Customer Reviews

Wat onze klanten zeggen

Bij CoolGift.com hebben we er onze missie van gemaakt u de nieuwste gadgets en coole items aan te bieden en uw winkelervaring veilig, handig en eenvoudig te maken. Dat geldt zowel voor uw bezoek aan onze website als voor eventuele service na verkoop.

KathleenDonderdag 22 december 2016
leuke gifts, snelle service
super artikel. fijn in gebruik. erg blij mee.Donderdag 22 december 2016
alleen bij u was mijn artikel te krijgen. snelle service . hier wordt je vrolijk van.
bartWoensdag 21 december 2016
leuke gifts, goede prijs en snelle correcte service
Lore HennenWoensdag 21 december 2016
IK VOND HET GESCHIKTE CADEAU BIJ U
PaulWoensdag 21 december 2016
Uitstekend. Zelfs sneller geleverd dan gemeld.
manonZondag 18 december 2016
Overzichtelijke website en een ruim aanbod aan kwalitatief goede gadgets
L.Y JongebloetZaterdag 17 december 2016
De perfect webshop voor leuke orginele kado's. Ben met alle producten super tevreden en alles was de volgende dag al in huis.(denk dat k 5 dagen achter elkaar wel wat heb besteld). Echt 1 van mijn favoriete sites nu. Dikke duim omhoog.
PatrikVrijdag 16 december 2016
Zeer snelle levering!
IrmaVrijdag 16 december 2016
Leuke site, veel keuze in aparte cadeaus, mooie prijzen en snelle levering!
christaDonderdag 15 december 2016
inspirerend
sofie de reymaekerDonderdag 15 december 2016
ik was op zoek naar een specifiek cadeau en jullie boden dit aan. De beloofde leveringstijd trok me over de streep. Alleen jammer dat het op dat vlak wat foutgelopen is. Beide cadeaus zijn nog niet getest/open gedaan, dus kan geen review geven. De BeanBoozled Jelly Beans gingen gebruikt worden op een verjaardagsfeest, maar dit is dus niet doorgegaan omdat de levering tot 2x toe foutgelopen is. De weegschaal is een kerstcadeau. Een plus is jullie zeer snelle reactietijd van jullie klantendienst.
noelWoensdag 14 december 2016
vriendelijke mensen,snelle levering en een goed product tegen een betaalbare prijs
LDinsdag 13 december 2016
Voor mijn vader gekocht die erg van puzzelen houdt. Ik was eerst bang dat het te makkelijk was, maar hij heeft er veel plezier mee :)
Jennifer KeppersDinsdag 13 december 2016
Snelle levering. Goede afhandeling. Voor jullie gekozen door de nette uitstraling van de site
WendieDinsdag 13 december 2016
Snelle levering, uitstekend.
Greet KuipersMaandag 12 december 2016
Omdat jullie het product hadden wat ik zocht.
GerdienMaandag 12 december 2016
We zochten December kado's om er een leuke surprise bij te maken,dus dit was perfect
JpMaandag 12 december 2016
Goed service ik ga vaker bestellen
SpurtbommekeMaandag 12 december 2016
Weer een superoriginele manier bijgeleerd om aan geld te geraken! Het doosje werd beschadigd tijdens het vervoer, maar diezelfde dag nog kregen we vlotte respons via e-mail en een nieuw artikel werd onmiddellijk opgestuurd. Zéééér klantvriendelijke en correcte service wat mij betreft.
WouterZaterdag 10 december 2016
Super, erg gave fietslamp voor mijn zoon
KathyZaterdag 10 december 2016
Leuke spullen, snelle levering.
Via een familielid!Vrijdag 9 december 2016
Snelle levering!
Antoon RensenVrijdag 9 december 2016
Prima service, snelle en correcte aflevering. Het leeslampje valt tegen, omdat het licht niet gelijkmatig over de bladzijde valt. Tijdens het lezen moet het lampje versteld worden en dat is onhandig. Gebruik het nu als bedlampje op mijn nachtkastje.
MetsemakersDonderdag 8 december 2016
Ik koos voor dit bedrijf omdat mijn man een spel had uitgezocht wat hier te koop was. Het spel werd netjes op tijd keurig verpakt geleverd. Helaas had mijn man het spel dubbel en bleek het retourneren van het spel wat moeizamer ging. Ik moest om het spel terug te sturen 6,95 euro betalen. Dit is voor mij een rede om niet meer bij dit bedrijf iets te kopen. Ik vind de service omtrent de retounering slecht.
PattyDonderdag 8 december 2016
Leuke en originele artikelen en makkelijk in te voeren en de bestelling loopt perfect en heel overzichtelijk. Geweldig en voelt vertrouwd. Het artikel is keurig verpakte en ontvangen.
Carlijn LapréWoensdag 7 december 2016
Leuke thermoskan van goede kwaliteit. De lens voelt op verschillende plekken anders aan (rubber en plastic), leuk detail.
Petra Woensdag 7 december 2016
Jullie hadden de spaarpot die mijn dochter al heel lang wilde hebben. Super leuke spullen. En prima levering.
AdelinaWoensdag 7 december 2016
The only ones who got what I wanted and super fast delivery.
Geys yvoWoensdag 7 december 2016
Prima aankoop.Mijn echtgenote is superblij met haar magnetronsloefen!!!!
MarcelDinsdag 6 december 2016
Was voor mij nieuwe site maar prima!
bianca Maandag 5 december 2016
Ik kwam jullie toevallig tegen op google. Super Snelle service en hele leuke producten ! Top !!
AnsZondag 4 december 2016
Ik had de stemvervormer gekocht die helaas niet bleek te werken. Coolgift reageerde zeer coulant op mijn klacht daarover. Vrijwel onmiddellijk kwam er een reactie ( op zondag zelfs!). Men stelde mij voor de gemaakte kosten te vergoeden. Ook bestelling en aflevering van het product verliepen uiterst vlot. Het product was met grote zorg verpakt. Lof hiervoor!
JORICKZondag 4 december 2016
Veel diverse artikelen
RobertMaandag 28 november 2016
alles echt ok
Evelyne DeclercqZaterdag 26 november 2016
Het was mijn eerste betelling bij coolgift. De levering ging vlot. Over het artikel kan ik nog niet veel kwijt : het is een kerstcadeautje.
Jolien ThiersVrijdag 25 november 2016
service was top! voldoende info gekregen bij extra vragen die ik stelde. levering langs hun kant was zoals het hoort!
Ruby Vanden eyndeDonderdag 24 november 2016
Zeer leuk assortiment
Daniel FrerichsDonderdag 24 november 2016
Ik heb voor coolgift gekozen omdat ik eens een ander kado wou geven, iets bijzonders en/of niet allerdaags.
Jorien VerbruggenDonderdag 24 november 2016
Er zaten mooie gadgets tussen. Je hebt veel keus qua prijs en materiaal en je kan gericht zoeken. Het wordt op tijd afgeleverd/ volgens aangeduide data. We zijn tevreden klanten.
dorien Woensdag 23 november 2016
Alles was perfect in orden bedankt hier voor
SpeelmanDinsdag 22 november 2016
Snelle en correcte afhandeling, alles ok.
