Customer Reviews

Wat onze klanten zeggen

Bij CoolGift.com hebben we er onze missie van gemaakt u de nieuwste gadgets en coole items aan te bieden en uw winkelervaring veilig, handig en eenvoudig te maken. Dat geldt zowel voor uw bezoek aan onze website als voor eventuele service na verkoop.

martijn vdZaterdag 19 oktober 2013
leuke site en snelle levering, besteld en de volgende dag was het er! dat zie je ergens anders vaak minder.
anoMaandag 14 oktober 2013
Snelle levering!!
Plattiau TernatMaandag 7 oktober 2013
Leuk item ... super !!
anoniemMaandag 23 september 2013
De kattenspaarpot was een cadeautje en een groot succes. Het was wel handig geweest als er een gebruiksaanwijzing bij had gezeten in het nederlands, en de batterijen meegeleverd waren. Nu kwamen we er pas bij het geven van het cadeautje erachter dat ze er niet bij zaten. Maar het bestellen ging goed, de bestelling werd ruim op tijd geleverd en ik vind dat deze site een hoop leuke, grappige en originele cadeautjes heeft. Ga zo door. :)
anoDinsdag 17 september 2013
alles prima in orde op alle gebied
Van NerumVrijdag 13 september 2013
sorry voor de late beoordeling ik was zeer tevreden de juiste afleverdatum en ik kan deze firma alleen maar aanbevelen
Ann uit MaarkedalMaandag 9 september 2013
Héél snelle levering, besteld en dag nadien al geleverd!
anoMaandag 9 september 2013
Alles is prima verlopen. op tijd en goed bezorgd. het produkt is prima bevallen.
Arjan linneZondag 1 september 2013
Het is een stabiele helikopter maar de propellers raken snel beschadigd, en daardoor word de besturing moelijker. Mooie helikopter en led lampjes zijn top voor s' avonds! Leuke begin helikopter. Buiten gebruik kan alleen met amper wind en instellingen op (PRO).
Rob Monissen ValkenburgVrijdag 30 augustus 2013
Uniek produkt besteld, nergens anders gezien tenminste niet voor 50 cl blikken. Goede prijs, snelle levering, uitstekende kwaliteit, kortom prima.
lieve HamontMaandag 26 augustus 2013
Beste, Ik heb jullie leren kennen door mijn zoon . En ik wil jullie bedanken voor de goede correcte en vooral de snelste levering tot nu toe. Doe zo verder gr.Lieve
Jack- SchotenWoensdag 14 augustus 2013
Ongelofelijk snelle service. Correcte afhandeling Voor herhaling vatbaar..
Peter Steenmeijer ApeldoornMaandag 12 augustus 2013
Na enige modificatie werkt hij ook goed voor 500ml cans. Deze schieten n.l. gemakkelijk onderuit en door onderaan het blik met klittenband in bedwang te houden gaat het veel beter. Voor het overige bevalt hij prima.
Femke, HaarlemZaterdag 3 augustus 2013
Ontzettend snelle service, en prima verpakt. Fijne afhandeling, ik had geen klachten, dus daar kan ik verder niets over zeggen.
Mijn naam en gemeenteDinsdag 30 juli 2013
Snelle levering, goede verpakking, webshop is een voorbeeld!
HaaltertWoensdag 17 juli 2013
Superleuke koekendoos. Ruim genoeg en gemakkelijk open en dicht te doen. Heel snelle levering!
RitchieMaandag 15 juli 2013
Perfect in orde om te klappen gaat het perfect, al getest om alle camera's van dat standpunt te laten draaien zonder problemen. Dit is perfect in orde en kan professioneel gebruikt worden
Jur van Geel SchaijkVrijdag 12 juli 2013
Fijne webshop, volgende dag in huis. Prima eendjes, leuk om cadeau te geven.
Karen uit EindhovenVrijdag 12 juli 2013
Goede site, met snel resultaat en leuke gadgets! Ik ben tevreden!
R.van Kessel HaarlemWoensdag 10 juli 2013
Zeer overzichtelijke webshop. Goede producten en een snelle afhandeling. Al met al zeer tevreden over het geheel.
anoVrijdag 5 juli 2013
Snelle afhandeling en conform de informatie op jullie website. Besteld 20:50 uur en volgende dag in huis. Leuk
Barbara Vaziri DrontenMaandag 1 juli 2013
Super leuk rek en nog groter dan verwacht. Gaan wij zeker nog vaker bestellen voor andere verjaardagen. Daarnaast ook een snelle levering. Helemaal goed
Isabelle uit GoudaVrijdag 28 juni 2013
Een waanzinnigwaanzinnig leuk cadeautje! Ik heb er 2 dierbare mensen mee verrast en zij waren laaiend enthousiast. In alle pilletjes heb ik een persoonlijke boodschap geschreven. Super leuk en vooral heel erg origineel!
Van Hofstraeten Maandag 24 juni 2013
prima service zeer snelle en correcte levering . product van goede kwaliteit . een aanrader!!
greet TienenMaandag 24 juni 2013
EINDELIJK gevonden wat ik zocht. Ik heb het geld overgeschreven en de dag erna stond de pakjesdienst al aan de deur. Ik ben zeer blij met mijn magic 8 ball het is zoals ik gehoopt had Ik heb" de site" gevonden voor gadgets !!!! zeker aan te raden
Floor, GennepMaandag 24 juni 2013
Haha, die 8-ball is erg leuk om te hebben en de bestelling was erg snel binnen!
V. De Bock - GrimbergenMaandag 24 juni 2013
Leuk ideetje om iemand gedurende langere tijd te verrassen met complimentjes of kleine cadeautjes. Ik heb het gebruikt voor vaderdag: elke dag mag de ontvanger een 'happy pill' nemen. Op het papiertje staat telkens een complimentje, een spreuk over het vaderschap of een klein cadeautje vermeld.
KampenVrijdag 21 juni 2013
Net echte graffiti alleen dan makkelijk afwasbaar aanrader!
Eben - overpeltVrijdag 21 juni 2013
Zeer praktisch zowel voor i-pad als laptop.
anoMaandag 17 juni 2013
Prima product,en snelle levertijd :-) !!!
s.s, groningenZondag 16 juni 2013
voor het eerst hier iets besteld, goede en snelle levering en goede service
Iris EindhovenZondag 16 juni 2013
Ik had de Money Maze vrij snel binnen. Geluk voor mij is dat het balletje ook al op de goede plaats zat dus ik had hem zo open. Helaas zo stom geweest om hem weer dicht te doen. Maar even puzzelen en hij was weer open. Wat een geweldig idee en hoop zo dat mijn broer en vriendin hem ook leuk gaan vinden.
Marcella NoorderwijkDinsdag 11 juni 2013
Correcte levering en zeer belangrijk , service na verkoop. Toffe webwinkel voor leuke cadeautjes.
zorzetto patrick genkMaandag 10 juni 2013
Snelle levering, leuke gadget deze tatoo sleeves, maar er had ook een keuze moeten zijn, dat je 2 zwarte of 2 gekleurde sleeves per sets had kunnen kopen, nu ben je veplicht om 2 sets te kopen als je je beide armen wilt bedekken. Maar toch leuk om mensen voor de gek te houden 8-)).
Kim SchelleZondag 9 juni 2013
Zeer goede service. Nog sneller geleverd dan beloofd.
Afke AlkmaarVrijdag 7 juni 2013
Het is een aanrader, we hadden als eerste een crusher die niet zo goed werkte, maar zonder enige kosten werd ons een tweede thuis gestuurd, die het prachtig doet! Aanrader dit artikel en dit bedrijf, goede service!
