Customer Reviews

Wat onze klanten zeggen

Bij CoolGift.com hebben we er onze missie van gemaakt u de nieuwste gadgets en coole items aan te bieden en uw winkelervaring veilig, handig en eenvoudig te maken. Dat geldt zowel voor uw bezoek aan onze website als voor eventuele service na verkoop.

PochetDinsdag 3 januari 2012
Na mijn bestelling werdt het pakket zeer vlug en correct geleverd. De mcube had ongeloofelijk veel succes.Iedereen was er mee figuren aan het maken echt een aanrader!!! Ook het spel (dit had ik moeten weten)hebben we met de hele familie gespeeld hilariteit alom.Superleuk!!! Ik zal in de toekomst zeker deze site nog eens bezoeken.
Damstén TheuxDinsdag 3 januari 2012
Zeer snelle en professionele reactie en levering. Bestelling in prima staat ontvangen.
Jef ZoerselMaandag 2 januari 2012
Snelle levering !
aurore vandecasteele, gentMaandag 2 januari 2012
Jullie site is heellgebruiksvriendelijk. De levering was snel en probleemloos. Doe zo verder ;)
Konings, RijenMaandag 2 januari 2012
De bestelling werd heel snel geleverd, de dag na de bestelling was het al binnen. Diegene die deze artikelen voor Kerstmis heeft gekregen, was erg verrast en enthousiast over de artikelen.
Lutgarde De Groof GlabbeekMaandag 2 januari 2012
Vlugge en correcte afhandeling, wij zijn heel eeg tevreden over deze webshop. Ook gemakkelijk omdat het met overschrijving te betalen is.
Debby Sanders RotterdamMaandag 2 januari 2012
Snelle levering, netjes verpakt.
Tanja - GrimbergenMaandag 2 januari 2012
Snelle verwerking en levering!
Vleeschouwer DenderleeuwMaandag 2 januari 2012
Zeer goed. Bruikbaar apparaat.Handig om precies het gewicht af te meten.
rene oosterhoutMaandag 2 januari 2012
een leuke duidelijke site met leuke aparte cadeau's een snelle goede levering en leuke prijzen ze doen wat ze beloven verzending stipt en goed verpakking goed zeker een nieuw bezoek waard
L. Degen OverbetuweZaterdag 31 december 2011
Ben zeer tervreden over icadeau.nl. De dag na bestelling het pakje in goede orde ontvangen. Wat wil je nog meer.
Brassel - MaastrichtVrijdag 30 december 2011
Veel keus, safe manier van betalen. Goede communicatie via email betreffende bestelling en de status ervan. Kortom: afspraken en beloftes worden nagekomen. Een winkel die doet wat het belooft en wat je ervan verwacht.
Marcel, SwifetrbantVrijdag 30 december 2011
Prettige website. Artikelen zijn gemakkelijk te vinden en er is steeds voldoende specificaties van het product.
M leeuwardenWoensdag 28 december 2011
Zeer tevreden, snelle levering na betaling. Veel mensen blij gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
anoWoensdag 28 december 2011
ICadeau is te vertrouwen, prima bezorgd en prima product. Niks mis mee dus!
stefan, asseDinsdag 27 december 2011
iGadgets heeft mij op de hele lijn aangenaam verrast. Klantvriendelijke opvolging van mijn bestelling, snelle en correcte levering, en dat, met een personlijke service die men in het algemeen zelden op een webshop terug kan vinden. Het produkt voldoed bovendien volledig aan de verwachtingen.
anoDinsdag 27 december 2011
vlotte bestelling en levering, producten zijn in orde
Eric, NoordenveldMaandag 26 december 2011
Snel en precies geleverd. De Prikkel is een feest, maar dat wist ik al en daarom ook zelf aangeschaft. Ik vind 't heerlijk, de kids vragen er altijd om. Zo simpel en het werkt zo effectief. Zou eigenlijk in ieder huishouden tot de standaard uitrusting moeten behoren.
n.van der wind uit WoerdenVrijdag 23 december 2011
scoort geweldig bij een ''mijlpaal'' verjaardag, maar eigenlijk bij elke leeftijd is het lachen geblazen !!
inge wiersema, harlingenVrijdag 23 december 2011
u biedt een geweldige service. door een verkeerde levering dreigde het hologram veel te laat geleverd te worden, maar er is alles aan gedaan om dat foutje te herstellen. ben daar zeer tevreden over!!!!!!!! dank!