Mw BergZondag 20 november 2016
Goed! Snelle service en zeer leuke artikelen. Goede kwaliteit.
GhislainZaterdag 19 november 2016
Schitterend. Snelle verzending, goed verpakt. En met track and trace weet je waar je pakket zich onderweg bevindt. En ook de keuze om iets op een postpunt te laten aankomen is ideaal voor als je niet thuis kan zijn op de dag van levering.
hannekeZaterdag 19 november 2016
super goed, leuke producten en snel geleverd
AnnekeDonderdag 17 november 2016
Anneke: Een super snelle levering en prima service!
TamaraWoensdag 16 november 2016
Helemaal tevreden over mijn bestelling, snelle levering!
An WillemsWoensdag 9 november 2016
Aangezien de vorige webshop waar ik dit soort zaken kocht ermee gestopt is, ben ik bij jullie aangekomen. Ik koop namelijk het liefst via Belgische webshops. Deze eerste ervaring is zeker voor herhaling vatbaar! De laptop was een cadeau en de ontvangers waren er blij mee, dus ik vermoed dat het product zeker voldoet.
AngelicaZondag 6 november 2016
Geweldig het was net zoals gehoopt alles was top, ga zo door coolgift
Ria BrouwerZaterdag 5 november 2016
Super goede eerste ervaring met Coolgift. Leuk assortiment en een snelle service.
Goeie Service, KlasseVrijdag 4 november 2016
Had meerdere besteld waarvan 1 defect was, 1 telefoontje en het werd meteen opgelost, de volgende dag had ik een vervanger die het deed dat vind ik nou een goeie service (Klasse). Heb het besteld om als cadeau te geven aan een vriend die het hard kan gebruiken omdat hij altijd zijn sleutels kwijt is.
MichielZaterdag 29 oktober 2016
Ik kreeg een goed product voor een goede prijs met goede service, wat wil een mens nog meer?
ReinVrijdag 28 oktober 2016
De bestelling 1e keer niet ontvangen door een fout van post.nl Coolgift stuurt tegelijk een andere Vind dit echt super lief ik zal de volgende keer weer bestellen, door deze service
Elien voetsWoensdag 26 oktober 2016
Zeer vriendelijke service en snelle levering!
Nadine Vrijdag 21 oktober 2016
Super leuke site met veel leuke items
Dennis van Houts, LeukeSuggesties.nlZondag 16 oktober 2016
Snelle levering, correct verpakt. Zo zien we het graag!
anneVrijdag 14 oktober 2016
De mooiste wereldkaart in vergelijking met veel andere (web)winkels. Snelle levering en erg tevreden over de kaart in het echt!
John.Vrijdag 7 oktober 2016
Degelijk product. Binnen 24 uur geleverd. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.
Alex DewippeVrijdag 7 oktober 2016
alles snel verlopen geweldig
HeidiVrijdag 7 oktober 2016
Snelle en correcte levering! Alles wat een goede webshop nodig heeft
AnselmaDonderdag 6 oktober 2016
Origineel, leuke dingen, niet te duur. Snelle bezorging!
ludoWoensdag 5 oktober 2016
goede prijs, snelle levering
DesireeDonderdag 29 september 2016
Via Google gevonden. Snelle verzending, helaas was 1 golfbal al stuk gegaan in verpakking. Verder tevreden.
Henk VriesemaVrijdag 16 september 2016
Zeer positief!! Ik heb al een review geschreven bij de Can Crusher!! Met vriendelijke groet, Henk
Irene Woensdag 14 september 2016
Goede keuze aan kadootjes
Patrick Vanden HaeseveldeWoensdag 14 september 2016
Winkelervaring : Middelmatig Keuze door originaliteit. prijsmatig : later VEEL goedkoper gevonden op het Internet Kwaliteit van het item was onvoldoende, roestsporen van het (roestig) stalen balletje, slechte werking van het ontgrendelingsmechanisme
YvonneMaandag 12 september 2016
bestelling is keurig de volgende dag ontvangen.
JokeWoensdag 7 september 2016
zeer snelle levering, en het product was geheel naar verwachting en zorgvuldig verpakt. Leuke originele cadeaus.
WillemDonderdag 1 september 2016
Zeer vlotte service en afhandeling. In de toekomst zal ik zeker nog bij jullie bestellen! Heb jullie bedrijf al aan een aantal mensen aanbevolen die hetzelfde product willen kopen. Keep up the good work!
LindaDonderdag 18 augustus 2016
Website was heel duidelijk; product "klonk" goed en de beoordelingen van het product waren goed. Fijn ook dat beoordelingen opgenomen zijn bij het product.
vanden broucke charlesVrijdag 12 augustus 2016
ik ben heel tevreden GOEDE SERVICE & PRACHTIGE ARTIKELEN AAN ZEER GOEIE PRIJZEN men zegge het voort
Andre van WijkDonderdag 11 augustus 2016
Prettig en snelle levering. CoolGift was de goedkoopste aanbieder. Heb veel plezier van mijn powerball Keurige verzenddoos. Gewoon top. Bedankt
RoosWoensdag 3 augustus 2016
Snelle levering en het product ziet er net zo leuk uit in het echt als op de foto. Tof geschenk!
NathalieZaterdag 30 juli 2016
Erg tevreden! Duidelijke website. Snel bezorgd.
Marja van OpijnenVrijdag 29 juli 2016
Prettige website, makkelijk bestellen, goede prijs kwaliteit verhouding. Super!
perre.vlWoensdag 27 juli 2016
ahha... ne review :D wel :p gezocht, gevonden, gekocht, betaald en bezorgd éh zoals het hoort. lekker vlot en makkelijk. kwam netjes verpakt aan op de afgesproken dag. volgend gadget dat ik nodig heb kom ik zeker hier nog eens zoeken
AstridDonderdag 21 juli 2016
Super! Last minute ( s'avonds 21.30 voor de volgende dag ) een origineel kado gescoord! Verwachte eigenlijk niet dat het op tijd zou zijn maar dat was het wel! Super!!!
T. van EgmondWoensdag 20 juli 2016
Gebruiksvriendelijke webshop. Snelle levering. Ben heel blij met mijn nieuwe klok! Al met al zeer tevreden!
TekkelenburgVrijdag 15 juli 2016
Gevonden via google. Was specifiek naar dit apparaat - de keyfinder - aan het zoeken. Gevonden, besteld en een dag later al thuis bezorgd
IvanMaandag 27 juni 2016
Random op zoek gegaan naar een leuk vaderdag kado. Bij Coolgift uitgekomen want daar was het item ook meteen beschikbaar en kon snel geleverd worden tegen een schappelijke prijs. Levering - GOED Betaling - GOED Assortiment - GOED Winkelervaring - GOED
SandraMaandag 13 juni 2016
Supersnelle levering. Prima eerste ervaring
Maxime Woensdag 8 juni 2016
Snelle levering en leuke producten! :)
TulayDonderdag 2 juni 2016
Perfect, snelle levering en meteen reactie via mail en telefoon
MichelWoensdag 1 juni 2016
vlotte afhandeling
DaanMaandag 30 mei 2016
Op zoek naar een cadeau dat je niet zomaar bij de Blokker aantreft stuitte ik op Coolgift. Prima site, leuke spullen en snelle service. De ontvangers van de cadeaus waren blij, dus ik ook!