John HoornaertMaandag 3 juni 2013
Goede service, goede kwaliteit
krekrevWoensdag 29 mei 2013
De levering van mijn bestelling kwam precies zoals beloofd. Het bestelde artikel is cadeau gegeven, over het gebruik ervan is mijn nog niets bekend. Wel beschrijft u op uw website en in uw emails dat de bezorging door TNT wordt verzorgd. Dit is NIET correct. TNT is twee jaar geleden opgesplitst in TNT Express en PostNL. Dit zijn twee aparte bedrijven geworden.U doet zaken met PostNL. De naam van TNT gebruiken is dus fout en wekt verwarring bij de klant.
anoDinsdag 28 mei 2013
Correct prijs, correct leveringstermijn ! Fijn om mee samen te werken !!!
Beertje<3Zaterdag 25 mei 2013
Het perfecte cadeau voor mijn moeder! Ze vind het helemaal geweldig. Mijn moeder is een plantenliefhebber en zocht nog een leuk klein sierlampje. Dit is dus precies goed; een plantje dat licht geeft. Het jammere is alleen, doordat die binnen staat gaat die niet automatisch aan, omdat hij te veel licht vangt van lampen. Gelukkig hebben we dat kunnen oplossen door een plaatje op het metertje te plakken. En nu gaat die netjes aan als wij de schakelaar aandoen. Dus 1 oplosbaar minpuntje, maar al met al een echte aanrader!
CharlotVrijdag 24 mei 2013
2 weken gelden heb ik de liefdespillen gekocht. Erg leuk en snel binnen, bedankt hiervoor!! Waar ik wel enigszins van opkeek was de grootte van de doos waarin het werd gebracht, mogelijk kan deze klein er waardoor de verzend koste ook minder zijn. Verder was alles prima in orde en goed afgehandeld!
Jul KapellenVrijdag 17 mei 2013
Goede service snelle levering .
Mandy ODKVrijdag 17 mei 2013
Zeer snelle levering, interessante gadgets, leuke items om cadeau te geven aan iemand. Zeer tevreden!!! +++++
Tony van Rooij NuenenMaandag 13 mei 2013
prima service, duidelijke website, en de volgende dag al in huis!
Tony van Rooij NuenenMaandag 13 mei 2013
prima service, duidelijke website, en de volgende dag al in huis!
Wouter, HaachtVrijdag 10 mei 2013
Heb al enkele keren besteld bij iGadgets , telkens perfect geleverd zonder problemen.
nic - uithoornDinsdag 7 mei 2013
Bestelling via Webshop altijd spannend, maar betaling via ideal ging ok en levering van het product was ook zeer snel. Pakketje was te volgen en kon ik prima bij het postkantoor ophalen.
M. Versprille - DordrechtDonderdag 25 april 2013
Originele cadeaus! Want wat koop je voor jogeren van bijna 16 jaar? Na een lange zoektocht kwam ik terecht op de site van iCadeau. Hier vond ik dus geschikte cadeau's. Drie cadeau's gingen naar mijn nichtje van bijna 16 jr. Ze woont in Amerika en had 2 cadeau's al op haar wensenlijst staan (waar ik dus niks van wist). Zij blij, ik blij! Snelle levering. Jammer dat ik geen factuur met BTW heb ontvangen.
Fabio Van DoorenWoensdag 24 april 2013
Handige, overzichtelijke website + snelle verzending! Zeer aan te raden! Super-dienst!
peeters uit paalDinsdag 23 april 2013
Super mooie vaasjes. Snelle en correcte levering.
bart twenterandMaandag 22 april 2013
super geleverd en snel volgens afspraak en product ook super
K. Verlinden, AntwerpenMaandag 22 april 2013
Ongelooflijk snelle levering. Goede kwaliteit. Serieuze prijzen. Kortom: een super aanrader
patricia.bartVrijdag 19 april 2013
ben heel tevreden
Ronald, EmmenDinsdag 16 april 2013
Prima afhandeling en bezorging, zoals het hoort. Er was een mogelijkheid om op een specifieke dag af te leveren (in dit geval bij mij thuis), hiervan gebruik gemaakt en is prima bevallen. Men geeft geen tijdstip aan.
de vries noord brabantMaandag 15 april 2013
nette snelle levering , product ziet er netjes uit en is zeer functioneel. bedankt voor de snelle service
Andrea - EindhovenMaandag 15 april 2013
Prima service. Pakket werd op juiste dag bezorgd zodat ik er niet speciaal voor thuis moest blijven. Bedankt voor de goede service!
KorneliaMaandag 15 april 2013
Super, binnen de afspraken geleverd en keurig verpakt!
Leroy - EdegemMaandag 8 april 2013
Super origineel cadeautje gevonden voor bibliotheekmedewerker page by page lamp, maar vooral super efficiënte service, netjes na nog geen 48 uur aan huis geleverd. C
Kroonen,GDonderdag 4 april 2013
Een origineel cadeau, dat in de smaak is gevallen. Een buitengewoon leuk idee. De bestelling is goed verzorgd en bezorgd op het juiste adres.
Nocera AntwerpenDinsdag 2 april 2013
Was heel tevreden over de bestelde producten en de snelle levering. Aan te raden site.
BestMaandag 1 april 2013
Was voor mijn kleinzoon op zoek na navullingen voor een paintball geweer, dat bleek nog niet zo makkelijk totdat ik op deze site navulverpakkingen vond tegen een zeer gunstige prijs. De bestelling werd keurig de dag erna geleverd, mijn ervaring met ICadeau is alleen maar positief en ik zou ze zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen.
EV-EernegemMaandag 1 april 2013
perfecte service, zeer snelle levering, aangekocht product voldoet volledig aan de verwachtingen, voor mij een 5 sterren webwinkel
HalsterenZondag 31 maart 2013
Wij zijn heel erg te vrede over de blikkenpers We gebruiken hem regelmatig en het werkt perfect groetjes Els & Ton van Loon
andre hertogs s-k-wDinsdag 19 maart 2013
bestllen is gemakkelijk en de levering was perfect als afgesproken.
Philippe DAUWE, BeverMaandag 18 maart 2013
Zeer snelle levering. Alles geleverd zoals besteld en goed verpakt.
Arend Berendrecht!Maandag 18 maart 2013
Ik heb Vorige week als een verjaardagscadeautje de iPhone Bookcase en de Mini Kaartjeskoffer gekregen. Ik ben er énorm blij mee en heb ze allebei al veelvuldig gebruikt. Mijn collega's zijn erg jaloers en zullen bij de volgende verjaardag zeker en vast aan jullie website denken!
E BrandsmaWoensdag 13 maart 2013
Perfecte dienstverlening. Nadat ik gemeld had dat 1 van de producten een fout had kreeg ik zonder pardon een nieuwe toegestuurd.
anoZondag 10 maart 2013
Goede webshop, product werd de volgende dag geleverd en de verzendkosten zijn redelijk. De cup lens mok was een erg geslaagd cadeau. Mooie grote thermobeker met goed sluitend deksel om de koffie of thee ook onderweg te kunnen drinken. Ziet er erg leuk uit en als je niet goed kijkt, denk je dat het een echte cameralens is;-)
Evelien BredaZaterdag 9 maart 2013
Afgelopen februari een bestelling geplaatst welke binnen 2 dagen netjes binnen kwam op mijn adres. Goed te volgen via Track & Trace, heel netjes!
wim uit rotterdamVrijdag 8 maart 2013
super firma! Het product is snel geleverd en het geleverde product (Blikjespers) voldoet aan de juiste verwachting. Ik ga binnenkort weer de zelfde bestellen voor reserve. En ik vind het een hele leuke site met leuke artikelen. Een aanrader voor iedereen, met lage prijzen om daar te bestellen.
jvanpassel geldropDinsdag 5 maart 2013
Ik gebruik de keyfinder al jaren. Het is een solide product , gemakkelijk in gebruik , lost snel het probleem op wanneer je de sleutels van de auto enz. in de haast op een ongebruikelijke plaats hebt neergelegd . Na bestelling wordt hij snel geleverd. ook heb ik hem al vele malen met succes cadeau gedaan en in veel voorkomende situaties te gebruiken voor jong en oud een zeker hulpmiddel.