Othilde BakelsDinsdag 20 december 2011
Snelle bezorging , heb geen spijt van mijn racing grannies. Leuke website met heel veel originele en aparte kado,s die je niet in de winkel vindt. De moeite waard om naar vrienden door te sturen.
bonnie , wormerveerMaandag 19 december 2011
Bezoren heel snel! Alles is duidelijk en je krijgt goede informatie! Als je belt weten ze ook waar je het over hebt. Fijne website.
Co DoesburgMaandag 19 december 2011
Bij het zoeken naar een cadeautje, kwam ik op iCadeau terecht, goede rangschikking en leuke cadeaus, alles is keurig thuisbezorgd op de door mij aangegeven datum. Voor iCadeau heb ik al mondeling reclame gemaakt. Ik ben tevreden. Co
D'Hellem JokeMaandag 19 december 2011
Een heel vlotte afwerking, vlot geleverd, goed verpakt. Kortweg toppie !!!
Esther AmsterdamMaandag 19 december 2011
Overall ervaring is klantvriendelijk. We hebben de eerste keer verkeerd product toegezonden gekregen, doch dat werd direct gecorrigeerd. Verkeerde product mochten we houden. De elektrische vissekom deed het niet en ook dat werd direct gecorrigeerd. We mochten ons de moeite besparen de oude terug te sturen. Het is nog even onbekend of de nieuwe het wel doet, maar in ieder geval is de klantenservice zeer prettig en snel.
HelmondZaterdag 17 december 2011
Snug rugs tv fleecedeken Zeer geslaagd sinterklaascadeau voor iedereen die 's avonds na het werk lekker ingepakt op de bank wil hangen! Gevonden via Google, snel besteld en supersnel in huis. Ideale last-minuteaankoop.
Danielle, RotterdamVrijdag 16 december 2011
Gemakkelijk mijn gadgets uitgezocht tijdens de drukke dagen voor Sinterklaas. De 2 producten die ik uitgezocht had, werden heel snel thuisbezorgd! Ik was erg blij met de snelle verwerking van mijn bestelling! Prima, iCadeau!
anoMaandag 12 december 2011
Heb lang moeten wachten. Maar alles verliep correct. Bij iedere vraag kreeg ik direct antwoord. Vanaf dat het product werd verstuurd ging het super snel.
eve heist op den bergMaandag 12 december 2011
terug in de tijd met het testbeeld! fantastisch
nicolebelmans@msn.comZaterdag 10 december 2011
De website is zeeeeeer goed
Birgel Régis - VinderhouteDinsdag 6 december 2011
Bedankt voor de snelle levering en professionele afhandeling!
Leendert KroesDinsdag 6 december 2011
Goede service, snelle verzending. Prima spullen !
Wiggert GoudaDinsdag 6 december 2011
Bestelling gedaan en allemaal keurig netjes afgehandeld en op tijd in huis. Complimenten dus!!!
anoMaandag 5 december 2011
Top kado Sint! en supersnel geleverd. Fijn!
Gido Manders ZoetermeerVrijdag 2 december 2011
Mijn cadeau was exact op de tijd dat iCadeau aangegeven had geleverd. Het pakket was tip top in orde, zonder beschadigingen of wat dan ook. Ik ga zeker weten vaker bestellen bij iCadeau!
Van Vuren LeerdamMaandag 28 november 2011
Overzichtelijk aanbod en zeer snelle levering.
Michel Verdegem EvergemMaandag 28 november 2011
Zeer tevreden over jullie site, onze bestelling zat snel in onze brievenbus. Voor herhaling vatbaar. Groetjes
Ada MatzingerVrijdag 25 november 2011
Producten voldoen aan de verwachtingen, zending keurig op toijd.
An JanssensVrijdag 25 november 2011
Beste Ik heb de producten besteld omdat mij het de ideale kado's leek voor mijn zus die pas mama is geworden. Zo kan ze tijdens de eerste maanden toch een beetje tot rust komen. Bij kerst worden ze afgegeven. Ik hoop dat ze er veel plezier aan zal beleven. Vriendelijke groeten
anoMaandag 21 november 2011
Heel erg leuk badrekje. Ik ben er zeer tevreden over evenals de bezorging. Die is vlekkeloos verlopen. Kortom een blije klant :)
In Case Of Fire AmsterdamMaandag 14 november 2011
Een absolute aanrader!!!! Goede service en een snelle bezorging!!!
