2017
We waren op zoek naar een cadeau maar hadden geen insperatie , en toen zijn we op jullie website terecht gekomen . Het is gemakkelijk en overzichtelijk , en twee dagen later thuis geleverd !
Rita MaesZondag 15 januari 2017
2 gadgets die ik wou bij dezelfde firma gevonden (bij jullie dus). Bestelling en levering waren stipt en perfect.
AnoniemDonderdag 12 januari 2017
Ik zocht gericht naar een gadget en jullie hadden dat in jullie assortiment. De online shop zag er betrouwbaar uit.
van BloemMaandag 9 januari 2017
Niet eerder van Coolgift gehoord maar ik ben heel tevreden over mijn winkelervaring. :) Bestelling is mooi snel en op tijd verzonden en dus ontvangen. T.o.v. andere online winkels wel hoge verzendkosten.
CristianZondag 8 januari 2017
Super service met dank aan jullie werknemer Joeri ! Ik bestel sowieso nog eens opnieuw bij coolgagdets, alleen jammer dat de voorraden zo snel uitgeput geraken. Alvast bedankt, Mvg
kristienVrijdag 6 januari 2017
heel tevreden over bestelling, levering en de gekozen artikelen
LyaVrijdag 6 januari 2017
Snelle zeer goede service!!!
MVrijdag 6 januari 2017
Goed! Originele cadeaus! Snelle levering!
LindaDonderdag 5 januari 2017
Leuke winkelervaring, toffe en gebruiksvriendelijke website. Waarom Coolgift ? Heel originele en verrassende geschenkideetjes. Vriendinnen ondertussen ook laten kennismaken met de website, en er zijn er die bestelling gaan plaatsen.
A.M.Woensdag 4 januari 2017
duidelijke website met toffe gadgets
IngeWoensdag 4 januari 2017
snelle levering, leuke producten !
Dominique KlokDinsdag 3 januari 2017
In eerste instantie had ik een kapot product ontvangen. Op kerstavond heb ik direct een mail gestuurd, en de volgende dag had ik reactie. Het is heel netjes opgelost, een aantal dagen later had ik een compleet product, en het was ook mogelijk om het op een ander adres te laten bezorgen. Onwijs bedankt voor de goede service!
AnnemieMaandag 2 januari 2017
Snelle levering. Leuk idee. Bij het openen is er een stukje afgebroken, zo was het verrassingseffect een beetje weg.
JeroenMaandag 2 januari 2017
Gevonden via google, leuke gadgets die je nergens anders kan vinden. De bezorging is snel en de service goed.
LanaMaandag 2 januari 2017
Werkt super
JerryZaterdag 31 december 2016
Héél goed ervaring. Bestelling was zoals gehoopt en op tijd. Zeker en vast een aanrader om er te shoppen.
MarcZaterdag 31 december 2016
Hele duidelijke website, niet duur en erg snelle levering. Zeer tevreden klant!
Claudia Zaterdag 31 december 2016
Handige manier van bestellen en snelle levering
ClaudiaZaterdag 31 december 2016
Leuke artikelen voor een goede prijs. Ik zocht naar gadgets waar ze toch wat aan hebben. Snel geleverd. Helemaal top!
Whitney DejaegherVrijdag 30 december 2016
Snel (levering) Orgineel (cadeautjes)
Giuseppe NicolosiVrijdag 30 december 2016
Mooi assortiment speciale gadgets.
Mariette Van CasterenVrijdag 30 december 2016
de zending was op tijd geleverd en voldeed aan de beschrijving. Ik ontdekte het spel via een artikel in de krant, en zocht een verkoper. U voldeed aan de verwachtingen.
Debbie De JongheVrijdag 30 december 2016
Snelle correcte levering
bertVrijdag 30 december 2016
gewoon via googlen bij jullie terecht gekomen. Perfecte en correcte afhandeling. Goederen correct en snel ontvangen (dinsdagavond besteld/betaald - woensdag ontvangen). Prima service !
kaat vh (België)Donderdag 29 december 2016
Correcte levering (zowel wat betreft tijd als verzorgd ingepakte producten) zelfs in de drukke eindejaarsperiode
IngridDonderdag 29 december 2016
Besteld en de volgende dag al in huis ,prima geregeld !
MichielDonderdag 29 december 2016
Top ervaring en snelle bezorging.
HarryDonderdag 29 december 2016
Vlot en handig !
Sylvia UbinkDonderdag 29 december 2016
Ik koos vanwege de leuke gadgets. Wat ik niet leuk vond? Ik bestel 2 kookeieren en vraag om een gele en een blauwe. Er bestaan 4 verschillende kleuren. Wat sturen ze? 2 turquoise. Door de verpakking is te zien, welke er in zitten. Dit vind ik dus een minpunt.
EllenDonderdag 29 december 2016
Prima service, snelle levering. Goed product.
AschwinWoensdag 28 december 2016
Prima product werkt goed snel geleverd top!!
prima service en snel geleverdWoensdag 28 december 2016
leuke gadgets in jullie aanbod
MichaelWoensdag 28 december 2016
Fantastisch, snelle bezorging en goede levering. Prijzen zijn ook echt prima.
e de vosWoensdag 28 december 2016
Leuke gifts,voor een klein prijsje.supersnelle verzending.