MichelZondag 29 mei 2016
Prima en snelle levering
SamVrijdag 27 mei 2016
Snel geleverd, precies wat ik zocht.
L.T.T. Vrijdag 27 mei 2016
Prijsverhouding goed. Duidelijke omschrijving product.
M.F. scheermeijerMaandag 16 mei 2016
Eerder bij u besteld en goede ervaring
Tineke JaspersDonderdag 12 mei 2016
Lage prijzen en snelle levering
babette Zondag 8 mei 2016
goede service, alles eerder in huis als verwacht, top
marleenZondag 8 mei 2016
zeer handig, ik zal veel ruimte besparen in de pmd zak een aanrader
BettyDonderdag 5 mei 2016
Super. Kado mooi op tijd bezorgd.
Spellenverhuur De Blije Jiets (www.spellenver...Donderdag 28 april 2016
Ik verhuur spellen en had de eendjes snel nodig,dat is dank zij de snelle service helemaal goed gekomen,en mijn klanten waren ook weer tevreden.Bedankt!!
Marijn van LeeuwenMaandag 25 april 2016
Leuke producten, snelle service
peeters Patrick Woensdag 20 april 2016
Positief, correcte levertijd ,gewoon op goegel.
Maggie WilkinsonWoensdag 13 april 2016
Nog niet kunnen gebruiken maar zeer tevreden met de levering!
Lorena Zondag 10 april 2016
Goed assortiment leuke producten. Ik weet niet hoe het product bevalt want het was een kadootje maar de persoon was verrast en vond het, denk ik, wel leuk. Bestellingsproces was snel en makkelijk. De levering was echt super snel: zelfs een dag vóór de aangegeven datum.
Patricia Zondag 10 april 2016
Fijne uitstraling webshop en goede keus aan gave producten
CynthiaDonderdag 7 april 2016
Snelle levering, ben zeer tevreden als ik hier iets besteld!
Ina pintensDonderdag 7 april 2016
Heel goede klanten service
Annick Van DriesscheVrijdag 18 maart 2016
Ik was op zoek naar een product en heb dat bij jullie gevonden. Snelle en heel verzorgde levering. Ik koop zeker nog bij jullie!
Denise VollebregtMaandag 14 maart 2016
Snelle levering en goeie prijzen!! Heb er een jarige jop erg blij mee kunnen maken!
Eveline JoukZondag 13 maart 2016
Snel geleverd :)
MariekeZaterdag 12 maart 2016
Ik kwam toevallig bij Coolgift uit omdat ik voor mijn dochter een verjaardagscadeau zocht dat in Nederland niet verkrijgbaar blijkt te zijn. De bestelling werd een dag later bezorgd. Ik ben daarover zeer tevreden.
FilipZondag 28 februari 2016
Leuk aanbod van originele geschenken. Keurig afgeleverd op de beloofde dag. En ... bedankt voor het leuke extraatje in het pakket. TOF!
CeesMaandag 22 februari 2016
Snelle levering! Goede service! Heb zelf anti-slip op de bodem van het product aangebracht i.v.m. het soms wegschieten van het blikje. Dit werkt prima!
Sofie van hyfteWoensdag 17 februari 2016
Eerste x via jullie site. Wat ik zocht ingetypt op Google en kreeg jullie link
EsmeraldaZondag 14 februari 2016
Fijne en snelle levering! Na afloop een zeer correcte klantenservice ervaring wat betreft een defect in het product
JolienZaterdag 13 februari 2016
Snelle levering, goede kwaliteit en ook nog gemakkelijk te retourneren als de bestelling toch niet aan je verwachtingen voldoet! Wat kan je nog meer wensen?
NickVrijdag 12 februari 2016
Winkel ervaring was vlot en eenvoudig. Daags erna was men pakketje al aangekomen. Weer een gadget-site die ik MOET onthouden
Raşit Donderdag 11 februari 2016
Snelle levering, ziet er goed uit, netjes verpakt en leuk dat er een spel kaarten bij zit!
EdwinVrijdag 5 februari 2016
Goede prijs en kwaliteit
E.K.Donderdag 28 januari 2016
Snelle verzending, overzichtelijke webshop.
Marcel CordewenerZondag 24 januari 2016
Ik ben zeer tevreden keer coolgifts. De webshop is duidelijk en de levering van de bestelde spullen is gegaan zoals beloofd. Top!
Shana VanhoofVrijdag 22 januari 2016
Snelle levering, unieke kado's
RaymondWoensdag 20 januari 2016
Goede snelle levering; leuke gadgets om kado te geven.
zag div. leuke dingen en kon zo een keuze maken.Donderdag 14 januari 2016
Ging op internet zoeken naar: cadeau voor man 57 jr.
Ellen BeversWoensdag 13 januari 2016
Heb gegoogled op leuke kadootjes en toen kwam dit voorbij. Het item beviel me, vind het grappig.
foxfamWoensdag 13 januari 2016
Goede prijs en service Prima webshop!
CatryMaandag 11 januari 2016
Goede kwaliteit, origineel, leuke reacties
AnonimousMaandag 11 januari 2016
Snelle en correcte levering/betaling, meer moet dat niet zijn! Leuke cadeautjes voor tijdens de feesten!
prima service, snel en correctZaterdag 9 januari 2016
prima service, snel en correct
DunjaDonderdag 7 januari 2016
Duidelijke website. Overzichtelijk en duidelijk. Heb de aappelschiller besteld. Mooi en handig product. Doet wat aangegeven is. In no time een appel geschild, klokhuis eruit en in plakjes. Zelfs zachte appels kan hij mee overweg.
Iwan PhilipsenWoensdag 6 januari 2016
Speciale cadeaus, eens wat anders. Prima service, snelle levering.
SarahWoensdag 6 januari 2016
Zeer snelle service en goede kwaliteit. De persoon waarvoor ik het cadeau kocht was zeet tevreden!
FlashkonynMaandag 4 januari 2016
Super ervaring, gadgets zijn op ook beloofde tijdstip aangekomen! Super website, ik ben een zeer tevreden klant en kom zeker terug!
YannickMaandag 4 januari 2016
Verrassend snelle verzending en behulpzaam, net zoals het moet zijn! Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde via coolgift.com, maar zeker niet de laatste keer! Top!
GBVrijdag 1 januari 2016
Snelle verwerking van het order en geleverd zoals ze beloofd hadden : snel, maar vooral op tijd. Ook correct dat ze zelf aankondigen dat er nog wat mails zullen volgen, en dat op zeker moment "dit de laatste automatische mail is nav ons order" ...
VickyDonderdag 31 december 2015
Ik kwam jullie site toevallig tegen na enkele zoekacties op google. Ik zag meteen jullie ruime aanbod aan supertoffe en originele gadgets! Ik twijfelde dan ook geen moment om voor mijn vriend deze badjas te kopen als kerstgeschenk. De levering verliep heel vlot ! En de badjas, dat is een toppertje! Bedankt coolgift!