Angelique bENSCHOPWoensdag 2 november 2011
Erg leuke schildpad met leuke lampjes. Schijnt ook echt super op muren en plafond. En valt mij niet tegen hoe lang je met een setje batterijen doet. OOK ECHT AAN TE BEVELEN VOOR KINDEREN MET VERSTANDELIJKE BEPERKING!
syfsDinsdag 1 november 2011
<p><?php print variable_get('site_name', ''); ?> is het perfecte adres om snel en goed cadeautjes uit te zoeken en te bestellen! Duidelijke webshop, prima uitleg van de producten en heel snelle levering van de keurig verpakte bestelling. Een echte aanrader! Sophie Egmond aan Zee </p>
dirk.smet10Dinsdag 18 oktober 2011
werkt prima, en er kan 1/3 meer in de PMD zakken!
Gerard en EllyMaandag 10 oktober 2011
<p>Doordat ik een ziekenhuis opname heb gehad was ik niet eerder in staat om jullie heel hartelijk te bedanken voor de geweldige service die jullie gegeven hebben. Ons kleinzoontje wilde super graag mooie boekensteunen, helaas waren ze stuk bij aankomst. Maar door jullie geweldige snelle reactie was het euvel snel opgelost. Onze kleinzoon kreeg daardoor nog op zijn verjaardag zijn prachtige boekensteunen. Jullie hadden zijn blije snoetje moeten zien, geweldig nogmaals veel dank, en we zullen steeds blijven vertellen hoe <?php print variable_get('site_name', ''); ?> ons geweldig heeft geholpen.</p>
berna, rosmalenVrijdag 7 oktober 2011
Supersnel en supernetjes!
Connie, EindhovenVrijdag 30 september 2011
Geweldige service! Het product kwam aan met een lichte (inpak)beschadiging. Jammer, maar kan gebeuren. Na een kort mailtje, lag de volgende (werk) dag een nieuw exemplaar op de mat!
jasminazukoDonderdag 29 september 2011
Hartelijk dank voor de goede service! 2 gooi wekkers besteld, zeer snel geleverd. 1 deed het niet. Na het melden dat die kapot was, werd de volgende dag meteen een nieuwe bezorgd! Heel fijn!
tinneke jacobsDinsdag 27 september 2011
prachtig perfect leuke presentatie voor kleine spullen tinneke
dennisw93Vrijdag 23 september 2011
Goede site Mooi overzichterlijk En een goede service Zal hier zeker vaker kopen
Rhiannon93Woensdag 21 september 2011
Ik had een klacht over een digitale spaarpot, vervolgens heb ik een mail erover gestuurd een week geleden ongeveer en ik krijg gewoon geen reactie, nergens een telefoonnummer te vinden op de site natuurlijk.. ik vind dit ronduit belachelijk!
Hong ZottegemMaandag 19 september 2011
Zeer correcte levering en goed verpakt
D RampelbergDinsdag 6 september 2011
<p>Dit is de eerste maal dat ik iets aankoop bij <?php print variable_get('site_name', ''); ?> maar waarschijnlijk niet de laatste. De service lijkt perfect. Alles fijn in orde geleverd en op de vooraf afgesproken datum. En dit is voor mij een pluspunt tegenover andere webshops: je kan de dag van levering zelf bepalen en laten uitvoeren op de dag dat je weet dat je thuis bent, zelfs weken op voorhand ! Zeer positief.</p>
Capelle aan den IJsselDinsdag 6 september 2011
<p><?php print variable_get('site_name', ''); ?> houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ik kon zelf een dag uitkiezen waarop ik het produkt geleverd wilde hebben en het produkt kwam ook keurig op deze dag. Het was goed verpakt en kwam overeen met de afbeelding op de site. Ook handig dat je het produkt als cadeau naar iemand anders kan laten sturen en zelf de factuur ontvangt. </p>
isabelle.yeli-monkenyaZaterdag 3 september 2011
Bestelling was zeer snel geleverd :-) Mijn zoontje van bijna 3 is dol op het schildpadje met de sterretjes. Het komt 's ochtends terug mee naar beneden en moet 's avonds telkens terug mee naar zijn kamer. Leuke cadeau's op deze site ...
