Customer Reviews

Wat onze klanten zeggen

Bij CoolGift.com hebben we er onze missie van gemaakt u de nieuwste gadgets en coole items aan te bieden en uw winkelervaring veilig, handig en eenvoudig te maken. Dat geldt zowel voor uw bezoek aan onze website als voor eventuele service na verkoop.

John AlbertsZondag 19 maart 2017
Jullie tegen gekomen al surfend. De cado's spraken me aan. Zijn ook goed ontvangen. Leuk, handig en practisch.
P. Van SplunterDonderdag 16 maart 2017
Toevallig kwam ik op jullie website terecht. Ik ben zeer tevreden over het aanbod, mijn keuze en de afhandeling van mijn bestelling.
Gerda van EysDonderdag 16 maart 2017
Beste apparaat voor de beste prijs. Snelle service.
Ano NiemWoensdag 15 maart 2017
Snel bezorgd en leuk kado
RosalieWoensdag 15 maart 2017
Super, snelle levering en goed verpakt
Laura van der WildeZondag 12 maart 2017
Snelle bezorgservice! Duidelijk aangegeven via internet.
biesbroeckMaandag 6 maart 2017
goede winkelervaring, veel artikelkeuze, via google cadeau's opgezocht en zag jullie naam
Rogier HentenaarVrijdag 3 maart 2017
Via Google kwam ik bij jullie terecht om een cadeau te zoeken voor een vriend die 50 werd. Dat is me goed gelukt, en ook de bezorging was razendsnel. Ging om een Jedi badjas. Toen ik het pakketje kreeg vond ik het wel licht voor een badjas maar dat bleek mee te vallen. Ook het feit dat het één maat was, gaf bij mij wat onzekerheid, maar ook gelukkig viel dat mee. De badjas was groot genoeg. Dus al met al een prima koopervaring.
NicDonderdag 2 maart 2017
Zoeken via Google, zag er verder goed uit..dus.
sylvie van moerDinsdag 28 februari 2017
Een kado dat ik gekocht had werkte niet naar behoren, dit werd gemeld en kreeg heel snel feedback en de vraag hoe ze dit konden oplossen en het werd dan ook op 1 2 3 opgelost. Geweldige service
Julian SandersWoensdag 22 februari 2017
Deze webshop heeft zeer goede service. Ik had een defect artikel ontvangen, maar ze hebben kosteloos en zonder oponthoud een nieuw exemplaar gestuurd.
Joyze ChanWoensdag 22 februari 2017
Via Google jullie gevonden. Winkelen was eenvoudig. Betaling en verzending ging vlot. Niets op aan te merken. Prima webshop.
EllenVrijdag 17 februari 2017
Ik was op zoek naar iets leuks/speciaals voor een man. 5 jarig bestaan van eigen bedrijf. Bij het googelen naar gadgets kwam ik bij jullie terecht.
Het pakje was wat het moest zijn, in prima staat.Woensdag 1 februari 2017
prima, vlugge afhandeling en de dag daarna was het pakje al aangekomen.
Dat u een goede surviZaterdag 28 januari 2017
Leuke cadeautjes goede ervaring
Anneke van der LaanZaterdag 28 januari 2017
Snelle levering en goed verpakt. Leuk!! Nog een klein cadeautje erbij.
NathalieVrijdag 27 januari 2017
Gemakkelijk, overzichtelijke site. Interessante site voor gadgets die ik per toeval ontdekte bij opzoeking van een specifiek produkt en heb deze site opgeslagen. Levering zoals voorzien.
MargaVrijdag 27 januari 2017
's Avonds besteld, de volgende dag pakje ontvangen! Ik kreeg ook heel snel antwoord op mijn mailtje. Voor herhaling vatbaar dus!
Nath Woensdag 25 januari 2017
Super leuke ideeen voor cadeautjes !! Heb er al veel gekocht en ik ben er super blij mee!
MareVrijdag 20 januari 2017
Super! Snelle levering, geen getreuzel en producten die niemand anders in NL of België heeft.
S.j.Woensdag 18 januari 2017
We waren op zoek naar een cadeau maar hadden geen insperatie , en toen zijn we op jullie website terecht gekomen . Het is gemakkelijk en overzichtelijk , en twee dagen later thuis geleverd !
Rita MaesZondag 15 januari 2017
2 gadgets die ik wou bij dezelfde firma gevonden (bij jullie dus). Bestelling en levering waren stipt en perfect.
AnoniemDonderdag 12 januari 2017
Ik zocht gericht naar een gadget en jullie hadden dat in jullie assortiment. De online shop zag er betrouwbaar uit.
van BloemMaandag 9 januari 2017
Niet eerder van Coolgift gehoord maar ik ben heel tevreden over mijn winkelervaring. :) Bestelling is mooi snel en op tijd verzonden en dus ontvangen. T.o.v. andere online winkels wel hoge verzendkosten.
CristianZondag 8 januari 2017
Super service met dank aan jullie werknemer Joeri ! Ik bestel sowieso nog eens opnieuw bij coolgagdets, alleen jammer dat de voorraden zo snel uitgeput geraken. Alvast bedankt, Mvg
kristienVrijdag 6 januari 2017
heel tevreden over bestelling, levering en de gekozen artikelen
LyaVrijdag 6 januari 2017
Snelle zeer goede service!!!
MVrijdag 6 januari 2017
Goed! Originele cadeaus! Snelle levering!
LindaDonderdag 5 januari 2017
Leuke winkelervaring, toffe en gebruiksvriendelijke website. Waarom Coolgift ? Heel originele en verrassende geschenkideetjes. Vriendinnen ondertussen ook laten kennismaken met de website, en er zijn er die bestelling gaan plaatsen.
A.M.Woensdag 4 januari 2017
duidelijke website met toffe gadgets
IngeWoensdag 4 januari 2017
snelle levering, leuke producten !
Dominique KlokDinsdag 3 januari 2017
In eerste instantie had ik een kapot product ontvangen. Op kerstavond heb ik direct een mail gestuurd, en de volgende dag had ik reactie. Het is heel netjes opgelost, een aantal dagen later had ik een compleet product, en het was ook mogelijk om het op een ander adres te laten bezorgen. Onwijs bedankt voor de goede service!
AnnemieMaandag 2 januari 2017
Snelle levering. Leuk idee. Bij het openen is er een stukje afgebroken, zo was het verrassingseffect een beetje weg.
JeroenMaandag 2 januari 2017
Gevonden via google, leuke gadgets die je nergens anders kan vinden. De bezorging is snel en de service goed.
LanaMaandag 2 januari 2017
Werkt super
JerryZaterdag 31 december 2016
Héél goed ervaring. Bestelling was zoals gehoopt en op tijd. Zeker en vast een aanrader om er te shoppen.