MarianWoensdag 30 december 2015
Ik zocht een bepaald artikel en die was voorradig bij Coolgift, dus een jongen tijdens Kerst heel blij kunnen maken. Het artikel kwam wel een dag later dan aangegeven.
naomiWoensdag 30 december 2015
Prima service. Bestelling "Butterfly surprise" werd supersnel geleverd. Aangenaam verrast dat de vlinders van een mooi formaat zijn. In ieder geval niet te klein. Heb ze gebruikt bij mijn kerst- en nieuwjaarswens
MietjeWoensdag 30 december 2015
Toppie! Absoluut snelle levering, correcte afhandeling en leuk aanbod.
Mevr. VerstraetenWoensdag 30 december 2015
Originaliteit
LorenzoDinsdag 29 december 2015
Zeer snelle levering en precies zoals verwacht, bovendien zat er nog een kleine attentie bij!!
Elke delangeMaandag 28 december 2015
De bestelling was heel vlug geleverd, dus vond ik al super! Jammer genoeg was 1 artikel stuk, maar dit werd ook vlug opgelost, ik kreeg nog dezelfde dag antwoord, wat ik bijzonder apprecieer! Dus zeker een aanrader en ik zal zeker nog in toekomst bestellen.
GCV Kim Geeroms Maandag 28 december 2015
Alles ok,duidelijke en makkelijke manier van online shoppen.
Christina Maandag 28 december 2015
Zeer snelle levering en kwaliteit
robZaterdag 26 december 2015
prima, leuke surprises!
Joan MosselmanMaandag 21 december 2015
Goede communicatie met Coolgift, en een snelle aflevering binnen de beloofde termijn! In goede conditie afgeleverd, helemaal TOP!
TchiiMaandag 21 december 2015
Super snel en zeer netjes aangekomen. Zeer te vreden over!
JBZaterdag 19 december 2015
Goede, overzichtelijke webshop, leuke gadgets
Poot philippeVrijdag 18 december 2015
Omdat u geweldige cadeaus hebt, het is lache en plezier maken wanneer je dit cadeau geeft !!!
JorineWoensdag 16 december 2015
Betrouwbare site. Op tijd binnen en niet beschadigd.
Snelle en correcte afhandelingWoensdag 16 december 2015
Leuke gadgets voor verscheidene budgetten, voor elk wat wils!
Ria te SelleZondag 13 december 2015
Had al eerder al een plikjespers geshopt via icadeau dus moest ff googlen en kwam bij jullie uit Gelukkig want zo kan ik veel reduceren
SandraVrijdag 11 december 2015
Super service en toffe items
EmilieDonderdag 10 december 2015
Leuke spullen, voor elke leeftijd
MarleenDonderdag 10 december 2015
is zeker een betrouwbare en vriendelijke site.pakketje ook heel verzorgd toegekomen. Ik zou deze site zeker aanraden aan vrienden.
Theo van ExcelDonderdag 10 december 2015
erg leuke website, leuke producten, alles is goed verlopen. van zoeken tot dat ik het thuis open maakte
mandjeWoensdag 9 december 2015
Prima, opzoek naar een origineel cadeau. Meer reclame maken op tv of radio.
Ruud BeekWoensdag 9 december 2015
Ik ontving een product met een defect snoer en meldde dat aan de klantenservice. Ik kreeg dezelfde dag dat er een nieuw snoer opgestuurd zou worden. De dag daarna werd het afgeleverd. Superservice: snel en zonder gedoe. Dit was mijn eerste ervaring met Coolgift.com en ik ben tevreden!
Anouchka mullerWoensdag 9 december 2015
Het was top, snelle levering
Belinda Woensdag 9 december 2015
Prettig winkelen. Goede en snelle service. Leuke cadeaus voor een prima prijs. Zeker aan te bevelen.
Conny Dinsdag 8 december 2015
Leuke spullen, snelle levering! De Scribble Clock staat naast het bed van onze zoon. Jammer alleen dat de knopjes op de onderkant zitten, ziet er wel strak uit maar is minder handig.
BrigitteMaandag 7 december 2015
Leuke , bijzondere kados
Marc uit GentZondag 6 december 2015
De levering en de betaling (overschrijvingsmogelijkheid) waren gemakkelijk, snel en efficiënt. Product is cadeau en moet nog gegeven worden, dus nog geen comment voorlopig.
Angeline Zondag 6 december 2015
Erg leuke orginele producten
Patricia JansenVrijdag 4 december 2015
Geweldig makkelijke en duidelijke site, grappige gadget waaronder de flessenstop die ik aangeschaft heb. Leuke om zeker door te geven aan andere
MariekeDonderdag 3 december 2015
Duidelijke site, snelle levering.
TillemaDonderdag 3 december 2015
Super snelle aflevering, goed verpakt.
wimWoensdag 2 december 2015
de winkelervaring was heel goed. dat het erg makkelijk is om bij cool gift leuke geschenken te vinden. het was toeval, had ingegeven leuke sinterklaascadeaus en kreeg de site.
C SmitsWoensdag 2 december 2015
via Internet opgezocht. goedkoop en goede kwaliteit snelle afwerking
Elsken Sanders-StaffhorstMaandag 30 november 2015
bestelde product keurig verpakt en op tijd afgeleverd.
christa MaesDonderdag 5 november 2015
snelle en correcte levering !! zelfs in het buitenland!!!
anoniemDinsdag 27 oktober 2015
Gave spullen, leuk om cadeau te geven en voor ieder wat wils
NatasjaVrijdag 23 oktober 2015
Echt een supersnelle levering. S avonds na 20.00 uur besteld, volgende dag in huis. De gadgets zijn voor Sinterklaas dus nog niet gebruikt.
j Donderdag 22 oktober 2015
toevallig tegengekomen op internet. ik heb eens op site gekeken en kwam heel wat leuke en nuttige zaken tegen. ik ben zeer tevreden van mijn bestelling. als ik nog eens iets nodig heb kijk in het vervolg eerst op deze site
P-NLMaandag 5 oktober 2015
Coolgift kende ik nog niet en na mijn eerste bestelling gelijk al hele goede ervaring mee. Alles ging volgens afspraak en op tijd. Artikel werd ruim op tijd in goede verpakking ontvangen. Belangrijk vond ik dat Coolgift telefonisch ook bereikbaar zijn in geval iets mis is gegaan. Prima internetwinkel!
Soeraya Maandag 28 september 2015
Het product was voorradig bij jullie en het werd snel bezorgd!
H.altintasZaterdag 26 september 2015
Ik heb voor het eerst bij coolgift besteld en ik ben tevreden. Ondanks dat mijn pakje een dag later is aangekomen wat de schuld is van post.nl heeft de medewerker van coolgift mij netjes te woord gestaan toen ik een beetje woest was. Geweldig service, zoals het hoort
Wiepje Vrijdag 18 september 2015
Het eerste exemplaar werkte helaas niet goed, maar Coolgift heeft mijn klacht daarover voortvarend opgepakt, en keurig afgehandeld. Nu geniet ik dus van een prima geluidskussen. Binnenkort bestel ik er een als cool cadeautje voor mijn moeder!