Laurens, Sudwest FryslanMaandag 4 maart 2013
Prima afhandeling en snelle levering via de webshop!
cindy munsterbilzenMaandag 4 maart 2013
ik ben super blij met mijn magnetron sloffen!
A. Grevengoed NijkerkerveenVrijdag 1 maart 2013
Jullie hebben 't product goed omschreven en alles is netjes afgehandeld. Thanks
Bart OudenaardeVrijdag 1 maart 2013
Prima service.
Stef LauwersMaandag 25 februari 2013
Juiste informatie Snelle levering Precies wat ik van een webshop verwacht ! Bedankt
kyvers AmsterdamZondag 24 februari 2013
Het artikel voldoet prima en was binnen korte tijd geleverd!
Lisette BoelhouwersDinsdag 19 februari 2013
Prima snelle service! Het volgende cadeautje wat ik nodig heb bestel ik zeker bij iCadeau.nl
amsterdamMaandag 18 februari 2013
Super snelle service, helemaal tevreden Top!!!
Ruud BoomsMaandag 18 februari 2013
Overzichtelijke website, goede communicatie, snelle levering en redelijke verzendkosten. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar !!
Johan ZevenaarDonderdag 14 februari 2013
Voor 21.00uur besteld en de andere dag werd het geleverd. Top.
Kimberly bruggeMaandag 4 februari 2013
Super tevreden over de geleverde goederen. Was voor een vriendin haar verjaardag en iedereen vond het hele originele cadeaus. Dus zeker een aanrader...
sint pieters leeuwZaterdag 2 februari 2013
wij zijn heel tevreden over de bestelling, de levering binnen de beloofde tijd, alles was in orde een aanbevolen site om te bestellen dank u
Peter,DonkDinsdag 29 januari 2013
Product zoals beschreven op site,prima kwaliteit!Alles snel en accuraat behandeld!
Ine Ockers RotterdamMaandag 28 januari 2013
Ontzettend snelle levering van digitale weeglepel. Uitstekend product.
anderlechtMaandag 28 januari 2013
Ik ben zeer tevreden over de zeer snelle levering van de Fiets MP3. Het product was OK, maar door omstandigheden besloot ik toch om het product terug te zenden. Ook de terugname van het product verliep vlot. Via mail werd me gevraagd om mijn rekeningnummer door te sturen voor terugbetaling. Als de terugbetaling nog uitgevoerd wort, is alles vlekkeloos verlopen, waarvoor dank. Vriendeljke groeten Mevrouw Nechelput
Ange (bornem)Maandag 28 januari 2013
correcte en snelle afhandeling van de bestelling, tevreden klant! A. uit Antwerpen
Marc Heyman, Sint-NiklaasMaandag 28 januari 2013
Eenvoudig besteld in de namiddag en 's anderdagsmorgens reeds aan de deur! Afhalen via een kiala-punt zou nog beter zijn (omdat men niet steeds thuis is)
rené, ZeistMaandag 28 januari 2013
Ik ben zeer tevreden over iCadeau. Makkelijk zoeken. Snel vinden en makkelijk bestellen. 's Middags besteld en de volgende dag al in huis.
Peter Van den Bremt - AalstVrijdag 25 januari 2013
Supersnelle service ! 100% ok
Jonas Dewil KermtVrijdag 25 januari 2013
Zeer tevreden, snelle levering
B. Groenendijk HeemstedeDinsdag 22 januari 2013
De keyfinder werd de volgende dag al bezord en wekt goed.
anoDinsdag 22 januari 2013
Savonds om 20.00 uur besteld en de volgende dag om 10.00uur in huis! Super!
Ans biddinghuizenMaandag 21 januari 2013
Besteld en twee dagen later binnen. Heel blij mee
hannah amsterdamMaandag 21 januari 2013
snelle service goede afhandeling geweldig hoofdmassage apparaat
ingrid etten-leurMaandag 21 januari 2013
hoi, ik heb voor mijn verjaardag een filmklapper gekregen van mijn zussen en ben daar heel blij mee. mijn zussen hebben samen met mijn moeder de filmklapper besteld op deze site en konden zelfs kiezen op welke dag hij thuisbezorgd moest worden. alles is gegaan zoals gevraagd, dus als er weer iemand iets nodig heeft zullen we deze site zeker aanbevelen. groetjes ingrid
H.J. Proper EpeVrijdag 18 januari 2013
De afwikkeling en bezorging van het gekochte was correct.
Elsie; ledeDinsdag 15 januari 2013
Originele onderzetter, snelle levering, een aanrader!
Marleen, GeraardsbergenDinsdag 15 januari 2013
Leuke gadgets, bestelling en levering zeer vlot, zelf tijdens de feestdagen!
Ariënne uit AsperenDinsdag 15 januari 2013
Tussen de feestdagen door zocht ik nog een verjaardagscadeau. Ik kreeg van iemand deze site door en zag en bestelde een aparte klok. Ruim op tijd was de klok binnen. Zo snel, zo netjes thuis geleverd. En het cadeau zag er perfect uit en de jarige was zeer blij mee. Zoek je een leuk en apart cadeau voor een leuke prijs, dan kan ik je deze site: icadeau aanraden. Je krijgt geen spijt.
K. de Vries, BlaricumVrijdag 11 januari 2013
Na ontvangst van de Flying alarm clock, bleek deze kapot. Na het sturen van een mail, was de zaak snel opgelost en ontving ik de volgende dag al een nieuwe. Fantastisch wat een service. Top.
Hilary, EdegemDonderdag 10 januari 2013
HEEL snel geleverd! Dank u
lieve verwimp zwijndrechtDonderdag 10 januari 2013
hallo ik was blij dat ik het bij jullie gevonden heb ,en de bediening en de aankomst van het pakje was correct ,en goed op tijd , de kinderen waren er heel blij mee ,ik moet alleen nog vragen of het nu heel leuk is ook want ze wonen in geel en die avond konden we het niet meer zetten daar ze oververmoeid waren van het feest ,maar ik zal er eens naar vragen en dan zet ik het ook op de sait bedankt voor het vlotte verloop van mij 10 OP 10
Muller SpaubeekWoensdag 9 januari 2013
prima! leuke kado's en bezorging keurig. Goed verpakt en snel geleverd.
DelTaVliegerjoe WezembeekDinsdag 8 januari 2013
Snelle en correcte levering. Redelijk assortiment originele artikels. Aanrader.
kennel.von.lensdorfDinsdag 8 januari 2013
het magisch doosje opende niet zo makkelijk .even een mailtje gestuurd en na 5 min kreeg ik al een mail terug met een you tube filmpje waarin het openen werd voorgedaan. de 14 jarige ontvanger kreeg er zijn euro's na een tijdje toch uit. het pakje werd op tijd geleverd,en de verpakking was ook degelijk. Dus alles was OK.
anoMaandag 7 januari 2013
Heel vlotte afhandeling, dag nadien om 9u30 al in de bus. Magnetronsloffen schitterende aankoop!
linda hechtelMaandag 7 januari 2013
superleuke gadgets! Gadgets komen overeen met de foto's van de site..; zeer snelle levering.. alleen maar goede ervaringen
BrusselMaandag 7 januari 2013
Ik heb een product gekocht om cadeau te doen aan iemand en die is er zeer tevreden over! De bestelling kwam op de dag dat ik aangeduid had, niets op aan te merken! Ik heb voor deze site gekozen omdat ik mensen ken die ook zeer tevreden zijn over iGadgets en terecht :)
E van der Kolk Oud-BeijerlandMaandag 7 januari 2013
Mijn ervaringen met de shop zijn super. Ik heb nu voor het tweede jaar leuke gadgets bestelt. Mijn bestelling was prima te volgen via mijn mail en was heel snel binnen. Ook de producten zijn van prima kwaliteit. Volgend jaar weer!!!!!
rianne uit nederlandMaandag 7 januari 2013
Ik vind het echt geweldig deze webshop. Ik had donderdag voor de kerst om 14.00 uur besteld en had mijn bestelde artikel de volgende dag om 13.00 uur al in huis. Ik had netjes een mail gekregen dat het vrijdag tussen 11.30 en 13.30 bezorgd zou worden en dat was ook zo. Geweldig!!!!