MarcZaterdag 31 december 2016
Hele duidelijke website, niet duur en erg snelle levering. Zeer tevreden klant!
Claudia Zaterdag 31 december 2016
Handige manier van bestellen en snelle levering
ClaudiaZaterdag 31 december 2016
Leuke artikelen voor een goede prijs. Ik zocht naar gadgets waar ze toch wat aan hebben. Snel geleverd. Helemaal top!
Whitney DejaegherVrijdag 30 december 2016
Snel (levering) Orgineel (cadeautjes)
Giuseppe NicolosiVrijdag 30 december 2016
Mooi assortiment speciale gadgets.
Mariette Van CasterenVrijdag 30 december 2016
de zending was op tijd geleverd en voldeed aan de beschrijving. Ik ontdekte het spel via een artikel in de krant, en zocht een verkoper. U voldeed aan de verwachtingen.
Debbie De JongheVrijdag 30 december 2016
Snelle correcte levering
bertVrijdag 30 december 2016
gewoon via googlen bij jullie terecht gekomen. Perfecte en correcte afhandeling. Goederen correct en snel ontvangen (dinsdagavond besteld/betaald - woensdag ontvangen). Prima service !
kaat vh (België)Donderdag 29 december 2016
Correcte levering (zowel wat betreft tijd als verzorgd ingepakte producten) zelfs in de drukke eindejaarsperiode
IngridDonderdag 29 december 2016
Besteld en de volgende dag al in huis ,prima geregeld !
MichielDonderdag 29 december 2016
Top ervaring en snelle bezorging.
HarryDonderdag 29 december 2016
Vlot en handig !
Sylvia UbinkDonderdag 29 december 2016
Ik koos vanwege de leuke gadgets. Wat ik niet leuk vond? Ik bestel 2 kookeieren en vraag om een gele en een blauwe. Er bestaan 4 verschillende kleuren. Wat sturen ze? 2 turquoise. Door de verpakking is te zien, welke er in zitten. Dit vind ik dus een minpunt.
EllenDonderdag 29 december 2016
Prima service, snelle levering. Goed product.
AschwinWoensdag 28 december 2016
Prima product werkt goed snel geleverd top!!
prima service en snel geleverdWoensdag 28 december 2016
leuke gadgets in jullie aanbod
MichaelWoensdag 28 december 2016
Fantastisch, snelle bezorging en goede levering. Prijzen zijn ook echt prima.
e de vosWoensdag 28 december 2016
Leuke gifts,voor een klein prijsje.supersnelle verzending.
Tuur SchockaertDinsdag 27 december 2016
Uitstekende levering! Zelfs als het leveringsadres fout is ingevuld, kan het steeds worden aangepast. Top!
D. KosDinsdag 27 december 2016
Goede revieuws en t goedkoopst
paulineDinsdag 27 december 2016
Product zeer snel en goed ontvangen zoals afgesproken
Trekels AaronMaandag 26 december 2016
Supersnelle levering, kei coole gadgets, geen onaangename verassingen, kortom perfect!
AnneliesMaandag 26 december 2016
Erg leuk! Mijn vriend (waarvoor het cadeau was) is er erg tevreden van. Dikke stof, leuke mouwen en kap, wel echt groot! in dit geval leuk want het is een kerel van 1m86 maar voor kleinere mensen best te groot.
De ConinckMaandag 26 december 2016
leuk gadget, makkelijk, snel betaling was verwarrend, maar wel in orde
VeerleMaandag 26 december 2016
Goed, vlotte levering en communicatie hierover. Handig dat je kan kiezen voor afhaal ipv levering zodat de werkuren geen hinderpaal vormen.
EllyMaandag 26 december 2016
Deze webshop was de enige waarbij het duidelijk was dat het om de echte Snugrug ging. Bij andere webshops was het niet duidelijk dat het om de echte Snugrugs ging. Ik wilde niet het risico lopen dat ik namaak kreeg dus bij Coolgift besteld ook al waren ze een stuk duurder. Ik heb er één open gemaakt, die voldoet ook aan de verwachten, mooie volle dikke fleece, mooi rood en groter dan ik verwachtte. De andere is een cadeau, die heb ik dicht gelaten maar ik ga er vanuit dat die ook helemaal goed is. De levering was ontzettend snel
MarinkaMaandag 26 december 2016
Ik zocht iets origineel, leuk en bruikbaar. (zoekterm Google: coole cadeaus) en voilà, ik kwam op jullie site terecht. Jullie hebben echt vanalles en soms het meest ondenkbare. Super om ideetjes op te doen of ook effectief te kopen. Het magnetisch fotokoord is echt super en foto's blijven wel degelijk hangen! Ik hou van foto's maken en uitstallen, maar heb niet zo veel plaats op mijn kamer dus dit koord leek mij de ideale oplossing! Heb ik ook ineens als kerstcadeau gegeven aan mijn broer en zus. Zij waren aangenaam verrast + zullen het zeker benutten. Deze site is zeker en vast betrouwbaar. Je kan kiezen wanneer er geleverd wordt en track&trace is een handig hulpmiddel. Bedankt voor deze goede ervaring. Zeker aan te raden!
Ria nodmansMaandag 26 december 2016
Vlotte en correcte afhandeling
AndyMaandag 26 december 2016
Een winkel die doet wat hij beloofd. Als ik nog een gadget nodig heb dan zal ik deze website in het chterhoofd houden!! Top fop cado's goed gelachen deze kerst thx!!
GuyZondag 25 december 2016
Overzichtelijke site. Grote verscheidenheid in producten en gadgets. Voor elk wat wils.
Gerda BodmannZondag 25 december 2016
Ik was opzoek naar leuke gifts vd kerst.en kwam toevallig op jullie site terecht. Heel toevallig
Borms XenaZondag 25 december 2016
het werkt super! en de ontvanger is superblij met de cadeau's! ik vond het echt een snelle en goed ingepakte levering, ik heb er niets meer aan toe te voegen!
CharlotteZondag 25 december 2016
Origineel & goed
Nathalie RoelofZondag 25 december 2016
Vlotte levering. Onnodig grote doos waar het geschenk inzat,dat eigenlijk al in een doos zat. dus 2 dozen. Niet nodig.
KarinZaterdag 24 december 2016
prima, snel geleverd en goed produkt
Was perfect in ordeVrijdag 23 december 2016
Voorgesteld door schoondochter, was perfect in orde!
BijankaVrijdag 23 december 2016
Heel fijn snelle levering en duidelijke communicatie
Simon PeetersDonderdag 22 december 2016
Omdat er leuke producten in aanbieding waren voor een degelijke prijs.