Eva.Dinsdag 15 september 2015
Zeer tevreden over mijn bestelling. Zowel info op de site als kwaliteit van het produkt. Aflevering ging zeer vlotjes! Merci voor de snelle levering.
Geen commentaarDinsdag 8 september 2015
Ik was op zoek naar een origineel cadeau om centjes te geven en kwam uit op deze site van Cool Gift. Het gadget is inderdaad zoals beschreven op de site en de levering was zeer snel geleverd zoals aangegeven. Leuk om cadeau te geven en al benieuwd naar de reactie er op!
MkMaandag 7 september 2015
Unieke spullen en zeer duidelijke en snelle levering!
Tom v.m.Maandag 31 augustus 2015
Snelle service.
Kenny Woensdag 5 augustus 2015
Hi , Super cool stuff !! Super snelle levering !! Heel duidelijk en betrouwbaar , Zeker een aanrader
anoMaandag 13 juli 2015
Tot 2x toe snelle levering. Ook snel en goed gehandeld naar aanleiding van een klacht dat het bestelde artikel het niet deed.
H.KerstenMaandag 6 juli 2015
Inderdaad bestelde wij een kado voor onze kleindochter en het is op tijd afgeleverd dus een pre voor het volgende item!! HRTGRJJ
Vanja BerchemDinsdag 30 juni 2015
Zeer tevreden van wat we besteld hebben alleen niet van de levering. Bestelling was een cadeautje dus had ik de dag van levering later ingesteld zodat de persoon voor wie het cadeau was thuis het cadeautje op de juiste dag kon ontvangen. Helaas was de bestelling 2 dagen te laat! Zelfs als ik geen latere leverdatum had gekozen was het nog te laat geweest! Ik snap dat niet alles even vlot gaat met het versturen van pakjes maar als je pas mijn bestelling begint te verwerken (die kon ik mooi opvolgen via de site) op de dag dat het al geleverd moest zijn kan het nooit goed komen! Jammer! Want voor de rest ben ik zeer tevreden!
Carla Van Den EeckhoudtMaandag 29 juni 2015
Goeie en snelle service
Olaf BreeschDinsdag 23 juni 2015
Leuke, betrouwbare en vooral kwalitatieve webshop. Besteld op vrijdagmiddag en maandagochtend stond het pakje al aan onze deur ! Bedankt & tot de volgende !
anoDinsdag 23 juni 2015
Top site, top product
HDV BlandenMaandag 22 juni 2015
Als je regelmatig (veel) noten wil kraken is deze notenkraker echt wel een aanrader. Je plaatst de kraker wel best in een doos zodat de schelpen niet overal naar toe vliegen.
Karin HeijmansMaandag 22 juni 2015
Snelle en nette levering...leuk produkt voor een leuke prijs!
Van HooffDinsdag 16 juni 2015
Prima service, cadeau netjes afgeleverd op de gewenste datum! Merci!
Philip Visschers HasseltMaandag 15 juni 2015
Ik ben heel tevreden . Snelle levering , alles prima in orde ! Had tattoo sleeves gekocht en heb ze aangedaan om naar m'n stamcafe te gaan , je had die blikken moeten zien !!!!
Marco11Maandag 1 juni 2015
Prima webshop, overzichtelijk, makkelijk te bestellen en betalen en snel verstuurd. Gewoon zoals het hoort! :)
van der Heijde IlonkaDinsdag 26 mei 2015
Keurige, en snelle levering. Een hele duidelijke webshop, je weet meteen wat alles kost, en hoe je kan betalen, geen gezeur. Hou zo vol, jullie doen goed werk. Op deze manier winkelen wordt een mens blij van. Met vriendelijk groetjes Ilonka.
anoDinsdag 19 mei 2015
dag na het bestellen al bezorgt. lekker snel en netjes verpakt. super fijne service dus.
Van den Brempt Monique . HalleMaandag 11 mei 2015
Leuke hebbedingen in jullie site . Gemakkelijk en snel te bestellen . Eenvoudig en veilig betaal account ! Super snelle reactie en levering ! Dus tevreden tot en met ! :-)
Mieke vd Burg, ZoetermeerZondag 3 mei 2015
Je krijgt een heerlijk ontspannen hoofd.
Edward BlankenbergeVrijdag 1 mei 2015
Zéér snelle levering. Zéér goede service! Een aanrader!
Kelly, WijnegemVrijdag 10 april 2015
De levering was zelfs sneller dan vermeld en was veilig ingepakt, fantastisch dat je via overschrijving kan betalen!
Geerts - DesselDinsdag 7 april 2015
Snelle levering - kogels zoals verwacht. Prima service.
Willeke VeenendaalMaandag 6 april 2015
Prima shop, duidelijke omschrijving bij product. Bestelt en volgende dag netjes in huis.
Carla OlenVrijdag 3 april 2015
Snelle en prima service!
Jan Kessel LoVrijdag 3 april 2015
Voor de eerste maal kennis gemaakt met deze website en meteen goedgekeurd. De levering was besteld zoals afgesproken en de bestelde artikelen waren wat we gehoopt hadden. Voor herhaling vatbaar. Een internetwinkel zoals het hoort.
Bart - GentMaandag 30 maart 2015
Ik ben super tevreden over de service hier. De DORA lamp die ik had besteld voor mijn nichtje bleek defect bij levering. Zonder enig probleem werd er binnen paar dagen een nieuwe opgestuurd en deze werkte direct ! Goede en vlotte service !
v. Aalten HuissenVrijdag 27 maart 2015
Het apparaat werkt perfect, het is ideaal als je ook grotere blikken wilt persen
knapen els hoeseltVrijdag 20 maart 2015
Het product was perfect in orde ,snel geleverd en zal in de toekomst zeker nog gebruik maken van deze webshop!! een aanrader voor iedereen !!
anoDinsdag 10 maart 2015
ben zeer tevreden over de service, na slechts 2 dagen werd mijn item thuis bezorgd. Helaas werkte mijn item niet maar na melding werd er direct een nieuwen bezorgt zonder discussie!. Heb ondertussen nog zaken gekocht en altijd correcte afhandeling.
h.w.snippe DoetinchemMaandag 2 maart 2015
Deze keyfinder is een ontzettend handig ding. Mijn schoonvader zit in een verzorgingstehuis en was regelmatig de sleutel kwijt. Het personeel is ons ontzettend dankbaar.
Dora Saedt EindhovenMaandag 2 maart 2015
ik ben heel tevreden over het produkt en de levering
Marc - HalleMaandag 23 februari 2015
Zeer tevreden over de service! Snel en op tijd geleverd. Onverhoopt vlotte afhandeling van een defect product, wat altijd een risico is bij een webwinkel. Maar iGadget heeft mijn vertrouwen helemaal niet beschaamd.