NederlandVrijdag 2 september 2011
Prima en snelle levering. Het geschenk viel in goede aarde ;-)
klaatjeZaterdag 27 augustus 2011
Snel en accuraat afgehandeld
Steven DijkersVrijdag 5 augustus 2011
Ik heb deze 'wegloopwekker' gekocht voor m'n moeder als plaagcadeau voor haar verjaardag. We hadden even moeite met het instellen dat de wekker wegrijdt. Maar voor de rest een prima product en je kunt er enorm om lachen :) ! PS: kan ook goed dienen als stofzuiger! Toen de wekker als 'testrit' ineens onder de bank kroop, nam ie heel wat stof mee naar buiten hahahaha!
G & SDinsdag 2 augustus 2011
<p>Duidelijke site en snelle levering. De bestelling die we plaatste werd de volgende dag netjes bezorgd en was goed verpakt. Daarnaast is er door <?php print variable_get('site_name', ''); ?> voor gezorgd dat alle producten die we bestelden uit dezelfde kleurbatch kwamen zodat de kleuren van de producten gelijk waren.<br /> <br /> Wel is de minimum prijs voor de gratis verzending in mijn ogen een beetje hoog. Veel sites hanteren ongeveer 25 a 30 euro als grens. Onze bestelling bleef onder de 30 euro, maar zelfs met de verzendkosten was <?php print variable_get('site_name', ''); ?> zeer voordeling (zelfs de goedkoopste).</p>
e.nolensZondag 24 juli 2011
Wij hebben laatst een kofferweegschaal gekocht. Deze was niet in orde, we kregen per omgaande een nieuwe toegestuurd! Super goede service.!! Ed en Conni
anja lombaert, SKWDinsdag 19 juli 2011
Snelle levering, zoals gevraagd, leuk cadeau, een aanrader
wja hurkmansMaandag 18 juli 2011
geweldig goeie producten, en snel thuisgebracht. we hadden 2 badlakens besteld en de dag daarna al thuis. en die badlakens liggen nu in tenerife op het strand in het zonnetje.
LeurDinsdag 12 juli 2011
Leuke website. Hier vind je originele gadgets voor iedereen die eens iets anders dan bloemen of een cadeaubon weg wil geven. Zeer snelle en professionele levering. De ene dag besteld, de volgende dag al in huis. Kortom: doen wat ze beloven!!! 'k Kom zéker nog eens terug!
melissa, rotterdamVrijdag 8 juli 2011
Goede service en een leuk product.
anoDinsdag 5 juli 2011
Prima winkel! Zeer snelle bezorging en normale prijzen
Danielle Kuijpers VenloMaandag 4 juli 2011
Ik heb de bestelde producten helaas niet kunnen gebruiken voor een feest omdat ze te laat geleverd werden. Er wordt beloofd dat de producten de volgende dag in huis zijn maar ik heb er twee en halve dag op gewacht! Op woensdag voor 15:00 uur besteld en vrijdagavond pas in huis... Ik hoop de bestelde spullen ooit iemand anders cadeau te kunnen doen.
HulsteinZaterdag 2 juli 2011
Snelle levering, goede communicatie! Product voldeed echter niet aan mijn verwachtingen! Het vissekommetje was zeer klein! Op de site leek het veel groter! Teleurstelling bij ontvanger was groot. Helaas....
art7Zaterdag 2 juli 2011
prima, snelle verzending. Komt allen naar Bejamin en de Wonderkussens van Speeltheayer Holland en leef mee met Lisa, die niet kan slapen. Voor theaterliefhebbers en ook voor alle liefhebber van badeenden!
annie MeeuwenZaterdag 25 juni 2011
Leuke webshop. Eénmaal besteld en volgende dag al geleverd!! Toffe produkten en precies zoals beschreven staat.
de Cock, AalstZaterdag 25 juni 2011
Handig in gebruik en aardig geschenkje voor bij een bezoek.
Ann, WenduineZaterdag 25 juni 2011
Perfecte service. Bestelling gedaan en de dag erop al de levering. Product was volgens verwachting. Een dikke 10 dus!
AntonDinsdag 14 juni 2011
Super tof om meet te spelen tijdens de studie :) 1 minpunt er was 1 balletje geroest van de 216
zwed1952Maandag 23 mei 2011
Hnek Edelman, Leuk kado! Levering keurig verzorgd.