KathleenDonderdag 22 december 2016
leuke gifts, snelle service
super artikel. fijn in gebruik. erg blij mee.Donderdag 22 december 2016
alleen bij u was mijn artikel te krijgen. snelle service . hier wordt je vrolijk van.
bartWoensdag 21 december 2016
leuke gifts, goede prijs en snelle correcte service
Lore HennenWoensdag 21 december 2016
IK VOND HET GESCHIKTE CADEAU BIJ U
PaulWoensdag 21 december 2016
Uitstekend. Zelfs sneller geleverd dan gemeld.
manonZondag 18 december 2016
Overzichtelijke website en een ruim aanbod aan kwalitatief goede gadgets
L.Y JongebloetZaterdag 17 december 2016
De perfect webshop voor leuke orginele kado's. Ben met alle producten super tevreden en alles was de volgende dag al in huis.(denk dat k 5 dagen achter elkaar wel wat heb besteld). Echt 1 van mijn favoriete sites nu. Dikke duim omhoog.
PatrikVrijdag 16 december 2016
Zeer snelle levering!
IrmaVrijdag 16 december 2016
Leuke site, veel keuze in aparte cadeaus, mooie prijzen en snelle levering!
christaDonderdag 15 december 2016
inspirerend
sofie de reymaekerDonderdag 15 december 2016
ik was op zoek naar een specifiek cadeau en jullie boden dit aan. De beloofde leveringstijd trok me over de streep. Alleen jammer dat het op dat vlak wat foutgelopen is. Beide cadeaus zijn nog niet getest/open gedaan, dus kan geen review geven. De BeanBoozled Jelly Beans gingen gebruikt worden op een verjaardagsfeest, maar dit is dus niet doorgegaan omdat de levering tot 2x toe foutgelopen is. De weegschaal is een kerstcadeau. Een plus is jullie zeer snelle reactietijd van jullie klantendienst.
noelWoensdag 14 december 2016
vriendelijke mensen,snelle levering en een goed product tegen een betaalbare prijs
LDinsdag 13 december 2016
Voor mijn vader gekocht die erg van puzzelen houdt. Ik was eerst bang dat het te makkelijk was, maar hij heeft er veel plezier mee :)
Jennifer KeppersDinsdag 13 december 2016
Snelle levering. Goede afhandeling. Voor jullie gekozen door de nette uitstraling van de site
WendieDinsdag 13 december 2016
Snelle levering, uitstekend.
Greet KuipersMaandag 12 december 2016
Omdat jullie het product hadden wat ik zocht.
GerdienMaandag 12 december 2016
We zochten December kado's om er een leuke surprise bij te maken,dus dit was perfect
JpMaandag 12 december 2016
Goed service ik ga vaker bestellen
SpurtbommekeMaandag 12 december 2016
Weer een superoriginele manier bijgeleerd om aan geld te geraken! Het doosje werd beschadigd tijdens het vervoer, maar diezelfde dag nog kregen we vlotte respons via e-mail en een nieuw artikel werd onmiddellijk opgestuurd. Zéééér klantvriendelijke en correcte service wat mij betreft.
WouterZaterdag 10 december 2016
Super, erg gave fietslamp voor mijn zoon
KathyZaterdag 10 december 2016
Leuke spullen, snelle levering.
Via een familielid!Vrijdag 9 december 2016
Snelle levering!
Antoon RensenVrijdag 9 december 2016
Prima service, snelle en correcte aflevering. Het leeslampje valt tegen, omdat het licht niet gelijkmatig over de bladzijde valt. Tijdens het lezen moet het lampje versteld worden en dat is onhandig. Gebruik het nu als bedlampje op mijn nachtkastje.
MetsemakersDonderdag 8 december 2016
Ik koos voor dit bedrijf omdat mijn man een spel had uitgezocht wat hier te koop was. Het spel werd netjes op tijd keurig verpakt geleverd. Helaas had mijn man het spel dubbel en bleek het retourneren van het spel wat moeizamer ging. Ik moest om het spel terug te sturen 6,95 euro betalen. Dit is voor mij een rede om niet meer bij dit bedrijf iets te kopen. Ik vind de service omtrent de retounering slecht.
PattyDonderdag 8 december 2016
Leuke en originele artikelen en makkelijk in te voeren en de bestelling loopt perfect en heel overzichtelijk. Geweldig en voelt vertrouwd. Het artikel is keurig verpakte en ontvangen.
Carlijn LapréWoensdag 7 december 2016
Leuke thermoskan van goede kwaliteit. De lens voelt op verschillende plekken anders aan (rubber en plastic), leuk detail.
Petra Woensdag 7 december 2016
Jullie hadden de spaarpot die mijn dochter al heel lang wilde hebben. Super leuke spullen. En prima levering.
AdelinaWoensdag 7 december 2016
The only ones who got what I wanted and super fast delivery.
Geys yvoWoensdag 7 december 2016
Prima aankoop.Mijn echtgenote is superblij met haar magnetronsloefen!!!!
MarcelDinsdag 6 december 2016
Was voor mij nieuwe site maar prima!
bianca Maandag 5 december 2016
Ik kwam jullie toevallig tegen op google. Super Snelle service en hele leuke producten ! Top !!
AnsZondag 4 december 2016
Ik had de stemvervormer gekocht die helaas niet bleek te werken. Coolgift reageerde zeer coulant op mijn klacht daarover. Vrijwel onmiddellijk kwam er een reactie ( op zondag zelfs!). Men stelde mij voor de gemaakte kosten te vergoeden. Ook bestelling en aflevering van het product verliepen uiterst vlot. Het product was met grote zorg verpakt. Lof hiervoor!
JORICKZondag 4 december 2016
Veel diverse artikelen
RobertMaandag 28 november 2016
alles echt ok
Evelyne DeclercqZaterdag 26 november 2016
Het was mijn eerste betelling bij coolgift. De levering ging vlot. Over het artikel kan ik nog niet veel kwijt : het is een kerstcadeautje.
Jolien ThiersVrijdag 25 november 2016
service was top! voldoende info gekregen bij extra vragen die ik stelde. levering langs hun kant was zoals het hoort!
Ruby Vanden eyndeDonderdag 24 november 2016
Zeer leuk assortiment
Daniel FrerichsDonderdag 24 november 2016
Ik heb voor coolgift gekozen omdat ik eens een ander kado wou geven, iets bijzonders en/of niet allerdaags.
Jorien VerbruggenDonderdag 24 november 2016
Er zaten mooie gadgets tussen. Je hebt veel keus qua prijs en materiaal en je kan gericht zoeken. Het wordt op tijd afgeleverd/ volgens aangeduide data. We zijn tevreden klanten.
dorien Woensdag 23 november 2016
Alles was perfect in orden bedankt hier voor
SpeelmanDinsdag 22 november 2016
Snelle en correcte afhandeling, alles ok.