Defossez MoeskroenMaandag 7 januari 2013
De pantoffels vielen wat klein uit. Ik had een medium besteld, maar die waren heel nipt voor maat 39. Anders wel heel erg leuk om 's avonds in de zetel aan te hebben!
Germaine - AssenedeMaandag 7 januari 2013
wij hebben verschillende artikelen besteld voor de feestdagen en het was allemaal in orde.
Jérémy Sint-Pieters-LeeuwMaandag 7 januari 2013
Leuk en kwalitatief product om eens ludiek mee uit de hoek te komen op feestjes.
DestelbergenMaandag 7 januari 2013
Heel correct binnen de 2 dagen geleverd en mooi verpakt
Christel, LeuvenMaandag 7 januari 2013
Ik heb een paar cadeautjes gekocht via Igadgets om onder de kerstboom te leggen. De bestelling was zeer goed op tijd. Een product werkte niet (keyfinder) en na wat over en heen gemail heeft Igadgets aangeboden om mij een nieuwe keyfinder toe te sturen. De eerste hoefde ik zelfs niet terug te sturen. Dat vind ik goede service en het heeft me vertrouwen gegeven om een bijkomende bestelling te plaatsen.
Van Hoeydonck uit DiestMaandag 7 januari 2013
Snelle reactie, goede service en opvolging, zoals gevraagd en besteld, 24u later al kunnen afhalen !! Super doe zo voort ! Mvg, Bieke
M. Prins, BelgiëZondag 6 januari 2013
Bestelde producten zijn snel - in België - geleverd. Niet iedere Nederlandse webshop levert in België tegen een normaal tarief, daarom blij met icadeau.
Celina, PuttershoekZondag 6 januari 2013
Ik ben erg onder de indruk van de mok. Hij lijkt heel erg op een echte lens. Ik heb hem als kado gegeven voor kerst en het was een echte verrassing dat het een beker was.
NeerpeltVrijdag 4 januari 2013
Onze dochters zijn helemaal weg van hun lamp. Ze vinden het een super kado. Wij vonden het zelf heel praktisch om de lamp te bestellen via de mail en ze dan netjes thuis te ontvangen op de afgesproken datum. groeten Corina
Gerben De Latte ZottegemVrijdag 4 januari 2013
Zeer blij over de bestelling! De volgende dag was de bestelling al toegekomen bij ons! Er zat een klein foutje in de bestelling (product verwisseld), maar dat is zeer goed opgelost. En de volgende dag hadden we het juiste product al in onze handen.
Vermandere, UrselVrijdag 4 januari 2013
snelle levering en alles toppie! bedankt! En trowens ook de laagste prijs!
Mevrouw, AlkmaarVrijdag 4 januari 2013
Leuke producten voor een leuke prijs. Zondag besteld en dinsdag in huis dus helemaal top!!
HouwaartVrijdag 4 januari 2013
Voor kerts hebben we onze cadeautjes allemaal besteld bij I-gadgets. Zeer vlotte levering Over de gadgets moeilijk te zeggen ... het zijn tenslotte maar gadgets. Hadden wel een probleem met de Flying clock maar na een simpele mail naar I-gadgets werd er eerlijk geantwoord dat men nog wat klachten hierover gehad had en daarom gewoon het bedrag zouden terug storten (zonder product terug te sturen)
Katleen KuringenDonderdag 3 januari 2013
Ik heb voor de eerste keer gadgets via deze site besteld en ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling!
Rik van Willigen RotterdamDonderdag 3 januari 2013
Op de valreep snel nog een leuk cado voor de PV leden gekocht, supersnelle levering, prima verpakking. Hartelijk dank voor de producten
D. Knops HeerlenDonderdag 3 januari 2013
Het was echt super snel aanwezig het was een week voor kerst en nog de dag erna (op zaterdag) in huis. en het kerstkadootjes viel goed in de smaak top
anoWoensdag 2 januari 2013
snel besteld, snel betaald en snel geleverd!
Sven LeuvenDinsdag 1 januari 2013
Bedankt voor de snelle levering! Zelf ben ik één van, die 'hopelooze' gevallen dat zijn sleutels altijd kwijt legt. Dus heb ik een Keyfinder bij iGADGETS.be besteld. Nog de zelfde week heb ik deze mogen ontvangen. voor dit product geef ik een 8 op 10. Waarom een 8 ? De beloofde 40m, die worden niet gehaald. Dit is helemaal niet erg, want wat maakt deze Keyfinder beter als al de andere? De andere Keyfinders werken op geluid zoals klappen, fluiten, enz... bij het minste gaan deze Keyfinders af. Deze Keyfinder moet je inschakelen, dan loop je gewoon rond door de ruimtes en kom je in de buurt dan gaat deze af. Niet twijfelen, zeer zeker de beste Keyfinder die er is.
van der Hoff, ZwollleDinsdag 1 januari 2013
Ik had een Snug besteld zonder de kwaliteit te kunnen zien , omdat dat niet kan als je via internet besteld. Toen we de Snug kregen bleek ie heel zacht en warm. Van uitstekende kwaliteit.
libens de haanMaandag 31 december 2012
snelle levering, goed product, goede site. zal zeker nog in toekomst op deze site kopen.
Kiesecoms Sint Genesius rodeMaandag 31 december 2012
De levering was super snel en al de bestelde items waren prima in orde
vinkeveenMaandag 31 december 2012
Leuke cadeautjes, snel en goed geleverd. Tot de volgende gelegenheid Een heel goed 2013 gewenst.
Patricia Sint LenaartsMaandag 31 december 2012
Super product, super service snel correct en efficient.
T DeurneZaterdag 29 december 2012
goed optijd geleverd en goeie mooie spulletjes die goed in de smaak vielen
tudanya wilrijkZaterdag 29 december 2012
Ik ben zeer tevreden van igadgets.levering was op tijd, diensten zijn heel goed.. Helaas was mijn product kapot geleverd,heb in de plaats zonder problemen een nieuwe gekregen..mijn man heeft er een halfuurtje Over gedaan om het magische box open te krijgen..daarna wou iem.anders het problemen maar de houten delen kwamen spijtig genoeg los..
GenkZaterdag 29 december 2012
Toffe gadgets en snelle levering!
tgm.orijVrijdag 28 december 2012
leuke fun cadeutjes! snelle en vlotte levering. bestel zeker nog een keer als de gelegenheid zich voordoet. succes verzekerd bij jong en oud. ga zo door. vriendelijke groet doreen orij
stukadanVrijdag 28 december 2012
Leuke webshop. Snelle levering !!!
AmsterdamDonderdag 27 december 2012
Ik ben heel tevreden over de service en het geen ik besteld heb. Het kwam netjes op tijd aan en het is allemaal heel netjes gedaan. Ik vind het heel betrouwbaar om bij icadeau.nl iets te bestellen. Ik zou het de volgende keer weer zo doen. Het is makkelijk en betrouwbaar en op tijd geleverd. Dit vind ik de belangrijkste punten als je iets besteld via het internet. Kan het iedereen aanraden en dat doe ik ook. Er zijn ook leuke aparte spulletjes te koop. Ga zo door.
Raf Pauwels BaasrodeWoensdag 26 december 2012
Produkt werd goed afgeleverd.
van den DungenDinsdag 25 december 2012
Na ontvangst bleek 1 van de drumstokken niet naar behoren te werken! Prima en snel opgelost. De drumstokken werden meteen vervangen door nieuwe! Prima service!!
nancy ghelein De KlijteDinsdag 25 december 2012
De bestelling, de levering en betaling verliepen vlekkeloos. het was een cadeau voor mijn zoon van 16jaar, en die was er reuze blij mee. zal in de toekomst zeker nog die site bezoeken voor originele cadeau-ideeën
p van capelleveen elst [utr.]Maandag 24 december 2012
De webshop is byzonder snel in de verzending en verzendinstructie, mijn echtgenote [en dus ook ik] is super tevreden met de sleutel vinder!!! Nu geen lang gezoek meer, Wel hebben we de zoekkaart een vast plekje gegeven . Anders beginnen we daarweer naar te zoeken!!!