JerrymanZondag 22 mei 2011
Omgekeerde Klok: ______________ Degelijk product! Heel geestig ook, alleen beetje verwarrend in het begin :-) maar daar draait het uiteindelijk om. Prima leveringsservice.
dawn5708Zondag 22 mei 2011
Ik ben tevreden over die miniventilator.Werkt heel goed op usb poort en kan ook dienen om bepaalde satelliet ontvanger onderdelen te koelen.Dus je kan dit als cooling gebruiken.
`Herman HengeloVrijdag 20 mei 2011
Kofferweeginstrumentje bevalt mij goed. Scheelt gedoe bij het inchecken als je vooraf thuis en in het hotel het gewicht van je bagage kunt bepalen.
Gout-Den HaagDinsdag 17 mei 2011
Ik werd onmiddellijk op de hoogte gesteld toen de fingerdrum weer in voorraad was en het bestelde was er de volgende morgen al! Prima service!
michelvanoostveen@hotmail.comMaandag 9 mei 2011
Een geweldige shop. Erg meedenkend goede service etc. Een echte aanrader. Top gadgets. Dank
Karina Praet ImpeMaandag 9 mei 2011
Vlotte en correcte afhandeling van onze bestelling.
Coulommier - Steenokkerzeel (België)Zondag 8 mei 2011
Onze kindjes zijn heel enthousiast over de schildpadjes. Van zodra ze in hun bedjes gaan, mogen de schildpadjes aan. Al die sterretjes zijn prachtig om te zien en het is handig dat het lampje zelf na een tijdje uitgaat. Levering was zeer correct en supervlug.
Ingrid uit TilburgVrijdag 6 mei 2011
Prima shop, snelle levering!
M de KruifVrijdag 6 mei 2011
Ik ben buitengewoon tevreden hoe ik heholpen ben.In eerste iinstantie was het product niet in voorraad.Ik kreeg een e-mail dat het op voorrad was.Ik bestelde en betaalde via internet en een daag later lag het productin huis.Prima
leentje.rymenMaandag 2 mei 2011
een prima service! een beschadiging bij levering werd zonder problemen vlot en snel vervangen, zonder discussie vriendelijk en correct t was de eerste keer dat ik iets kocht via deze site, en ga dit zeker nog doen!
Mathieu (haarlemmerliede)Maandag 2 mei 2011
De service en snelheid is gewoon een 10 waard.
Henk - EelenZaterdag 23 april 2011
<p><?php print variable_get('site_name', ''); ?> Reposted it :)</p>
Silke Theys LindenVrijdag 22 april 2011
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Niet lang moeten wachten op de levering.
carinensanderVrijdag 22 april 2011
een hele goede service! Het cadeau dat ik had besteld is kwijtgeraakt tijdens de zending. Na één telefoontje kreeg ik een gelijk een nieuwe. En snel ook, binnen drie dagen! Super!
martymfVrijdag 22 april 2011
Superhandig schroevendraaier setje.. erg makkelijk voor mijn werk..
L. Guijt Katwijk ZHZondag 17 april 2011
Nadat na uitpakken het product kapot bleek, werd het keurig omgeruild. Een nieuw product werd aangeleverd en dat werkte goed. Keurige service. Vlotte afwikkeling.
ABCZaterdag 16 april 2011
Het cadeau viel goed in de smaak, leuke gadget waar je mee kan lachen!
allaZaterdag 16 april 2011
Snel en eenvoudig te bestellen, snel geleverd.*****
Samira AmsterdamZaterdag 16 april 2011
Mijn overall ervaring is dat het een goede service is. Een probleem heeft het niet opgelost voor mij buiten dat ik een verjaardags cadeautje had gevonden. Aan mensen die dol zijn op gadgets en een goede service willen hebben. Dat jullie betrouwbaar zijn. Ik heb niet van jullie gehoort ik was op zoek naar orginele spullen ( gadgets ) en dat heb ik ingetikt via google. Ik heb voor jullie gekozen omdat jullie het product hadden. Een unieke ervaring had ik niet.