Mw BergZondag 20 november 2016
Goed! Snelle service en zeer leuke artikelen. Goede kwaliteit.
GhislainZaterdag 19 november 2016
Schitterend. Snelle verzending, goed verpakt. En met track and trace weet je waar je pakket zich onderweg bevindt. En ook de keuze om iets op een postpunt te laten aankomen is ideaal voor als je niet thuis kan zijn op de dag van levering.
hannekeZaterdag 19 november 2016
super goed, leuke producten en snel geleverd
AnnekeDonderdag 17 november 2016
Anneke: Een super snelle levering en prima service!
TamaraWoensdag 16 november 2016
Helemaal tevreden over mijn bestelling, snelle levering!
An WillemsWoensdag 9 november 2016
Aangezien de vorige webshop waar ik dit soort zaken kocht ermee gestopt is, ben ik bij jullie aangekomen. Ik koop namelijk het liefst via Belgische webshops. Deze eerste ervaring is zeker voor herhaling vatbaar! De laptop was een cadeau en de ontvangers waren er blij mee, dus ik vermoed dat het product zeker voldoet.
AngelicaZondag 6 november 2016
Geweldig het was net zoals gehoopt alles was top, ga zo door coolgift
Ria BrouwerZaterdag 5 november 2016
Super goede eerste ervaring met Coolgift. Leuk assortiment en een snelle service.
Goeie Service, KlasseVrijdag 4 november 2016
Had meerdere besteld waarvan 1 defect was, 1 telefoontje en het werd meteen opgelost, de volgende dag had ik een vervanger die het deed dat vind ik nou een goeie service (Klasse). Heb het besteld om als cadeau te geven aan een vriend die het hard kan gebruiken omdat hij altijd zijn sleutels kwijt is.
MichielZaterdag 29 oktober 2016
Ik kreeg een goed product voor een goede prijs met goede service, wat wil een mens nog meer?
ReinVrijdag 28 oktober 2016
De bestelling 1e keer niet ontvangen door een fout van post.nl Coolgift stuurt tegelijk een andere Vind dit echt super lief ik zal de volgende keer weer bestellen, door deze service
Elien voetsWoensdag 26 oktober 2016
Zeer vriendelijke service en snelle levering!
Nadine Vrijdag 21 oktober 2016
Super leuke site met veel leuke items
Dennis van Houts, LeukeSuggesties.nlZondag 16 oktober 2016
Snelle levering, correct verpakt. Zo zien we het graag!
anneVrijdag 14 oktober 2016
De mooiste wereldkaart in vergelijking met veel andere (web)winkels. Snelle levering en erg tevreden over de kaart in het echt!
John.Vrijdag 7 oktober 2016
Degelijk product. Binnen 24 uur geleverd. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.
Alex DewippeVrijdag 7 oktober 2016
alles snel verlopen geweldig
HeidiVrijdag 7 oktober 2016
Snelle en correcte levering! Alles wat een goede webshop nodig heeft
AnselmaDonderdag 6 oktober 2016
Origineel, leuke dingen, niet te duur. Snelle bezorging!
ludoWoensdag 5 oktober 2016
goede prijs, snelle levering
DesireeDonderdag 29 september 2016
Via Google gevonden. Snelle verzending, helaas was 1 golfbal al stuk gegaan in verpakking. Verder tevreden.
Henk VriesemaVrijdag 16 september 2016
Zeer positief!! Ik heb al een review geschreven bij de Can Crusher!! Met vriendelijke groet, Henk
Irene Woensdag 14 september 2016
Goede keuze aan kadootjes
Patrick Vanden HaeseveldeWoensdag 14 september 2016
Winkelervaring : Middelmatig Keuze door originaliteit. prijsmatig : later VEEL goedkoper gevonden op het Internet Kwaliteit van het item was onvoldoende, roestsporen van het (roestig) stalen balletje, slechte werking van het ontgrendelingsmechanisme
YvonneMaandag 12 september 2016
bestelling is keurig de volgende dag ontvangen.
JokeWoensdag 7 september 2016
zeer snelle levering, en het product was geheel naar verwachting en zorgvuldig verpakt. Leuke originele cadeaus.
WillemDonderdag 1 september 2016
Zeer vlotte service en afhandeling. In de toekomst zal ik zeker nog bij jullie bestellen! Heb jullie bedrijf al aan een aantal mensen aanbevolen die hetzelfde product willen kopen. Keep up the good work!
LindaDonderdag 18 augustus 2016
Website was heel duidelijk; product "klonk" goed en de beoordelingen van het product waren goed. Fijn ook dat beoordelingen opgenomen zijn bij het product.
vanden broucke charlesVrijdag 12 augustus 2016
ik ben heel tevreden GOEDE SERVICE & PRACHTIGE ARTIKELEN AAN ZEER GOEIE PRIJZEN men zegge het voort
Andre van WijkDonderdag 11 augustus 2016
Prettig en snelle levering. CoolGift was de goedkoopste aanbieder. Heb veel plezier van mijn powerball Keurige verzenddoos. Gewoon top. Bedankt
RoosWoensdag 3 augustus 2016
Snelle levering en het product ziet er net zo leuk uit in het echt als op de foto. Tof geschenk!
NathalieZaterdag 30 juli 2016
Erg tevreden! Duidelijke website. Snel bezorgd.
Marja van OpijnenVrijdag 29 juli 2016
Prettige website, makkelijk bestellen, goede prijs kwaliteit verhouding. Super!
perre.vlWoensdag 27 juli 2016
ahha... ne review :D wel :p gezocht, gevonden, gekocht, betaald en bezorgd éh zoals het hoort. lekker vlot en makkelijk. kwam netjes verpakt aan op de afgesproken dag. volgend gadget dat ik nodig heb kom ik zeker hier nog eens zoeken
AstridDonderdag 21 juli 2016
Super! Last minute ( s'avonds 21.30 voor de volgende dag ) een origineel kado gescoord! Verwachte eigenlijk niet dat het op tijd zou zijn maar dat was het wel! Super!!!
T. van EgmondWoensdag 20 juli 2016
Gebruiksvriendelijke webshop. Snelle levering. Ben heel blij met mijn nieuwe klok! Al met al zeer tevreden!