Tuur SchockaertDinsdag 27 december 2016
Uitstekende levering! Zelfs als het leveringsadres fout is ingevuld, kan het steeds worden aangepast. Top!
D. KosDinsdag 27 december 2016
Goede revieuws en t goedkoopst
paulineDinsdag 27 december 2016
Product zeer snel en goed ontvangen zoals afgesproken
Trekels AaronMaandag 26 december 2016
Supersnelle levering, kei coole gadgets, geen onaangename verassingen, kortom perfect!
AnneliesMaandag 26 december 2016
Erg leuk! Mijn vriend (waarvoor het cadeau was) is er erg tevreden van. Dikke stof, leuke mouwen en kap, wel echt groot! in dit geval leuk want het is een kerel van 1m86 maar voor kleinere mensen best te groot.
De ConinckMaandag 26 december 2016
leuk gadget, makkelijk, snel betaling was verwarrend, maar wel in orde
VeerleMaandag 26 december 2016
Goed, vlotte levering en communicatie hierover. Handig dat je kan kiezen voor afhaal ipv levering zodat de werkuren geen hinderpaal vormen.
EllyMaandag 26 december 2016
Deze webshop was de enige waarbij het duidelijk was dat het om de echte Snugrug ging. Bij andere webshops was het niet duidelijk dat het om de echte Snugrugs ging. Ik wilde niet het risico lopen dat ik namaak kreeg dus bij Coolgift besteld ook al waren ze een stuk duurder. Ik heb er één open gemaakt, die voldoet ook aan de verwachten, mooie volle dikke fleece, mooi rood en groter dan ik verwachtte. De andere is een cadeau, die heb ik dicht gelaten maar ik ga er vanuit dat die ook helemaal goed is. De levering was ontzettend snel
MarinkaMaandag 26 december 2016
Ik zocht iets origineel, leuk en bruikbaar. (zoekterm Google: coole cadeaus) en voilà, ik kwam op jullie site terecht. Jullie hebben echt vanalles en soms het meest ondenkbare. Super om ideetjes op te doen of ook effectief te kopen. Het magnetisch fotokoord is echt super en foto's blijven wel degelijk hangen! Ik hou van foto's maken en uitstallen, maar heb niet zo veel plaats op mijn kamer dus dit koord leek mij de ideale oplossing! Heb ik ook ineens als kerstcadeau gegeven aan mijn broer en zus. Zij waren aangenaam verrast + zullen het zeker benutten. Deze site is zeker en vast betrouwbaar. Je kan kiezen wanneer er geleverd wordt en track&trace is een handig hulpmiddel. Bedankt voor deze goede ervaring. Zeker aan te raden!
Ria nodmansMaandag 26 december 2016
Vlotte en correcte afhandeling
AndyMaandag 26 december 2016
Een winkel die doet wat hij beloofd. Als ik nog een gadget nodig heb dan zal ik deze website in het chterhoofd houden!! Top fop cado's goed gelachen deze kerst thx!!
GuyZondag 25 december 2016
Overzichtelijke site. Grote verscheidenheid in producten en gadgets. Voor elk wat wils.
Gerda BodmannZondag 25 december 2016
Ik was opzoek naar leuke gifts vd kerst.en kwam toevallig op jullie site terecht. Heel toevallig
Borms XenaZondag 25 december 2016
het werkt super! en de ontvanger is superblij met de cadeau's! ik vond het echt een snelle en goed ingepakte levering, ik heb er niets meer aan toe te voegen!
CharlotteZondag 25 december 2016
Origineel & goed
Nathalie RoelofZondag 25 december 2016
Vlotte levering. Onnodig grote doos waar het geschenk inzat,dat eigenlijk al in een doos zat. dus 2 dozen. Niet nodig.
KarinZaterdag 24 december 2016
prima, snel geleverd en goed produkt
Was perfect in ordeVrijdag 23 december 2016
Voorgesteld door schoondochter, was perfect in orde!
BijankaVrijdag 23 december 2016
Heel fijn snelle levering en duidelijke communicatie
Simon PeetersDonderdag 22 december 2016
Omdat er leuke producten in aanbieding waren voor een degelijke prijs.
KathleenDonderdag 22 december 2016
leuke gifts, snelle service
super artikel. fijn in gebruik. erg blij mee.Donderdag 22 december 2016
alleen bij u was mijn artikel te krijgen. snelle service . hier wordt je vrolijk van.
bartWoensdag 21 december 2016
leuke gifts, goede prijs en snelle correcte service
Lore HennenWoensdag 21 december 2016
IK VOND HET GESCHIKTE CADEAU BIJ U
PaulWoensdag 21 december 2016
Uitstekend. Zelfs sneller geleverd dan gemeld.
manonZondag 18 december 2016
Overzichtelijke website en een ruim aanbod aan kwalitatief goede gadgets
L.Y JongebloetZaterdag 17 december 2016
De perfect webshop voor leuke orginele kado's. Ben met alle producten super tevreden en alles was de volgende dag al in huis.(denk dat k 5 dagen achter elkaar wel wat heb besteld). Echt 1 van mijn favoriete sites nu. Dikke duim omhoog.