Frank uit BaarloVrijdag 21 december 2012
In de drukke kerst periode toch gewoon de volgende dag gratis thuis bezorgd. Top!
texas34Vrijdag 21 december 2012
goed voor elkaar.eerst maar 1 cancrusher ontvangen van de bestelde 3 maar de andere 2 volgden heel snel daarna.
anoVrijdag 21 december 2012
Kaatsheuvel Heel snel geleverd en goed verpakt. Ene dag besteld volgende dag al binnen. Voor herhaling zeker vatbaar.
P.R.M. van den Meijdenberg AmsterdamMaandag 17 december 2012
Zeer goede en snelle service! Ook als er onverhoopt een artikel niet naar behoren werkt. Er wordt niet moeilijk over gedaan je ontvangt de volgende dag gewoon een nieuwe. Perfect geregeld.
Jasper AlmereMaandag 17 december 2012
Dit is een erg betrouwbare site. Gister besteld, vandaag in huis, goed ingepakt met bescherming van het product. Ik ben enorm tevreden. Dit is een aanrader
VeldhovenMaandag 17 december 2012
Makkelijk te bestellen en op het aangegeven tijdstip bezorgd. Goed verpakt, dus geen kans op schade.
mariette hilversumMaandag 17 december 2012
Zeer snelle levering. goed geprijsd en product was precies naar verwachting. ga zeker weer eens gebruik maken van jullie om originele cadeaus te bestellen. gr. hilversum
Vanderhallen ZwijndrechtMaandag 17 december 2012
Snelle levering - goed verpakt.
anoVrijdag 14 december 2012
ICadeau heb ik ervaren als een zeer klantvriendelijke webshop. De spullen werden snel gestuurd en toen 1 item defect bleek ,stuurde men gauw een nieuw exemplaar. Prettig tijdens 5 december -stress !
Demi Van de WalleVrijdag 14 december 2012
Ik zie hier alleen maar de pluspunten van! Goedkoop en heel handig! Ook gemakkelijk voor als je op reis gaat en je wilt een beetje lezen. Het geeft genoeg licht zodat je kan lezen maar ondertussen stoort het de andere niet.
Alicia BredaVrijdag 14 december 2012
Leuke gadget, die powerball. Goeie oefening voor je spieren om te kijken of je de 'binnenbal' aan de praat kunt houden. Wel uitkijken dat je je spieren niet te vermoeid maakt.
Carolien Rietveld, UtrechtVrijdag 14 december 2012
Voor Sinterklaas een aantal producten besteld bij icadeau. Alleen maar complimenten over de tijdige verwerking en de zorgvuldige verzending. Zoek je een leuke gadget, dan beveel ik deze website zeker aan!
van der Wal SneekDinsdag 11 december 2012
goede snelle service
E.P.Lim KerkradeMaandag 10 december 2012
Het product dat ik besteld had, werd binnen twee werkdagen bij mij thuis geleverd. Heb het product aan een werkcollega gegeven voor zijn verjaardag, omdat hij van uitdagingen houdt. Dit is een orgineel cadeau en een aanrader met groot SUCCES !! Dank je wel, i Cadeau, voor jullie hulp en vertrouwen.
B d Jong, UtrechtMaandag 10 december 2012
Prima service, snelle levering, leuke producten!
FMaandag 10 december 2012
Perfect en snelle levering
WetterenZaterdag 8 december 2012
ik heb de handschoenen ontvangen in perfecte staat, en ze werken ook perfect!
anoVrijdag 7 december 2012
Prima webwinkel. 's Avonds besteld, de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en perfect volgens omschrijving. Zeer tevreden.
v't wout zevenhuizenVrijdag 7 december 2012
het door mij bestelde artikel was ruimschoots op tijd voor de st.nicolaas, in vergelijking met enkele andere kado's van andere leveranciers, die na betaling berichtten, de 3e week van december uit te leveren, ver over de datum, word ik niet vrolijk van. maar niets van dit alles bij jullie, het morphsuit was de klapper van de avond, velen hadden het nog nooit gezien maar de jeugd ging kompleet uit zijn dak. reuze bedankt voor de service, kom zeker snel weer bij jullie winkelen.
mara de groote zottegemDonderdag 6 december 2012
Zeer tevreden.Op tijd gelevert..Goed verpakt en toffe geschenken!
Petra, HengeloWoensdag 5 december 2012
De levering was snel. De producten deden volledig aan de verwachting. De magnetronsloffen zijn niet duur en zeer goed. Het "waterproof" notitieblok, is echt waterproof en van uitstekende kwaliteit. Wij worden vaste klant!
Ellen Walravens - ItterbeekDinsdag 4 december 2012
Igadgets.be is een super webshop! Heb enkele weken geleden wat gadgets besteld via de webshop, er was een artikel verkeerd geleverd, had hier melding van gegeven en enkele dagen later zat het juiste artikel in de bus. Perfecte klantenservice! Ook het aanbod is heel ruim en goed qua prijs. Sinds ik Igagdets ken, bestel ik praktisch alle leuke kadootjes via hen!
van havere , hobokenZondag 2 december 2012
heel tevreden. geen problemen met het leveren van mijn bestelling en zeer tevreden over de leveringstermijn. supergoed van Igadget. mvg Tony
Tina, Amsterdam Zondag 2 december 2012
Hele snelle levering!
Paul, HilversumZaterdag 1 december 2012
Omdat het zo moeilijk is om een origineel cadeautje te vinden, bestel ik hier al een paar jaar. Succes verzekerd, want wie krijgt er nou een 'smeltende klok' of een 'weegschaal lepel'? Levering en kwaliteit is altijd correct, dus echt een aanrader. Groetjes, Paul
Ine RoeselareVrijdag 30 november 2012
Ik ontving een gadget waar er schade aan was, ik meldde dit aan deze shop en binnen de week had ik een nieuw gadget! Super! Mvg
lut hasseltVrijdag 30 november 2012
Zeer vlotte en correcte afhandeling! Leuke site!
Sabine MolVrijdag 23 november 2012
Heel tevreden over deze firma, hele leuke kadootjes, maar ook een snelle service en goed verpakt, alles was perfect geleverd, Groeten sabine
Puylaert , MechelenMaandag 19 november 2012
Het product werd probleemloos geleverd en was perfect ingepakt. Het product op zich was net zoals op de foto bij bestelling. Een zeer goede samenwerking dus.
Joyce limburgVrijdag 16 november 2012
Het product is snel geleverd, moet het nog geven als cadeau maar heb hem zelf getest hij werkt echt super en ziet er heel mooi uit
deventerWoensdag 14 november 2012
De badeendjes zijn in goede staat aangekomen en ze zien er leuk uit. Onze kinderen hebben er gelijk enkele kleuren eruit gehaald. Het rijtje eendjes staat gezellig bij ons op de badkamer. De bestelling had ik geplaatst en ongeveer 2 dagen daarna zijn ze al bezorgd. Super bedankt
Frans EDinsdag 13 november 2012
Correcte, snelle levering van bestelling: digitale unsters.die redelijk van prijs zijn en goed te gebruiken. Met deze unsters voorkom je duur overgewicht van koffers en tassen bij vluchten met gelimiteerd bagagegewicht.
grosjean stabroekMaandag 12 november 2012
supersnelle en correcte sevice! alles ziet uit wat ik van verwachtte ,maar moet ze nog cadeau doen om de reactie te krijgen
Bianca uit HoutenVrijdag 9 november 2012
Super snelle levering. Prachtig de twillight turtle zeker een aanrader.
anita berghemMaandag 5 november 2012
Ik heb de prikkel een paar weken geleden gekocht, ik vindt het geweldig, Het werkt goed voor de ontspanning en je voelt je hoofdhuid echt tintelen ,Ik raad het iedereen aan
ArnhemMaandag 5 november 2012
Helemaal Top.... woensdag besteld donderdag thuis........ groetjes frans uit holland.