TekkelenburgVrijdag 15 juli 2016
Gevonden via google. Was specifiek naar dit apparaat - de keyfinder - aan het zoeken. Gevonden, besteld en een dag later al thuis bezorgd
IvanMaandag 27 juni 2016
Random op zoek gegaan naar een leuk vaderdag kado. Bij Coolgift uitgekomen want daar was het item ook meteen beschikbaar en kon snel geleverd worden tegen een schappelijke prijs. Levering - GOED Betaling - GOED Assortiment - GOED Winkelervaring - GOED
SandraMaandag 13 juni 2016
Supersnelle levering. Prima eerste ervaring
Maxime Woensdag 8 juni 2016
Snelle levering en leuke producten! :)
TulayDonderdag 2 juni 2016
Perfect, snelle levering en meteen reactie via mail en telefoon
MichelWoensdag 1 juni 2016
vlotte afhandeling
DaanMaandag 30 mei 2016
Op zoek naar een cadeau dat je niet zomaar bij de Blokker aantreft stuitte ik op Coolgift. Prima site, leuke spullen en snelle service. De ontvangers van de cadeaus waren blij, dus ik ook!
MichelZondag 29 mei 2016
Prima en snelle levering
SamVrijdag 27 mei 2016
Snel geleverd, precies wat ik zocht.
L.T.T. Vrijdag 27 mei 2016
Prijsverhouding goed. Duidelijke omschrijving product.
M.F. scheermeijerMaandag 16 mei 2016
Eerder bij u besteld en goede ervaring
Tineke JaspersDonderdag 12 mei 2016
Lage prijzen en snelle levering
babette Zondag 8 mei 2016
goede service, alles eerder in huis als verwacht, top
marleenZondag 8 mei 2016
zeer handig, ik zal veel ruimte besparen in de pmd zak een aanrader
BettyDonderdag 5 mei 2016
Super. Kado mooi op tijd bezorgd.
Spellenverhuur De Blije Jiets (www.spellenver...Donderdag 28 april 2016
Ik verhuur spellen en had de eendjes snel nodig,dat is dank zij de snelle service helemaal goed gekomen,en mijn klanten waren ook weer tevreden.Bedankt!!
Marijn van LeeuwenMaandag 25 april 2016
Leuke producten, snelle service
peeters Patrick Woensdag 20 april 2016
Positief, correcte levertijd ,gewoon op goegel.
Maggie WilkinsonWoensdag 13 april 2016
Nog niet kunnen gebruiken maar zeer tevreden met de levering!
Lorena Zondag 10 april 2016
Goed assortiment leuke producten. Ik weet niet hoe het product bevalt want het was een kadootje maar de persoon was verrast en vond het, denk ik, wel leuk. Bestellingsproces was snel en makkelijk. De levering was echt super snel: zelfs een dag vóór de aangegeven datum.
Patricia Zondag 10 april 2016
Fijne uitstraling webshop en goede keus aan gave producten
CynthiaDonderdag 7 april 2016
Snelle levering, ben zeer tevreden als ik hier iets besteld!
Ina pintensDonderdag 7 april 2016
Heel goede klanten service
Annick Van DriesscheVrijdag 18 maart 2016
Ik was op zoek naar een product en heb dat bij jullie gevonden. Snelle en heel verzorgde levering. Ik koop zeker nog bij jullie!
Denise VollebregtMaandag 14 maart 2016
Snelle levering en goeie prijzen!! Heb er een jarige jop erg blij mee kunnen maken!
Eveline JoukZondag 13 maart 2016
Snel geleverd :)
MariekeZaterdag 12 maart 2016
Ik kwam toevallig bij Coolgift uit omdat ik voor mijn dochter een verjaardagscadeau zocht dat in Nederland niet verkrijgbaar blijkt te zijn. De bestelling werd een dag later bezorgd. Ik ben daarover zeer tevreden.
FilipZondag 28 februari 2016
Leuk aanbod van originele geschenken. Keurig afgeleverd op de beloofde dag. En ... bedankt voor het leuke extraatje in het pakket. TOF!
CeesMaandag 22 februari 2016
Snelle levering! Goede service! Heb zelf anti-slip op de bodem van het product aangebracht i.v.m. het soms wegschieten van het blikje. Dit werkt prima!
Sofie van hyfteWoensdag 17 februari 2016
Eerste x via jullie site. Wat ik zocht ingetypt op Google en kreeg jullie link
EsmeraldaZondag 14 februari 2016
Fijne en snelle levering! Na afloop een zeer correcte klantenservice ervaring wat betreft een defect in het product
JolienZaterdag 13 februari 2016
Snelle levering, goede kwaliteit en ook nog gemakkelijk te retourneren als de bestelling toch niet aan je verwachtingen voldoet! Wat kan je nog meer wensen?
NickVrijdag 12 februari 2016
Winkel ervaring was vlot en eenvoudig. Daags erna was men pakketje al aangekomen. Weer een gadget-site die ik MOET onthouden
Raşit Donderdag 11 februari 2016
Snelle levering, ziet er goed uit, netjes verpakt en leuk dat er een spel kaarten bij zit!
EdwinVrijdag 5 februari 2016
Goede prijs en kwaliteit
E.K.Donderdag 28 januari 2016
Snelle verzending, overzichtelijke webshop.
Marcel CordewenerZondag 24 januari 2016
Ik ben zeer tevreden keer coolgifts. De webshop is duidelijk en de levering van de bestelde spullen is gegaan zoals beloofd. Top!
Shana VanhoofVrijdag 22 januari 2016
Snelle levering, unieke kado's
RaymondWoensdag 20 januari 2016
Goede snelle levering; leuke gadgets om kado te geven.
zag div. leuke dingen en kon zo een keuze maken.Donderdag 14 januari 2016
Ging op internet zoeken naar: cadeau voor man 57 jr.
Ellen BeversWoensdag 13 januari 2016
Heb gegoogled op leuke kadootjes en toen kwam dit voorbij. Het item beviel me, vind het grappig.
foxfamWoensdag 13 januari 2016
Goede prijs en service Prima webshop!
CatryMaandag 11 januari 2016
Goede kwaliteit, origineel, leuke reacties
AnonimousMaandag 11 januari 2016
Snelle en correcte levering/betaling, meer moet dat niet zijn! Leuke cadeautjes voor tijdens de feesten!
prima service, snel en correctZaterdag 9 januari 2016
prima service, snel en correct
DunjaDonderdag 7 januari 2016
Duidelijke website. Overzichtelijk en duidelijk. Heb de aappelschiller besteld. Mooi en handig product. Doet wat aangegeven is. In no time een appel geschild, klokhuis eruit en in plakjes. Zelfs zachte appels kan hij mee overweg.
Iwan PhilipsenWoensdag 6 januari 2016
Speciale cadeaus, eens wat anders. Prima service, snelle levering.
SarahWoensdag 6 januari 2016
Zeer snelle service en goede kwaliteit. De persoon waarvoor ik het cadeau kocht was zeet tevreden!
FlashkonynMaandag 4 januari 2016
Super ervaring, gadgets zijn op ook beloofde tijdstip aangekomen! Super website, ik ben een zeer tevreden klant en kom zeker terug!