Gerard, BeerseZaterdag 16 april 2011
Blij dat ik via Google bij jullie terecht ben gekomen. Zowel m'n broer als neef waren verrast met hun cadeaus. Ik heb dan ook inmiddels een tweede keer besteld, en ook weer de volgende ochtend geleverd gekregen.
m te alphen aanb den rijnZaterdag 16 april 2011
leuke cadeau ideeen en goede en snelle ontvangst, Betrouwbaar met ideal betalen
tonvanerpZaterdag 16 april 2011
uitermate leuk cadeau is zeer goed ontvangen en heeft even geduurd voor het geopend was. zeer aanbevolen
sander, heerhugowaardVrijdag 15 april 2011
Een keyfinder en een "bad mf" portemonnaie gekocht. Keyfinder werkt echt perfect, kan ik iedereen aanraden. De bad motherf.cker portemonnaie vind ik erg nep (plastic). Levering was wel prima binnen 2 of 3 werkdagen.
w.kist tilburgVrijdag 15 april 2011
Ik ben hartstikke tevreden over het bezorgde speelgoed. Er is al volop mee gespeeld en het was ook lekker snel geleverd met vriendelijke groeten Wanda
nel de blooy h.v.hollandVrijdag 15 april 2011
Je wordt hebberig van de site,zoveel leuke en handige spullen en heel snel geleverd.Ik vind het super om hier te kijken en te zien wat voor spullen er te koop zijn die ik nog nooit in de winkel heb gezien.
anoVrijdag 15 april 2011
De geleverde producten waren tijdig en correct geleverd. Toch wil ik benadrukken dat er naar mijn mening een betere beschrijving van het product moet gegeven worden. Ik kocht namelijk klavertjes 4 voor €7. Dan verwacht je echt een heel zakje aan bloemknollen. Als ik het kreeg waren het er echter maar 3. Dit was teleurstellend en had ik echt niet verwacht. Hadden jullie dit op de website vermeld dan kon deze reactie vermeden worden Zo heb ik ook eens plooibare vazen aangekocht. Ook dat was een enorme teleurstelling, ze waren zeer klein en amateuristisch qua materiaal. Ik vind dat er een betere omschrijving moest staan van formaat en dergelijke, dan kon ik deze dingen beter inschatten. Voor de rest ben ik altijd zeer tevreden over Igadgets. Jullie hebben originele cadeau's die snel geleverd worden. <span class="commentcolor" style="color: #00B7F1;"><strong>Klantendienst zegt:</strong> De afmetingen van het 'klavertje vier' hebben we ondertussen aan de beschrijving toegevoegd, onze excuses voor het ongemak. We proberen steeds onze producten zo duidelijk mogelijk te weer te geven. De vazen verkopen we inderdaad niet meer, omdat we continu de kwaliteit van onze producten herbekijken.</span>
Kerkhofs-Houthalen-HelchterenVrijdag 15 april 2011
Leuke gadgets;knikkerbaan zeer interessant voor tieners; Airzooka zeer grappig en nog nooit gezien!; teddy van mr Bean is wel vrij duur voor hetgeen het is. Zeer tevreden ivm de snelle bestelling per post.
J. BakkerVrijdag 15 april 2011
Ik kreeg netjes een email toen het artikel weer op voorraad was. En na besteld te hebben kreeg ik de volgende dag mijn pakketje al. Top!
Peter MaasgouwVrijdag 15 april 2011
Geweldig product en zijn geld dik en dubbel waard. Bovendien een heel snelle levering..
susy2Vrijdag 15 april 2011
Heb recentelijk de Finger Drums besteld. Had het cadeautje heel snel in huis! De ontvanger was er blij mee!!
Sutens, BreeVrijdag 15 april 2011
Zeer vlotte levering, alles was ook duidelijk vermeld. Zeer tevreden!
van Hemmen GorinchemVrijdag 15 april 2011
Goede en redelijk snelle handeling van zaken doen. Chappeau
andy heist-op-den-bergVrijdag 15 april 2011
alles goed ontvangen leuk spel
MathieuWoensdag 13 april 2011
Goedemorgen, Ik heb net het cadeau mogen ontvangen bedankt voor de mega snelle service echt top!.