KatooDinsdag 30 oktober 2012
Prima verzorgd en snel bezorgd
De Grève MadyMaandag 29 oktober 2012
Ik ben zeer tevreden over de service van iGadgets.be. Je kan bijna tot op het uur volgen waar je pakje onderweg zit, tot de aflevering thuis, en dit alles zeer vlug ! IK zou iGadgets.be aan iedereen aanraden, zeer betrouwbaar en stipt.
FrankeeMaandag 29 oktober 2012
Heel tevreden van de iGadgets webshop, vlugge verzending en goede verpakking.
C. Steenman-Vollebregt- HoutenMaandag 29 oktober 2012
Snelle levering en dit kwetsbare product kwam prima verpakt aan. Ik kende het poppetje al als 1 'granny' die helaas kapot viel en heb er nu dus 2. Voor een vrouw van 52 met vriendinnen en zussen op dezelfde leeftijd een leuk geintje. Ik zit niet met ouder worden, maar ben er helemaal op voorbereid!
W.Kodde Den HelderMaandag 29 oktober 2012
Complimenten aan iCadeau! Snelle en goede levering. Goede informatie. Bijzonder goede service bij een defect product werd deze direct binnen twee dagen vervangen door een werkend product. Klant vriendelijk en super service. Aanrader qua webshop en zullen in de toekomst nogmaals hier bestellen . Willem
K TeunissenZaterdag 27 oktober 2012
Heb een krijtbeker besteld en deze netjes binnen 1-2 dagen thuis ontvangen.
p vd doesVrijdag 26 oktober 2012
Heel goed geregeld snel in huis . Perfect aan gekomen bij mijn kleinzoon .
verbeeld GemertVrijdag 26 oktober 2012
De laptoptafel bevalt goed. Is in alle standen te stellen. icadeuau geeft goede service. Na klacht over afgebroken schroefje, heeft het bedrrijf direct een nieuwe gestuurd.
elke w. stabroekDinsdag 23 oktober 2012
snelle en goede levering.
Jos Paes, EdeVrijdag 19 oktober 2012
Prima!!!! Prettig om hier te kopen. Alles wordt snel en goed afgewikkeld.
anoDinsdag 16 oktober 2012
Alles goed geleverd en heel snel!!
A.Souwer, GoudaMaandag 15 oktober 2012
Zeer snelle en accurate levering, Keyfinder werkt pertfect en ziet er zeer professioneel uit.
jan vergouwen roosendaalVrijdag 12 oktober 2012
Handig computer tafeltje
Michael Coté UTRECHTVrijdag 12 oktober 2012
Perfect. S'middags bestelling gedaan. Volgende dag geleverd. gr Michael
M. van Prooijen, AndijkVrijdag 12 oktober 2012
Ik heb deze fingerdrum cadeau gedaan aan mijn broer die 60(!) werd, hierover wel eerst getwijfeld omdat het in mijn ogen meer een kinderding is. Maar hij was reuze enthousiast en hij kan hem ook leuk ergens neerzetten. Zijn zoon en kleindochter vonden het ook helemaal leuk en ze hebben de grootste lol gehad! Kortom: het was een zeer geslaagd cadeau!
E Koele ZaanstadVrijdag 12 oktober 2012
Een heerlike website om eens op te neuzen. Ook als je een verjaardg o.i.d. hebt een geen mogelijkheden om de stad in te gaan kun je hier heel mooie , en humoristische cadeau's vinden. De bestelling komt snel en goed ingepakt op je adres.....TOP. Groetjes Erik.
joris.vandenbergWoensdag 10 oktober 2012
De shop was duidelijk en goedkoop. Het product was voldoende ingepakt, de kwaliteit van het product was goed. Enkel de verzending viel tegen (meer dan 4 dagen later dan voorzien), maar ik vermoed dat dit ook aan bpost kan liggen ipv aan igadgets...
katriendebrierMaandag 1 oktober 2012
Was aangenaam verrast door de leuke produkten te koop op jullie website, maar erg ontgoocheld over de service. Ok, het doorgegeven adres was niet helemaal correct, maar ik heb niets van jullie gehoord. Was aan het wachten op een email van jullie toen ik hoorde dat het pakket niet was toegekomen, maar heb zelf dan moeten emailen bijna 2 weken later. Dan werd het pakket wel opnieuw verstuurd, maar jullie hadden mij moeten verwittigen en vragen naar meer adresgegevens toen het niet door de post kon worden afgeleverd. Klant is koning en dat gevoel had ik niet.
anoMaandag 1 oktober 2012
Complimenten aan iCadeau! Snelle en goede levering. Goede informatie. Prijs is echt goedkoop. Aanrader qua webshop en we zullen in de toekomst wellicht nogmaals hier bestellen indien nodig. Ga zo door!
Heleen BunnikMaandag 1 oktober 2012
Op een prettige en snelle manier het gekochte ontvangen. Het product was concurrerend geprijsd dus was de keus voor deze webwinkel snel gemaakt Van mij krijgen zij een 8 als totaal cijfer.
Niclaes LeuvenZondag 30 september 2012
Snelle en correcte levering.
Van Bouwel KapellenMaandag 24 september 2012
Prima levering, keurig op tijd en een leuk item om te gebruiken. Hier kan je indruk mee maken als je bijvoorbeeld een kaartenhuis wilt bouwen.
L. de BruinDonderdag 20 september 2012
een reactie in 1 woord een mooi en leuke hoes, mooi afgewerkt plus je ziet iemand niet met telefoon zitten, dan ook een Agenda zijn. de reacties blijven ook niet uit. en de service van igadgetgs.be is geheel perfect, binnen 24 uur in huis, reclames worden snel behandeld en verwerkt alleen maar lof dus Ga zo door ! een voorbeeld voor anderen
martijn neij wormer .Dinsdag 18 september 2012
supper snelgeleverd eght top ga zo door . martijn neij .
Beemsterboer AlkmaarMaandag 17 september 2012
product is snel geleverd, perfect verpakt, zeer aan te bevelen site.
Valérie ItterbeekMaandag 17 september 2012
Duidelijke website! De garantie vandaag besteld, morgen geleverd is hier duidelijk van toepassing. Zeer vlotte service
esther maastrichtDinsdag 11 september 2012
Een hele snelle levering.
l van vugtMaandag 10 september 2012
keyfinder gekocht voor zoon die altijd zijn sleutels kwijt is. snelle levering en het product werkt prima. mijn zoon heeft hem al verschillende keren succesvol gebruikt. zeker een aanrader.
GentMaandag 10 september 2012
Zeer snelle en correcte levering ,wij zijn ook heel tevreden over het bestelde object correct weergegeven . een zeer tevreden klant !!!!
Hellings - PeerMaandag 27 augustus 2012
Gemakkelijk gevonden en besteld op de website. Eenvoudige betalingsmogelijkheden. Snel geleverd en goed verpakt. De koffer weger is eenvoudig in gebruik met een duidelijke handleiding. Het zal ons op reis de nodige extra's aan toegeslagen besparen waardoor het toestel al na de eerste reis is terug betaald!
Stijn De Zutter LennikVrijdag 24 augustus 2012
Schitterende service! Leuke site! Super assortiment!
Kelly, TongerenVrijdag 24 augustus 2012
Snelle levering, goed verpakt en de producten voldoen volledig aan de verwachtingen! Bedankt igadgets. Ik zal zeker nog eens bestellen.