YannickMaandag 4 januari 2016
Verrassend snelle verzending en behulpzaam, net zoals het moet zijn! Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde via coolgift.com, maar zeker niet de laatste keer! Top!
GBVrijdag 1 januari 2016
Snelle verwerking van het order en geleverd zoals ze beloofd hadden : snel, maar vooral op tijd. Ook correct dat ze zelf aankondigen dat er nog wat mails zullen volgen, en dat op zeker moment "dit de laatste automatische mail is nav ons order" ...
VickyDonderdag 31 december 2015
Ik kwam jullie site toevallig tegen na enkele zoekacties op google. Ik zag meteen jullie ruime aanbod aan supertoffe en originele gadgets! Ik twijfelde dan ook geen moment om voor mijn vriend deze badjas te kopen als kerstgeschenk. De levering verliep heel vlot ! En de badjas, dat is een toppertje! Bedankt coolgift!
MarianWoensdag 30 december 2015
Ik zocht een bepaald artikel en die was voorradig bij Coolgift, dus een jongen tijdens Kerst heel blij kunnen maken. Het artikel kwam wel een dag later dan aangegeven.
naomiWoensdag 30 december 2015
Prima service. Bestelling "Butterfly surprise" werd supersnel geleverd. Aangenaam verrast dat de vlinders van een mooi formaat zijn. In ieder geval niet te klein. Heb ze gebruikt bij mijn kerst- en nieuwjaarswens
MietjeWoensdag 30 december 2015
Toppie! Absoluut snelle levering, correcte afhandeling en leuk aanbod.
Mevr. VerstraetenWoensdag 30 december 2015
Originaliteit
LorenzoDinsdag 29 december 2015
Zeer snelle levering en precies zoals verwacht, bovendien zat er nog een kleine attentie bij!!
Elke delangeMaandag 28 december 2015
De bestelling was heel vlug geleverd, dus vond ik al super! Jammer genoeg was 1 artikel stuk, maar dit werd ook vlug opgelost, ik kreeg nog dezelfde dag antwoord, wat ik bijzonder apprecieer! Dus zeker een aanrader en ik zal zeker nog in toekomst bestellen.
GCV Kim Geeroms Maandag 28 december 2015
Alles ok,duidelijke en makkelijke manier van online shoppen.
Christina Maandag 28 december 2015
Zeer snelle levering en kwaliteit
robZaterdag 26 december 2015
prima, leuke surprises!
Joan MosselmanMaandag 21 december 2015
Goede communicatie met Coolgift, en een snelle aflevering binnen de beloofde termijn! In goede conditie afgeleverd, helemaal TOP!
TchiiMaandag 21 december 2015
Super snel en zeer netjes aangekomen. Zeer te vreden over!
JBZaterdag 19 december 2015
Goede, overzichtelijke webshop, leuke gadgets
Poot philippeVrijdag 18 december 2015
Omdat u geweldige cadeaus hebt, het is lache en plezier maken wanneer je dit cadeau geeft !!!
JorineWoensdag 16 december 2015
Betrouwbare site. Op tijd binnen en niet beschadigd.
Snelle en correcte afhandelingWoensdag 16 december 2015
Leuke gadgets voor verscheidene budgetten, voor elk wat wils!
Ria te SelleZondag 13 december 2015
Had al eerder al een plikjespers geshopt via icadeau dus moest ff googlen en kwam bij jullie uit Gelukkig want zo kan ik veel reduceren
SandraVrijdag 11 december 2015
Super service en toffe items
EmilieDonderdag 10 december 2015
Leuke spullen, voor elke leeftijd
MarleenDonderdag 10 december 2015
is zeker een betrouwbare en vriendelijke site.pakketje ook heel verzorgd toegekomen. Ik zou deze site zeker aanraden aan vrienden.
Theo van ExcelDonderdag 10 december 2015
erg leuke website, leuke producten, alles is goed verlopen. van zoeken tot dat ik het thuis open maakte
mandjeWoensdag 9 december 2015
Prima, opzoek naar een origineel cadeau. Meer reclame maken op tv of radio.
Ruud BeekWoensdag 9 december 2015
Ik ontving een product met een defect snoer en meldde dat aan de klantenservice. Ik kreeg dezelfde dag dat er een nieuw snoer opgestuurd zou worden. De dag daarna werd het afgeleverd. Superservice: snel en zonder gedoe. Dit was mijn eerste ervaring met Coolgift.com en ik ben tevreden!
Anouchka mullerWoensdag 9 december 2015
Het was top, snelle levering
Belinda Woensdag 9 december 2015
Prettig winkelen. Goede en snelle service. Leuke cadeaus voor een prima prijs. Zeker aan te bevelen.
Conny Dinsdag 8 december 2015
Leuke spullen, snelle levering! De Scribble Clock staat naast het bed van onze zoon. Jammer alleen dat de knopjes op de onderkant zitten, ziet er wel strak uit maar is minder handig.
BrigitteMaandag 7 december 2015
Leuke , bijzondere kados
Marc uit GentZondag 6 december 2015
De levering en de betaling (overschrijvingsmogelijkheid) waren gemakkelijk, snel en efficiënt. Product is cadeau en moet nog gegeven worden, dus nog geen comment voorlopig.
Angeline Zondag 6 december 2015
Erg leuke orginele producten
Patricia JansenVrijdag 4 december 2015
Geweldig makkelijke en duidelijke site, grappige gadget waaronder de flessenstop die ik aangeschaft heb. Leuke om zeker door te geven aan andere
MariekeDonderdag 3 december 2015
Duidelijke site, snelle levering.
TillemaDonderdag 3 december 2015
Super snelle aflevering, goed verpakt.
wimWoensdag 2 december 2015
de winkelervaring was heel goed. dat het erg makkelijk is om bij cool gift leuke geschenken te vinden. het was toeval, had ingegeven leuke sinterklaascadeaus en kreeg de site.
C SmitsWoensdag 2 december 2015
via Internet opgezocht. goedkoop en goede kwaliteit snelle afwerking
Elsken Sanders-StaffhorstMaandag 30 november 2015
bestelde product keurig verpakt en op tijd afgeleverd.
christa MaesDonderdag 5 november 2015
snelle en correcte levering !! zelfs in het buitenland!!!
anoniemDinsdag 27 oktober 2015
Gave spullen, leuk om cadeau te geven en voor ieder wat wils
NatasjaVrijdag 23 oktober 2015
Echt een supersnelle levering. S avonds na 20.00 uur besteld, volgende dag in huis. De gadgets zijn voor Sinterklaas dus nog niet gebruikt.
j Donderdag 22 oktober 2015
toevallig tegengekomen op internet. ik heb eens op site gekeken en kwam heel wat leuke en nuttige zaken tegen. ik ben zeer tevreden van mijn bestelling. als ik nog eens iets nodig heb kijk in het vervolg eerst op deze site
P-NLMaandag 5 oktober 2015
Coolgift kende ik nog niet en na mijn eerste bestelling gelijk al hele goede ervaring mee. Alles ging volgens afspraak en op tijd. Artikel werd ruim op tijd in goede verpakking ontvangen. Belangrijk vond ik dat Coolgift telefonisch ook bereikbaar zijn in geval iets mis is gegaan. Prima internetwinkel!