YrlaMaandag 23 februari 2015
Ik was erg tevreden over het cadeautje, verder vind ik dat het duidelijker aangegeven mag worden dat het de bedoeling is dat je de pilletjes zelf schrijft. Dit was voor mij niet duidelijk. Ik was verbaast dat ik 98 pilletjes heb geschreven. Als dit vermeld stond had ik het alsnog gekocht dus ik denk niet dat het de verkoopt tegenhoud. Verder is het erg leuk en degene aan wie ik het gegeven heb vond het super leuk en lief. Dank jullie wel.
evert, den haagDinsdag 17 februari 2015
can-crusher : werkt perfect, kleiner maken tot 1/10. redelijke prijs
deboes kuringen Zaterdag 14 februari 2015
Niets dan alle lof voor deze firma zowel ivm het versturen, de vlugheid van reageren wanneer er iets fout loopt bij het product. Onmiddellijk werd het produkt vervangen, het te vervangen product moest zelf nog niet opgestuurd worden. Zelden zo een firma gezien !!!!!
De Wijngaert AndréMaandag 2 februari 2015
Beste, ik ben zeer tevreden over de levering en ook over de blikkenpers, het is een zeer goed product. groetjes.
Barend Gerritsen, den haagVrijdag 23 januari 2015
Had jullie al gecomplimenteerd vanwege jullie geweldige service, daar blijf ik dus bij. Ik had er al een en wilde een tweede appel schiller hebben. Met vriendelijke groet.
Hendrik Storm NootdorpVrijdag 23 januari 2015
Bestelling gedaan maar helaas was het product door omstandigheden defect. Via email melding hiervan gedaan en gevraagd welke weg te wandelen. Gelijk hierop een email als antwoord gekregen dat er een nieuwe werd opgestuurd. Helaas was deze ook kapot, geen probleem, we kregen zelf een extra opgestuurd met excuses erbij. Al met al, snelle positieve reactie. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan om hier te "shoppen".
De Bock P middelkerkeDinsdag 20 januari 2015
Op afgesproken tijd geleverd en zeer tevreden over de blikkenpers
Gerard Hems OirschotMaandag 19 januari 2015
helemaal tevreden de keyfinder werkt goed ik heb hem gelukkig nog niet nodig gehad
anoMaandag 19 januari 2015
Zeer tevreden over de service en de producten!!
myriam oostakkerVrijdag 16 januari 2015
Ben heel tevreden! Snelle levering!
Smeekes, HilversumWoensdag 14 januari 2015
Razendsnel zorgvuldig bezorgd. Toen de wekker het niet bleek te doen kregen we supersnel gratis een nieuwe toegestuurd. Die doet het perfect. We zijn er blij mee.
Laura BrusselWoensdag 14 januari 2015
Ik ben heel tevreden met de waterproof bluetooth speaker. Had hem gekocht als cadeautje voor mijn broer en hij gebruikt hem elke dag. Zowel onder de douche als erbuiten als gewone speaker. De levering is ook stipt op de dag gebeurd dat ik had gevraagd. Goede service! Wij zijn tevreden!
stulens maaseikDinsdag 13 januari 2015
Zeer tevreden. correcte en stipte levering. Artikelen voldoen voor 95% aan de verwachtingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
wouters tania Burcht-AntwerpenDinsdag 13 januari 2015
dag, toffe website met leuke artikelen aan een lage prijs! degene die dit voor zijn kerst gekregen heeft is er zeer blij en alle andere waren gezond jaloers op het kado. levering was ook super! rond 23.00h 's avonds besteld, volgende dag 11.00h geleverd! ik bestel hier zeker nog artikelen in de toekomst! xx tania
Mieke van OsDinsdag 13 januari 2015
Geweldig succesvol kado en heel snel geleverd. Was een groot succes.
anoMaandag 12 januari 2015
Ik wil even een dikke plus geven aan iGadgets. Laatst een Snug-Rug besteld voor mijn vriendin haar verjaardag. Enkele dagen later haalde ze hem uit de verpakking en bleken er een paar gaten aan de zijkant te zitten, niet heel erg groot, maar te groot om niets over te zeggen. Ik heb dit meteen gemeld. Dit was om 9 uur 's avonds, en de volgende dag (!) stond er al een nieuwe voor de deur! De oude mochten we ook houden. Kortom, top service!
Maes Annelies, TremeloMaandag 12 januari 2015
Super product. Was het beste Kerstgeschenk ooit! Dolle pret
Sarah LeuvenMaandag 12 januari 2015
Heel tevreden, goede prijs-kwaliteit verhouding, zelfs tijdens de feestdagen perfect op tijd geleverd
oostende Maandag 12 januari 2015
Heel tevreden, pakje werd mooi op tijd geleverd.
Rosiers Jan, AffligemZaterdag 10 januari 2015
Alles goed verlopen. Levering na ongeveer een week, maar dit was waarschijnlijk te wijten aan de feestdagen die er tussen zaten.
Nadine ClaesZaterdag 10 januari 2015
Snelle levering, degelijk verpakt Muts ziet er goed uit en de muziekkwaliteit is OK
Mariska EpeZaterdag 10 januari 2015
Met de feestdagen een aantal kadootjes besteld en deze waren volgens afspraak tijdig geleverd. We hebben een top avond gehad.
Luc SchotenVrijdag 9 januari 2015
erg leuke gadgets en (zoals beloofd) erg snel geleverd.
Carine MolVrijdag 9 januari 2015
Ruime keus en snelle en goede levering. Deze site is zeker een aanrader !
Hilde Wauters nieuwenrodeVrijdag 9 januari 2015
Snelle levering, goede service. Op deze site doen ze wat ze beloven.
Amanda katwijkDinsdag 6 januari 2015
Voor mijn zusje wilde ik voor kerst iets geven wat heel leuk en apart was. Ik zocht in allerlei winkels en kwam op deze site terecht. Ik heb gekozen voor de screaming monkey. Hij was al vrij snel geleverd en toen mijn zusje hem met kerst uitpakte, was ze er helemaal gek op! Ik zie hem bijna elke dag nog door het huis heen vliegen en schreeuwen!
Krist DemasureDinsdag 6 januari 2015
Voor de eerste keer iets besteld. Alles verliep heel vlot, correct en je kon als klant alles volgen. De levering was bijzonder snel en in een goede beschermende verpakking. Een aanrader dus.
Tielemans, BooischotVrijdag 2 januari 2015
Snelle en correcte levering. Leuke en originele gadgets. Zeker een aanrader!
claarVrijdag 2 januari 2015
prima service! snelle levering en netjes in de after-sales afhandeling
K.C. BruggeVrijdag 2 januari 2015
Supersnelle service. Het pakje kwam bijna vroeger dan de bestelling. Zo snel zijn ze daar bij I Gadgets. Proficiat !!!!
karabas zolderWoensdag 31 december 2014
Zeer tevreden uitstekende service en alles 100% in orde 10 op 10
Kris Ninove Maandag 29 december 2014
Schattig boompje. Snelle levering en goed verpakt ;o) Aanrader !!!
anoMaandag 29 december 2014
Vlugge bestelling en leuke scratch map. Ideaal geschenk voor iemand die veel reist.