Filip, HeverleeWoensdag 30 maart 2011
Bedankt voor de snelle verzending, de bestelling is compleet en in uitstekende staat. Dank u en tot de volgende transactie, Filip
OverpeltVrijdag 25 maart 2011
coole site en zeer goede service
Etienne - VelzekeWoensdag 26 januari 2011
Bedankt, Dit noem ik nu echt service Hier maak ik reclame voor TOP, teminste iets dat online werkt Succes en tot later ben ik nu al zeker van
HasseltDinsdag 11 januari 2011
Goedemiddag, die grote kaarten zijn geweldig. Zo kan mijn bridgepartner niet meer zeggen dat hij de kaart niet goed gezien had. Echt een heel leuk gadget. Scoobie
Jan - LangemarkWoensdag 29 december 2010
Hallo, ik heb het pakje vrijdag laatst ontvangen, alvast bedankt voor de supersnelle en correcte service! Zo heb ik nog vlug een nieuwjaarkadootje kunnen vinden! Tot later! Jan
Giel Vrijdag 24 december 2010
Hallo! Het bestelde pakketje is reeds aangekomen, voor de verwachte levertijd. We zijn zeer tevreden met onze aankoop! Deze shop is perfect voor online gadgets. Mooi op tijd en kwaliteit van het product. Bedankt!
ZomaarDonderdag 16 december 2010
Het mag gezegd dat ik een zeer tevreden klant ben bij jullie, over de ganse lijn! Flip
Foekie1Vrijdag 5 november 2010
Super cool ding! USB kerstbomen waren snel in huis (2 besteld) en zien super leuk uit. In tegenstelling tot de meesten op internet is dit een echt-lijkend kerstboompje. Er zitten overal wat fiber draadjes doorheen en dat geeft een leuk effect. Er zitten ook wat slingertjes en cadeautjes doorheen en er zit zelfs een piekje op in de vorm van een ster. Leuk om te krijgen, leuk om te geven. Leuk extra is dat het ook via 3AAA batterijen werkt. Zo kun je hem ook gewoon op tafel zetten zonder laptop/pc. Top product, top prijs, top service.
Frouke (Ingen)Maandag 1 november 2010
De nieuwe keyfinder is inmiddels gearriveerd en doet het prima. Mijn vriend is er erg blij mee dus het cadeau is geslaagd, mede dankzij jullie snelle hulp en goede afhandeling toen de eerste het helaas niet deed. Bedankt voor uw klantvriendelijkheid ! Vriendelijke groet,
Evelien (SINT-LAUREINS)Zondag 12 september 2010
Hartelijk dank voor de snelle feedback, nu wachten op de levering. Met vriendelijke groeten, PS dit is tevens ook een pluspunt om in de toekomst bij jullie te bestellen
Karel (Zeist)Zaterdag 11 september 2010
Echt een top site, heb al 3 keer wat besteld en altijd de volgende dag in huis. en zelfs als er iets mis gaat lost de klantendienst het netjes op !
Pim (Voorschoten)Vrijdag 20 augustus 2010
Beste klantendienst, Wat een goede service! Vanmorgen al een nieuw Spa Jelly ontvangen. Daar is onze Sint erg blij mee. Dank jullie wel. Vriendelijke groet,
Katrien (Schilde)Zaterdag 10 juli 2010
Waw, felicitaties met de zeer snelle levering van uw producten. Ik heb er nu twee keer gebruik van gemaakt. Defect product werd zonder vragen vervangen. fantastische service! Hartelijk dank hiervoor! We zullen niet nalaten reclame te maken voor jullie bedrijf!
Lob (Lochem)Woensdag 30 juni 2010
Ik vind t n strakke site met leuke producten. Helemaal te gek. je koopt je wel blut hierzo! xD
Niko (Oostende)Dinsdag 22 juni 2010
Ik zal zeker jullie site aanprijzen bij vele mensen! Merci voor jullie service! Stuur ik de kapotte rits terug op naar jullie? Groetjes en nog eens bedankt voor alles!!
Bjorn (Sint-Andries)Maandag 7 juni 2010
De nieuwe onderdelen van de 'Rhythm Sticks' zijn aangekomen en goed bevonden. Bedankt voor de goeie service!
Gert (Schagen)Zaterdag 10 april 2010
Er zitten erg leuke dingen tussen, ook om cadeau te doen voor b.v. Sinterklaas of kerstmis! Ook erg leuke dingen voor een surprise.
Wendy (Antwerpen)Maandag 5 april 2010
prima service goed contact en heel eerlijk verloop van betaling en levering. produkten zijn zoals vermeld op de website redelijke prijzen en voor elk wat wils zeker een aanrader voor iedereen.XXXXXX

Pagina's