Soeraya Maandag 28 september 2015
Het product was voorradig bij jullie en het werd snel bezorgd!
H.altintasZaterdag 26 september 2015
Ik heb voor het eerst bij coolgift besteld en ik ben tevreden. Ondanks dat mijn pakje een dag later is aangekomen wat de schuld is van post.nl heeft de medewerker van coolgift mij netjes te woord gestaan toen ik een beetje woest was. Geweldig service, zoals het hoort
Wiepje Vrijdag 18 september 2015
Het eerste exemplaar werkte helaas niet goed, maar Coolgift heeft mijn klacht daarover voortvarend opgepakt, en keurig afgehandeld. Nu geniet ik dus van een prima geluidskussen. Binnenkort bestel ik er een als cool cadeautje voor mijn moeder!
Eva.Dinsdag 15 september 2015
Zeer tevreden over mijn bestelling. Zowel info op de site als kwaliteit van het produkt. Aflevering ging zeer vlotjes! Merci voor de snelle levering.
Geen commentaarDinsdag 8 september 2015
Ik was op zoek naar een origineel cadeau om centjes te geven en kwam uit op deze site van Cool Gift. Het gadget is inderdaad zoals beschreven op de site en de levering was zeer snel geleverd zoals aangegeven. Leuk om cadeau te geven en al benieuwd naar de reactie er op!
MkMaandag 7 september 2015
Unieke spullen en zeer duidelijke en snelle levering!
Tom v.m.Maandag 31 augustus 2015
Snelle service.
Kenny Woensdag 5 augustus 2015
Hi , Super cool stuff !! Super snelle levering !! Heel duidelijk en betrouwbaar , Zeker een aanrader
anoMaandag 13 juli 2015
Tot 2x toe snelle levering. Ook snel en goed gehandeld naar aanleiding van een klacht dat het bestelde artikel het niet deed.
H.KerstenMaandag 6 juli 2015
Inderdaad bestelde wij een kado voor onze kleindochter en het is op tijd afgeleverd dus een pre voor het volgende item!! HRTGRJJ
Vanja BerchemDinsdag 30 juni 2015
Zeer tevreden van wat we besteld hebben alleen niet van de levering. Bestelling was een cadeautje dus had ik de dag van levering later ingesteld zodat de persoon voor wie het cadeau was thuis het cadeautje op de juiste dag kon ontvangen. Helaas was de bestelling 2 dagen te laat! Zelfs als ik geen latere leverdatum had gekozen was het nog te laat geweest! Ik snap dat niet alles even vlot gaat met het versturen van pakjes maar als je pas mijn bestelling begint te verwerken (die kon ik mooi opvolgen via de site) op de dag dat het al geleverd moest zijn kan het nooit goed komen! Jammer! Want voor de rest ben ik zeer tevreden!
Carla Van Den EeckhoudtMaandag 29 juni 2015
Goeie en snelle service
Olaf BreeschDinsdag 23 juni 2015
Leuke, betrouwbare en vooral kwalitatieve webshop. Besteld op vrijdagmiddag en maandagochtend stond het pakje al aan onze deur ! Bedankt & tot de volgende !
anoDinsdag 23 juni 2015
Top site, top product
HDV BlandenMaandag 22 juni 2015
Als je regelmatig (veel) noten wil kraken is deze notenkraker echt wel een aanrader. Je plaatst de kraker wel best in een doos zodat de schelpen niet overal naar toe vliegen.
Karin HeijmansMaandag 22 juni 2015
Snelle en nette levering...leuk produkt voor een leuke prijs!
Van HooffDinsdag 16 juni 2015
Prima service, cadeau netjes afgeleverd op de gewenste datum! Merci!
Philip Visschers HasseltMaandag 15 juni 2015
Ik ben heel tevreden . Snelle levering , alles prima in orde ! Had tattoo sleeves gekocht en heb ze aangedaan om naar m'n stamcafe te gaan , je had die blikken moeten zien !!!!
Marco11Maandag 1 juni 2015
Prima webshop, overzichtelijk, makkelijk te bestellen en betalen en snel verstuurd. Gewoon zoals het hoort! :)
van der Heijde IlonkaDinsdag 26 mei 2015
Keurige, en snelle levering. Een hele duidelijke webshop, je weet meteen wat alles kost, en hoe je kan betalen, geen gezeur. Hou zo vol, jullie doen goed werk. Op deze manier winkelen wordt een mens blij van. Met vriendelijk groetjes Ilonka.
anoDinsdag 19 mei 2015
dag na het bestellen al bezorgt. lekker snel en netjes verpakt. super fijne service dus.
Van den Brempt Monique . HalleMaandag 11 mei 2015
Leuke hebbedingen in jullie site . Gemakkelijk en snel te bestellen . Eenvoudig en veilig betaal account ! Super snelle reactie en levering ! Dus tevreden tot en met ! :-)
Mieke vd Burg, ZoetermeerZondag 3 mei 2015
Je krijgt een heerlijk ontspannen hoofd.
Edward BlankenbergeVrijdag 1 mei 2015
Zéér snelle levering. Zéér goede service! Een aanrader!
Kelly, WijnegemVrijdag 10 april 2015
De levering was zelfs sneller dan vermeld en was veilig ingepakt, fantastisch dat je via overschrijving kan betalen!
Geerts - DesselDinsdag 7 april 2015
Snelle levering - kogels zoals verwacht. Prima service.
Willeke VeenendaalMaandag 6 april 2015
Prima shop, duidelijke omschrijving bij product. Bestelt en volgende dag netjes in huis.
Carla OlenVrijdag 3 april 2015
Snelle en prima service!
Jan Kessel LoVrijdag 3 april 2015
Voor de eerste maal kennis gemaakt met deze website en meteen goedgekeurd. De levering was besteld zoals afgesproken en de bestelde artikelen waren wat we gehoopt hadden. Voor herhaling vatbaar. Een internetwinkel zoals het hoort.