Tielemans Nadine Sint truidenMaandag 29 december 2014
Zeer snelle service en proper en wel afgeleverd!
Carine Jooken ZonhovenMaandag 29 december 2014
Zeer snelle en correcte levering. Hartelijke dank.
anoVrijdag 26 december 2014
Snelle levering. Keurig uitgevoerd.
tasha beverenVrijdag 26 december 2014
Heel tevreden! Snelle levering en alles zit veilig en goed ingepakt. De kwaliteit van de producten zijn zeker en vast in orde! Zeker een aanrader voor originele cadeaus
kk1Woensdag 24 december 2014
zeer tevreden over de bestelling, snel en juist
Jan Geurts GenkDinsdag 23 december 2014
Overzichtelijke keuze, vlotte bestelling, vlotte levering, prachtig
Mostmans Tim /deurneMaandag 22 december 2014
Omringd worden door mensen met zeer extreme vormen van angst voor insecten is soms heel grappig , maar andere keren op het randje van frustrerend en een heel klein beetje triest. Het aantal insecten dat er aan heeft moeten geloven in de loop van jaren is dan ook enorm . Maar nu is er licht aan het einde van de tunnel ! ik kan m'n mede dierenvrienden uit alle eerlijkheid meedelen dat ik nu al ! hou je vast al 3 spinnen en een kevertje van een gewisse dood heb gered door heel simpel m'n spinnen vanger te gebruiken. ik raad dit dan ook enorm aan aan alle dierenvrienden en mensen met een ..zekere maten van angst voor insecten. het is zonder stroom , ontelbare keren herbruikbaar en o zoo makkelijk om op te bergen. het is heel makkelijk om te bestellen , de leveringstijd is gezien de periode zeker acceptabel , Het perfecte geschenk voor heel de familie
NieuwendaalDinsdag 16 december 2014
Snell bezorgd en goed verpakt.
Monique AssenZondag 14 december 2014
Laatst een lepelweegschaal gekocht bij i-cadeau om puur stevia poeder (vervanger van suiker) af te kunnen wegen. Voor 200 gram meel heb ik maar 0,6 steviapoeder nodig en dat is prima af te wegen met deze weegschaal, die weegt per 0,1gram. Bestelling en bezorging is naar wens verlopen.
C de Vrind BredaZondag 14 december 2014
Snelle levering, helaas werkte product niet, zelfde avond mailtje gestuurd over omruilen. Volgende dag al antwoord, nieuwe onderweg, defect artikel hoefde niet retour en ja hoor volgende dag lag er al een nieuw werkend exemplaar! Chapeau voor snelle zeer klantvriendelijke service!
anoVrijdag 12 december 2014
De mok als sinterklaascadeau gegeven goede service, en geen gemors meer in de auto groetjes Bert v d Zwan
Vicky VosselaarDonderdag 11 december 2014
Als fervent fotograaf en koffiedrinker was dit voor mij het perfecte cadeau. De kwaliteit is schitterend en in een eerste blik is de mok nauwelijks van de echte lens te onderscheiden (zo erg dat manlief een hartstilstand kreeg toen onze zoon er chocomelk in wou gieten....)
Tine, AntwerpenWoensdag 10 december 2014
Supersenlle levering, alles nauwkeurig verpakt. Niks dan lof!!! :-)
Tine, AntwerpenWoensdag 10 december 2014
Superleuk cadeautje wanneer je op een 'andere' manier centen wil geven :-)
Jacqueline UdenDinsdag 9 december 2014
De service van icadeau is goed, netjes geleverd geen probleem. Het cadeau, de valt een beetje tegen, maakt heel veel herrie en daardoor in huis niet altijd fijn.
Tutelaers Luyksgestel Vrijdag 14 november 2014
Super makkelijke verlichting, snelle levering .
carine AalsmeerVrijdag 4 april 2014
Ik vond alles super. Van het product te bestellen totdat deze geleverd werd. Alles verliep heel vlot en heel snel, meteen dag daarna pakketje in huis. Omdat deze breekbaar was, was die in 2 doosjes ingepakt. Gewoonweg super, ik ben een zeer tevreden klant.
anoVrijdag 21 maart 2014
Zeer goede en betrouwbare gadget, gemakkelijk, sleutel kwijt geen probleem spoort het in no time op . Een aanrader familie van Rhee uit Venray.
Luc in MolVrijdag 7 maart 2014
zeer goede reactie van de dienst. Handschoenen zijn excellent
Isabel DordrechtWoensdag 5 maart 2014
Voor valentijnsdag heb ik de Domino Shot glaasjes besteld voor mijn vriend. het cadeautje viel in de smaak, maar zelf vond ik de afwerking van de gadget niet goed. De ledjes zaten niet goed gemonteerd waardoor de glaasjes niet goed verlicht worden en het plateau was ook niet mooi afgewerkt. Gelukkig is mijn vriend handig genoeg om dit zelf op te lossen. De service van Icadeau.nl was wel goed en snel. Ik had het cadeau binnen een week in huis.
anoVrijdag 28 februari 2014
Een leuk winkelwagentje en goede kwaliteit
Benny uit Axel. Dinsdag 25 februari 2014
Leuke rietjes en nog makkelijk te reinigen ook zo de vaatwasser in en klaar. Levertijd was ook zeer snel. Zeker een aanrader als je rietjes zoekt die lang meegaan
heijden1000Zaterdag 15 februari 2014
Prima verkoper en een goed product
Tiny BlekermanVrijdag 14 februari 2014
Mijn vriendin is er helemaal blij mee. Ze wil er een badjas van maken zelfs hahaa:) Ze gebruikt het zelfs als tweede deken! Top dus! 100 punten!
Stals ZoerselDonderdag 13 februari 2014
Schitterend gadget ! Speciaal gekocht voor mijn vriend, die vaak op reis gaat, maar zijn eigen t-shirts en hemden niet kan plooien. Je zou hem nu moeten bezig zien...
Shari, IngelmunsterDinsdag 4 februari 2014
Is een super verpakking voor mini cadeau!! Heb het eerst uitgetest op mijn ouders en dan pas aan de jarige gegeven en allemaal met succes pas na de uitleg van mij het doosje open gekregen.
Xandra HofstadeMaandag 3 februari 2014
Graag wil ik deze webshop even 'complimenteren'. :) Ik ben ieder jaar weer één van de laatsten in de familie- en vriendenkring met kerst- en nieuwjaarskado's. Toch wil ik steeds de origineelste kado's aanbieden. Dankzij iGadgets (die ik via Google heb gevonden) heb ik mijn bestelling kunnen plaatsen. Meestal ga ik er van uit wanneer websites beweren dat ze binnen de werkdag nog leveren dit niet het geval is. Toen ik echter binnen de beloofde tijd het pakket reeds aangeboden kreeg stond ik helemaal verstomd! Wat een service en leuke, originele gadgets! Mijn kerstperiode kon alvast niet meer stuk! Superbedankt!! :-)
Xandra HofstadeMaandag 3 februari 2014
De oordopjes van mijn koptelefoon krijg ik niet deftig in mijn oren. Of ze vallen er uit tijdens het joggen of de druk doet te pijn. Daarom dat ik deze iHat superhandig vind tijdens het lopen in de koude wintermaanden. Geeft zacht gevoel aan de oren en het houdt je hoofd lekker warm. Een aanrader!