PatrikVrijdag 16 december 2016
Zeer snelle levering!
IrmaVrijdag 16 december 2016
Leuke site, veel keuze in aparte cadeaus, mooie prijzen en snelle levering!
christaDonderdag 15 december 2016
inspirerend
sofie de reymaekerDonderdag 15 december 2016
ik was op zoek naar een specifiek cadeau en jullie boden dit aan. De beloofde leveringstijd trok me over de streep. Alleen jammer dat het op dat vlak wat foutgelopen is. Beide cadeaus zijn nog niet getest/open gedaan, dus kan geen review geven. De BeanBoozled Jelly Beans gingen gebruikt worden op een verjaardagsfeest, maar dit is dus niet doorgegaan omdat de levering tot 2x toe foutgelopen is. De weegschaal is een kerstcadeau. Een plus is jullie zeer snelle reactietijd van jullie klantendienst.
noelWoensdag 14 december 2016
vriendelijke mensen,snelle levering en een goed product tegen een betaalbare prijs
LDinsdag 13 december 2016
Voor mijn vader gekocht die erg van puzzelen houdt. Ik was eerst bang dat het te makkelijk was, maar hij heeft er veel plezier mee :)
Jennifer KeppersDinsdag 13 december 2016
Snelle levering. Goede afhandeling. Voor jullie gekozen door de nette uitstraling van de site
WendieDinsdag 13 december 2016
Snelle levering, uitstekend.
Greet KuipersMaandag 12 december 2016
Omdat jullie het product hadden wat ik zocht.
GerdienMaandag 12 december 2016
We zochten December kado's om er een leuke surprise bij te maken,dus dit was perfect
JpMaandag 12 december 2016
Goed service ik ga vaker bestellen
SpurtbommekeMaandag 12 december 2016
Weer een superoriginele manier bijgeleerd om aan geld te geraken! Het doosje werd beschadigd tijdens het vervoer, maar diezelfde dag nog kregen we vlotte respons via e-mail en een nieuw artikel werd onmiddellijk opgestuurd. Zéééér klantvriendelijke en correcte service wat mij betreft.
WouterZaterdag 10 december 2016
Super, erg gave fietslamp voor mijn zoon
KathyZaterdag 10 december 2016
Leuke spullen, snelle levering.
Via een familielid!Vrijdag 9 december 2016
Snelle levering!
Antoon RensenVrijdag 9 december 2016
Prima service, snelle en correcte aflevering. Het leeslampje valt tegen, omdat het licht niet gelijkmatig over de bladzijde valt. Tijdens het lezen moet het lampje versteld worden en dat is onhandig. Gebruik het nu als bedlampje op mijn nachtkastje.
MetsemakersDonderdag 8 december 2016
Ik koos voor dit bedrijf omdat mijn man een spel had uitgezocht wat hier te koop was. Het spel werd netjes op tijd keurig verpakt geleverd. Helaas had mijn man het spel dubbel en bleek het retourneren van het spel wat moeizamer ging. Ik moest om het spel terug te sturen 6,95 euro betalen. Dit is voor mij een rede om niet meer bij dit bedrijf iets te kopen. Ik vind de service omtrent de retounering slecht.
PattyDonderdag 8 december 2016
Leuke en originele artikelen en makkelijk in te voeren en de bestelling loopt perfect en heel overzichtelijk. Geweldig en voelt vertrouwd. Het artikel is keurig verpakte en ontvangen.
Carlijn LapréWoensdag 7 december 2016
Leuke thermoskan van goede kwaliteit. De lens voelt op verschillende plekken anders aan (rubber en plastic), leuk detail.
Petra Woensdag 7 december 2016
Jullie hadden de spaarpot die mijn dochter al heel lang wilde hebben. Super leuke spullen. En prima levering.
AdelinaWoensdag 7 december 2016
The only ones who got what I wanted and super fast delivery.
Geys yvoWoensdag 7 december 2016
Prima aankoop.Mijn echtgenote is superblij met haar magnetronsloefen!!!!
MarcelDinsdag 6 december 2016
Was voor mij nieuwe site maar prima!
bianca Maandag 5 december 2016
Ik kwam jullie toevallig tegen op google. Super Snelle service en hele leuke producten ! Top !!
AnsZondag 4 december 2016
Ik had de stemvervormer gekocht die helaas niet bleek te werken. Coolgift reageerde zeer coulant op mijn klacht daarover. Vrijwel onmiddellijk kwam er een reactie ( op zondag zelfs!). Men stelde mij voor de gemaakte kosten te vergoeden. Ook bestelling en aflevering van het product verliepen uiterst vlot. Het product was met grote zorg verpakt. Lof hiervoor!
JORICKZondag 4 december 2016
Veel diverse artikelen
RobertMaandag 28 november 2016
alles echt ok

Pagina's