Bart - GentMaandag 30 maart 2015
Ik ben super tevreden over de service hier. De DORA lamp die ik had besteld voor mijn nichtje bleek defect bij levering. Zonder enig probleem werd er binnen paar dagen een nieuwe opgestuurd en deze werkte direct ! Goede en vlotte service !
v. Aalten HuissenVrijdag 27 maart 2015
Het apparaat werkt perfect, het is ideaal als je ook grotere blikken wilt persen
knapen els hoeseltVrijdag 20 maart 2015
Het product was perfect in orde ,snel geleverd en zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van deze webshop!! een aanrader voor iedereen !!
anoDinsdag 10 maart 2015
ben zeer tevreden over de service, na slechts 2 dagen werd mijn item thuis bezorgd. Helaas werkte mijn item niet maar na melding werd er direct een nieuwen bezorgt zonder discussie!. Heb ondertussen nog zaken gekocht en altijd correcte afhandeling.
h.w.snippe DoetinchemMaandag 2 maart 2015
Deze keyfinder is een ontzettend handig ding. Mijn schoonvader zit in een verzorgingstehuis en was regelmatig de sleutel kwijt. Het personeel is ons ontzettend dankbaar.
Dora Saedt EindhovenMaandag 2 maart 2015
ik ben heel tevreden over het produkt en de levering
Marc - HalleMaandag 23 februari 2015
Zeer tevreden over de service! Snel en op tijd geleverd. Onverhoopt vlotte afhandeling van een defect product, wat altijd een risico is bij een webwinkel. Maar iGadget heeft mijn vertrouwen helemaal niet beschaamd.
YrlaMaandag 23 februari 2015
Ik was erg tevreden over het cadeautje, verder vind ik dat het duidelijker aangegeven mag worden dat het de bedoeling is dat je de pilletjes zelf schrijft. Dit was voor mij niet duidelijk. Ik was verbaast dat ik 98 pilletjes heb geschreven. Als dit vermeld stond had ik het alsnog gekocht dus ik denk niet dat het de verkoopt tegenhoud. Verder is het erg leuk en degene aan wie ik het gegeven heb vond het super leuk en lief. Dank jullie wel.
evert, den haagDinsdag 17 februari 2015
can-crusher : werkt perfect, kleiner maken tot 1/10. redelijke prijs
deboes kuringen Zaterdag 14 februari 2015
Niets dan alle lof voor deze firma zowel ivm het versturen, de vlugheid van reageren wanneer er iets fout loopt bij het product. Onmiddellijk werd het produkt vervangen, het te vervangen product moest zelf nog niet opgestuurd worden. Zelden zo een firma gezien !!!!!
De Wijngaert AndréMaandag 2 februari 2015
Beste, ik ben zeer tevreden over de levering en ook over de blikkenpers, het is een zeer goed product. groetjes.
Barend Gerritsen, den haagVrijdag 23 januari 2015
Had jullie al gecomplimenteerd vanwege jullie geweldige service, daar blijf ik dus bij. Ik had er al een en wilde een tweede appel schiller hebben. Met vriendelijke groet.
Hendrik Storm NootdorpVrijdag 23 januari 2015
Bestelling gedaan maar helaas was het product door omstandigheden defect. Via email melding hiervan gedaan en gevraagd welke weg te wandelen. Gelijk hierop een email als antwoord gekregen dat er een nieuwe werd opgestuurd. Helaas was deze ook kapot, geen probleem, we kregen zelf een extra opgestuurd met excuses erbij. Al met al, snelle positieve reactie. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan om hier te "shoppen".
De Bock P middelkerkeDinsdag 20 januari 2015
Op afgesproken tijd geleverd en zeer tevreden over de blikkenpers
Gerard Hems OirschotMaandag 19 januari 2015
helemaal tevreden de keyfinder werkt goed ik heb hem gelukkig nog niet nodig gehad
anoMaandag 19 januari 2015
Zeer tevreden over de service en de producten!!
myriam oostakkerVrijdag 16 januari 2015
Ben heel tevreden! Snelle levering!
Smeekes, HilversumWoensdag 14 januari 2015
Razendsnel zorgvuldig bezorgd. Toen de wekker het niet bleek te doen kregen we supersnel gratis een nieuwe toegestuurd. Die doet het perfect. We zijn er blij mee.
Laura BrusselWoensdag 14 januari 2015
Ik ben heel tevreden met de waterproof bluetooth speaker. Had hem gekocht als cadeautje voor mijn broer en hij gebruikt hem elke dag. Zowel onder de douche als erbuiten als gewone speaker. De levering is ook stipt op de dag gebeurd dat ik had gevraagd. Goede service! Wij zijn tevreden!
stulens maaseikDinsdag 13 januari 2015
Zeer tevreden. correcte en stipte levering. Artikelen voldoen voor 95% aan de verwachtingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
wouters tania Burcht-AntwerpenDinsdag 13 januari 2015
dag, toffe website met leuke artikelen aan een lage prijs! degene die dit voor zijn kerst gekregen heeft is er zeer blij en alle andere waren gezond jaloers op het kado. levering was ook super! rond 23.00h 's avonds besteld, volgende dag 11.00h geleverd! ik bestel hier zeker nog artikelen in de toekomst! xx tania
Mieke van OsDinsdag 13 januari 2015
Geweldig succesvol kado en heel snel geleverd. Was een groot succes.
anoMaandag 12 januari 2015
Ik wil even een dikke plus geven aan iGadgets. Laatst een Snug-Rug besteld voor mijn vriendin haar verjaardag. Enkele dagen later haalde ze hem uit de verpakking en bleken er een paar gaten aan de zijkant te zitten, niet heel erg groot, maar te groot om niets over te zeggen. Ik heb dit meteen gemeld. Dit was om 9 uur 's avonds, en de volgende dag (!) stond er al een nieuwe voor de deur! De oude mochten we ook houden. Kortom, top service!
Maes Annelies, TremeloMaandag 12 januari 2015
Super product. Was het beste Kerstgeschenk ooit! Dolle pret
Sarah LeuvenMaandag 12 januari 2015
Heel tevreden, goede prijs-kwaliteit verhouding, zelfs tijdens de feestdagen perfect op tijd geleverd
oostende Maandag 12 januari 2015
Heel tevreden, pakje werd mooi op tijd geleverd.
Rosiers Jan, AffligemZaterdag 10 januari 2015
Alles goed verlopen. Levering na ongeveer een week, maar dit was waarschijnlijk te wijten aan de feestdagen die er tussen zaten.
Nadine ClaesZaterdag 10 januari 2015
Snelle levering, degelijk verpakt Muts ziet er goed uit en de muziekkwaliteit is OK
Mariska EpeZaterdag 10 januari 2015
Met de feestdagen een aantal kadootjes besteld en deze waren volgens afspraak tijdig geleverd. We hebben een top avond gehad.

Pagina's