Frieda Vandamme RoeselareMaandag 3 februari 2014
Zoals altijd, bestelling weer tiptop in orde, zeer vlugge levering en de lenscameramok echt de max. Zou geen 2x nadenken vooraleer ik nog iets zou bestellen (was trouwens al de derde of vierde keer)! Doe zo verder.
Bockstaele WONDELGEMMaandag 3 februari 2014
Snelle levering, gekocht artikel zoals vertoont op de site en zorgzaam verpakt. Bedankt; Rudy
jorike Woensdag 29 januari 2014
Makkelijk besteld, snel in huis. Op de foto leek het iets groter dan toen het pakketje aankwam maar misschien had ik beter naar de afmetingen moeten kijken. Niks te klagen, zal de site zeker nog een keer gebruiken.
I. RustemeijerMaandag 27 januari 2014
De website is heel toegankelijk en bestellen gaat erg makkelijk. Ik heb mijn bestelling kort voor 21.00 geplaatst en had het de volgende dag al in huis, super!
carine Montaine Be-koksijdeVrijdag 24 januari 2014
Hartelijk dank voor de snelle afhandeling van mijn bestelling. Tevens dien ik te vermelden dat jullie website super eenvoudig en overzichtelijk is. Doe zo verder, warme groetjes
Mariska GoudaDinsdag 21 januari 2014
Hier kan ik heel kort over zijn, gewoon super leuk!
Wirtz, KontichMaandag 20 januari 2014
Goede gadget, perfect voor vergeetachtige mensen Snel geleverd Geraakte stuk naar een paar maanden. Direct vervangen door Igadgets
nathalie owerckxVrijdag 17 januari 2014
is van heel goede kwaliteit en leuk gadget voor de wetenschappers onder ons en fans van Big Bang theory . heel tevreden over de zendtijd van het product . de doos was wel veel te groot voor het product , maar dat is een futiliteit .
K. Verlinden, AntwerpenVrijdag 17 januari 2014
toffe gadget en prima levering
Janssen LochemWoensdag 15 januari 2014
Hele goede service! Snelle reactie via de mail.! Er ontbraken 2 kleine onderdelen en kreeg snel 2 nieuwe complete pakketten.
Johny -Herk-de-stadVrijdag 10 januari 2014
een aanrader - snelle levering en goede service.
rita lambrechts liedekerkeVrijdag 10 januari 2014
perfecte service levering prima op tijd alleen spijtig ik heb tweemaal leveringskosten betaald . nochtans had ik gemeld dat er twee bestellingen waren dezelfde dag
wilrijkDonderdag 9 januari 2014
Leuke site; jammer van de levering. 1ste lev.: Bij de opmerkingen genoteerd "na 14u" stond ook op leveringsbon; doch rond 12u een briefje in de bus gevonden om de zending 2 dagen later op het postkantoor te moeten gaan halen. Was de hele voormiddag thuis; niemand belde aan. Dus veel geloop etc hetgeen niet de bedoeling is bij keuze "levering aan huis"
Elly Odekerken TurnhoutDinsdag 7 januari 2014
Leuk item, zeer snelle levering. Bedankt.
anoDinsdag 7 januari 2014
Dochter was heel blij met cadeautje. Levering was zeer snel - op de geplande datum !
Diana den helderDinsdag 7 januari 2014
Goede service en snel . En leuke artikelen
Dennis rotterdam Dinsdag 7 januari 2014
Voor de kerst hebben we voor onze zoon een leuke gadget gekocht op icadeau, het pakket was snel binnen, helaas was de pret met de kerst snel voorbij toen het ding defect bleek te zijn. Na een mailtje met icadeau werd er kosteloos een nieuwe toegestuurd en de defecte hoefde ik zelfs niet te retourneren. Dat is pas een goede service!
de Vries HeerenveenMaandag 6 januari 2014
zeer snelle levering en zeer tevreden.
Koenraad - DeftingeMaandag 6 januari 2014
tevreden over levering en product. Niets op aan te merken
patrick uit GeelVrijdag 3 januari 2014
snelle afhandeling, correcte levering. Niets op aan te merken. Zeker voor herhaling vatbaar :)
Marcel Van Mechelen, Kasterlee, BelgieVrijdag 3 januari 2014
Snelle en correcte levering. Graag iets meer gadgets zoals de champagnefles die confetti spuit maw zaken die tot een zekere vorm van ontploffing komen en zodoende zorgen voor een verrassingseffect. Zaken die eerst moeten gemonteerd worden of voorzien worden van batterijen vonden we minder leuk/verrassend. Fopspenen waren een enorm succes evenals de champagnefles. Blijf me informeren voor nieuwigheden.
Jenny GenkVrijdag 3 januari 2014
Een heel plezant cadeau om te krijgen. Niet duur en goed van kwaliteit. Snelle levering. Top
staes turnhoutWoensdag 1 januari 2014
snelle en correcte levering
Tom MariakerkeWoensdag 1 januari 2014
mooi op tijd geleverd grts
Roofthooft Hilde WesterloZondag 29 december 2013
De gadgets vielen zeker in de smaak. Het was geslaagd.
Elke GentZondag 29 december 2013
Super leuke gadgets die het geven van cadeau's wel leuker maakt en vlotte service!
Sietske RotterdamZaterdag 28 december 2013
Snelle levering! Toen 1 van de geleverde artikelen het niet deed, kreeg ik per direct een nieuwe toegezonden. De kapotte hoefde niet retour. Wat een service! Daar kunnen we hier in Nederland nog wat van leren!!
van Lieshout BeverwijkVrijdag 27 december 2013
Snelle verzending, bedankt !
RoeselareVrijdag 27 december 2013
Onze aankoop ("blikjes pers" twee stuks) verliep perfect.
surtoutDinsdag 24 december 2013
Helaas, geen snelle levering 22 december besteld, zou 24 december geleverd worden. Komt 27 december, is niet wat jullie beloven. Natuurlijk ligt de schuld bij tnt, zou er dan toch maar eens andere en vooral duidelijke afspraken mee maken.
ickx linterDinsdag 24 december 2013
Heel correcte afhandeling. Correct en op tijd. bedankt.
Jérémy Herremans HerzeleMaandag 23 december 2013
Snelle levering van een product dat volledig aan de beschrijving voldeed. Zeker een aanrader om hier te bestellen.
FluffyMaandag 23 december 2013
Supersnelle levering en product is geweldig Geen gaten meer boren in het plafond en enorme draagkracht
anoZondag 22 december 2013
Snel en eenvoudig te bestellen. Via track en trace je bestelling volgen. helemaal top
ZomergemZondag 22 december 2013
Eerste bestelling gedaan. Snelle levering zoals beloofd op de site. Alles mooi op tijd en correct. Top! En de jarige was ook super blij.

Pagina's