JuniorWoensdag 22 augustus 2012
De BLIKJESPERS Mijn eerste ervaring met i Gadgets is zer vlot verlopen. Ik vond het product dat ik wilde heb de nodige formaliteiten gedaan die zeer duidelijk waren, dan betaald. En de nodige e-mails kwamen binnen met de bevestiging van order enz. En het product was snel ter plaatse op mijn adres zorgvuldig ingepakt en beschermd. Het product zelf de blikjespers is een handig apparaat aangezien mijn gezin nogal redelijk veel blikjes frisdrank gebruiken zijn onze PMD zakken beter gevuld en kan er drie keer zoveel in, dus dat is al een besparing op zich. Het was aangenaam werken met i Gadgets, en het is een super handig product.
ShalomeMaandag 20 augustus 2012
Snelle service, de bestelling was binnen enkele dagen binnen.
Marc BroechemZondag 19 augustus 2012
Een handige tool Er kan nu 3 x meer in een PMD zak en drukt dus uiteraard ook de kosten van de aankoop hiervan Levering was perfect op tijd zoals gemeld in de mail Top
anoMaandag 13 augustus 2012
Prima op tijd geleverd.
Lups/ Den HaagVrijdag 10 augustus 2012
leuke kado's voor nette prijzen en zeer goede levering. ben maar af en toe in Nederland om de familie te zien en wil dan voor ieder een leuk presentje.. EEN druk op de knop en 2 dagen later alles binnen.. perfect! ik kan deze website zeker aanraden! groet Zefanja
Van der Meirsch - GentVrijdag 10 augustus 2012
Ik ben zeer tevreden over deze digitale weeglepel.
De Monchy HeilooZaterdag 4 augustus 2012
Zeer nuttig kado want op deze manier vind je gemakkelijk je sleutels terug. Geeft heel veel rust in het gezin vooral als een lid geheugenproblemen heeft.
Anna (Haarlem)Vrijdag 3 augustus 2012
We hebben het schildpadlampje besteld on cadeau te geven. Snel in huis, maar het lampje was beschadigd. Zonder problemen hebben we meteen na het aangeven een nieuw lampje toegestuurd gekregen. Top service! Bedankt!
sandra uit ekerenMaandag 30 juli 2012
ik was opzoek naar een origineel kado, en heb die hier natuurlijk gevonden.Heb 2 dingen gekocht, om een fles wijn in te stoppen, maar voor je van de wijn kunt proeven moet ge eerst de puzzel oplossen, die is gewoon super want heb die al gegeven en de persoon heeft nog steeds niet van de wijn kunnen proeven haha.Het andere was magische kadertje om bv geld in te stoppen, bij de eerste levering was die stuk maar had een mail geschreven en 2 dagen later had ik al een nieuwe, wat ik enorm wardeer.zeer klantvriendelijk en snelle service!! waarvoor dank.
sandra uit ekerenMaandag 30 juli 2012
wil je iemand geld geven voor zen verjaardag is niet echt origineel ,maar wel als ge het in dit kadertje stopt, men kan er niet zomaar aan :-) . echt wel lachen als ge de persoon in kwestie ziet sukkelen om het open te krijgen. echt heel tof en kan later gebruikt worden om een toffe foto in te stoppen
joke de Smit, beverwijk Woensdag 25 juli 2012
De eerste alarm klok die ik kreeg toegestuurd deed het niet, na een mailtje kreeg ik direct een andere toegestuurd, waarvoor mijn dank. De tweede doet het heel goed. Ik wil even kwijt dat de service is ontzettend groot en snelle reactie. Ik zal zeker nogmaals wat aanschaffen via deze site.
A.E.Verschuur ArnhemVrijdag 20 juli 2012
Heel snelle levering. Artikel op en top in orde en geheel conform de beschrijving van het artikel. Makkelijke betaalwijze. Zeer tevreden klant!
G. Bovendeert uit DelftWoensdag 11 juli 2012
Via mijn dochter ben ik aan het adres van igadgets gekomen. Daar heb ik tweemaal springschoenen gekocht. Een paar voor mijn oudste kleinzoon (11 jaar) en een paar voor mijn jongste kleinzoon (8 jaar). Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en de snelheid van bezorging. Ik zal in de toekomst waarschijnlijk vaker gebruikmaken van igadgets.
turf groen lage vuurscheDinsdag 10 juli 2012
geweldige pleeborstel voor weinig geld. een absolute aanrader voor politieagent, marechaussee en rechercheur. ook strafpleiters zullen dit geschenk zeer waarderen. mag in geen advocatenkantoor ontbreken, laat staan in politiebureaus. dus: kopen.
anoVrijdag 6 juli 2012
Zeer snelle verzending, vlotte verhandeling, producten zijn van goede kwaliteit --> kortom: super!
Veerle Vanderplancke, RoeselareDinsdag 26 juni 2012
Zeer rappe en correcte levering Super
Karin SpijkenisseDinsdag 26 juni 2012
Snelle en keurige levering. Ene dag besteld andere dag goed en mooi verpakt binnen. Top!
Erwin GentMaandag 25 juni 2012
hallo allemaal, Ben heel tevreden over iCadeau, vlugge bestelling op datum naar keuze!
Sofie, LeuvenMaandag 25 juni 2012
Zeer correcte en vlotte aflevering! Meer moet dat niet zijn.
Maxine ScherpenheuvelZaterdag 23 juni 2012
Gemaakt uit goed materiaal. Een heel pak minder afval.
Kathy ErembodegemMaandag 18 juni 2012
super! alles opnieuw vlot verlopen. Ook de leveringen op het werk of aan vrienden. Een aanrader!!
sels - OostendeMaandag 18 juni 2012
Ben blij met het aangekochte product en zou het andere i-phone gebruikers aanraden.
Martijn (Leiden)Maandag 18 juni 2012
Prima afhandeling van de bestelling en snelle bezorging. Kortom, ik ben een tevreden klant!
anoWoensdag 30 mei 2012
iCadeau is een zeer klantvriendelijke webwinkel. Ik ben echt blij verrast over hun goede service. Ik had koelkastpoezie besteld maar vond bij nader inzien de bestelde en geleverde versie niet geschikt voor het doel dat ik in gedachten had. Zonder problemen of extra kosten kon ik de bestelling omruilen en kreeg ik enkele dagen later al de gewenste versie. Ik ben zeer positief over manier van handelen.
Helga, Hoboken 'Antwerpen)Woensdag 30 mei 2012
Beste, Ik ben zeer tevreden met de "melting clock" die ik bij jullie exclusief vond, zeer vlot kon bestellen en binnen de 2 dagen thuis geleverd kreeg. Ze hangt aan mijn kast en ik "stoef" er tegen iedereen over! Groetjes Helga
Corry Soeters, SittardMaandag 28 mei 2012
Snelle levering. Ik heb veel duivenproblemen en die zijn groetendeels opgelost door de geleverde spiegelbolletjes-sleutelhangers die ik aan een draad op het balkon hang. Als het teveel schitterd door de zon schuif ik ze gewoon opzij. Ideaal. Via een mailtje hoorde ik van Icadeau.nl en ik heb voor jullie gekozen omdat jullie de goedkoopste waren. Aan te bevelen dus.
Katrien Van den Eynde vosselaarMaandag 28 mei 2012
De kaart is heel mooi en de jarige vond het een leuk cadeau. Ik ben van plan om deze kaart nog eens aan iemand te schenken! Helaas was de koker waarin hij verpakt zat al ingedeukt en is de kaart een beetje beschadigd en gekreukeld.... spijtig!
Sibylle MelleVrijdag 25 mei 2012
Ik kon niet geloven dat mijn pakje al zo snel voor mijn neus stond! Fantastisch!
M Wusten ScharendijkeMaandag 21 mei 2012
Superleuk kado voor mijn oudste kleinzoon(15 j.) was die doolhof-kubus. Had gehoopt dat hij wat langer zou doen over het kraken....maar ja. In 55 minuten was hij eruit !
dre broek in waterlandMaandag 21 mei 2012
Heel snelle levering maakt waar wat geschreven staat. Dre Waterland
Sarissa van AlphenDinsdag 15 mei 2012
De badeendjes zagen er goed uit. De bestelling werd snel geleverd, goede service!
Wim VeendamMaandag 14 mei 2012
Uitstekende webshop, zeer snelle en correcte levering, goede communicatie bij vragen.
dewit christel peerZondag 6 mei 2012
Ik ben zeer tevreden een lampje was stuk zonder moeilijk te doen heb ik gratis een nieuwe gekregen. We hebben ze in onze gang naar boven geïnstalleerd heel gemakkelijk nu vergeten te kids het licht niet meer uit te doen want het gaat vanzelf uit. Ik ben een zeer tevreden klant bedankt voor de goede service.
dewit christel peerZondag 6 mei 2012
Ik ben zeer tevreden een lampje was stuk zonder moeilijk te doen heb ik gratis een nieuwe gekregen. We hebben ze in onze gang naar boven geïnstalleerd heel gemakkelijk nu vergeten te kids het licht niet meer uit te doen want het gaat vanzelf uit. Ik ben een zeer tevreden klant bedankt voor de goede service.
W.v.lDinsdag 1 mei 2012
Had 2 keyfinders besteld, Levering zeer snel. Kreeg het alleen toegestuurd in een envelop. Volledig verfrommeld. Metalen doosjes van keyfinders volledig verbogen. Keyfinders werkte uiteindelijk wel. Heb alleen nu geen doosje om ze in op te bergen.
Marijke Wusten, LooperskapelleMaandag 30 april 2012
Ben zeer tevreden over de goede en snelle afhandeling van mijn bestelling!
Rik uut MiddelburgMaandag 23 april 2012
Snelle en correcte levering én een blije collega!!
anoMaandag 16 april 2012
Makkelijk betalen, snel geleverd op de datum die ik had aangeduid. Prima service!
esther almereVrijdag 6 april 2012
De service is erg goed. Een product had een mankement en dit werd zonder problemen snel vervangen. Erg prettig.
Hoeve LeidschendamMaandag 2 april 2012
Heel handig om leuke kaarten en tekeningen aan te hangen bij mij hangen ze bij de trap met kaarten van de landen die ik bezocht heb. De bestelling was snel en ben er dan ook tevreden over.
Nadia Scheffem-Aerts LuxenburgVrijdag 30 maart 2012
Bedankt,ik heb al eerder gadgets bestelt ,en het was altijd een super snelle levering ,ik zal zeker nog meer op u site bestellen ,en deze ook verder aanbevelen!!!!
N.AydinDinsdag 20 maart 2012
Snelle levering,goed verpakt,aleen helaas was "Teddy" s rug niet goed dichtgenaaid draadjes waren los,aangezien het een verjaardagscadeau was,zelf maar even goed dichtgenaaid.
Mia VANDEBONDinsdag 20 maart 2012
vlugge afhandeling en de dag nadien reeds in prima conditie ontvangen!
joris zoutleeuwMaandag 19 maart 2012
Prima shop, Alles goed bij prijs, vlotte afhandeling, stipt op tijd geleverd....
Robin, BurenMaandag 12 maart 2012
Bestelling snel en in goede staat afgeleverd. Hopelijk houden ze het vol de prijzen laag (of nog lager) te houden in de toekomst. Toen ik voor deze site koos, was het vanwege de prijs en het artikel was op voorraad, wat niet bij alle webshops zo was.
martijn MaastrichtZondag 11 maart 2012
Ik had een Drinking Roulette besteld, waar geen balletjes bij zaten. Icadeau gemaild en heb een 2de gratis opgestuurd gekregen. top service.
inge van hoof - kinrooiVrijdag 9 maart 2012
de weeglepel is echt een aanrader en ook om hem bij jullie te bestellen! Igadgets levert snel, prima verpakt. kortom: TOP
kuipers enschedeDinsdag 6 maart 2012
Ontzettend gave schildpad voor kinderen. de lichtjes op het plafond zijn rustgevend en werken echt in op het kind. dze site gevonden op het internet na intikken lichtgevende schildpad. verschillende sites beoordeeld, de een te duur de ander te veel verzendkosten. weer een ander uitverkocht of te veel verzendkosten.deze site voldoet prima en de volgende dag heb je t in huis. goeie service dus en betrouwbaar.
J.Goené waalwijkMaandag 5 maart 2012
De inhoud van mijn bestelling was goed verpakt en vlot bezorgd
Camiel, roeselare BelgiëZaterdag 3 maart 2012
De bestelling die ik deed was vlot binnen. Het cadeau zag er mooi uit en was perfect verpakt. Kortom, goede service!
MLHWoensdag 22 februari 2012
De webshop is zeker aan te bevelen voor wie snel nog een leuk cadeautje in huis wil voor vrienden of familie. Hetgeen ik heb gekocht (een leuk kaartspelletje genaamd Gespreksstarter) was nergens in mijn omgeving in winkels te vinden. Via iGadgets vond ik het meteen en kreeg ik het ook (zo goed als) meteen in mijn brievenbus! De levering was heel snel! Superhandig.
Carmen de vries Den HelderVrijdag 3 februari 2012
De touchscreen handschoenen maat M bleken maat S/M te zijn. Deze maat is kleiner dan een normale maat M welke ik heb. Ik heb mijn bestelling teruggestuurd met de vraag naar een andere maat. Dit bleek erg netjes en snel afgehandeld te worden door het bedrijf. 2 dagen later had ik mijn nieuwe maat handschoenen binnen. De service is top!
Piet Beirlaen AnzegemMaandag 30 januari 2012
Prima service, en zeer goed artikel
Steve NijmegenVrijdag 20 januari 2012
Prima website, gebruikers vriendelijk en overzichtelijk. Brede selectie en de afhandeling van je winkelwagen verloopt heel soepel. De bezorging is correct en op tijd. Ga vooral zo door.
Pieter AalbekeDinsdag 17 januari 2012
Hey, Alles is super verlopen. Indien je snel en eenvoudig een cadeautje zoekt,is dit de perfecte oplossing. Bedankt, Pieter
Elif, DiemenMaandag 16 januari 2012
Beste dienst ooit!
wasadebruijnZondag 15 januari 2012
De bestelling via Icadeau verliep erg snel, binnen paar dagen was het er. Geweldig. Wil de Bruijn, Hengelo
Bart, AntwerpenDonderdag 12 januari 2012
Verliep prima en bijzonder snel. zeer tevreden.
anoDinsdag 10 januari 2012
Wij hebben de knikkerbaan besteld, en die werd geleverd met een aantal kapotte onderdeeltjes. Vervolgens hebben we de klacht ingediend en gevraagd of ze iets voor ons konden doen. Direct kregen we een mailtje met daarin dat ze gelijk een nieuwe op zouden sturen. We konden de oude gewoon houden, geen probleem. Een week later werd de nieuwe knikkerbaan geleverd. Echt top. Bedsnkt!
Gea, ZaltbommelMaandag 9 januari 2012
De site is er overzichtelijk. En de servers is perfect. Ik moest nog kerstkado's hebben. Ik heb woensdag voor kerst besteld en had het vrijdag in huis echt helemaal super!
Philippe Sint-AmandsbergMaandag 9 januari 2012
Snelle en aangename service !
Bella, Noord HollandMaandag 9 januari 2012
Cadeau besteld: snelle bezorging, geen complicaties bij bestelling. Helaas waren er geen batterijen bijgeleverd, dus kon mijn vriendin haar kado niet gelijk uitproberen, Maar ze was wel superblij met dit originele kado!
H.Mertens GeelMaandag 9 januari 2012
Op 23 december 2011 kocht ik voor het eerst een 4-tal produkten bij IGadgets.be. Ik betaalde met overschrijving wat geen enkel probleem met zich meebracht. De bestelling werd binnen de 4 dagen na overschrijvingsdatum geleverd. De produkten waren heel goed verpakt en in heel goede staat. Mijn bestelling voldeed aan de voorwaarden zoals omschreven op de site. Ik houd me eraan om in de toekomst zeker bij deze site opnieuw te bestellen. Het is leuk om op deze manier iets te kunnen aankopen. Ik kan het echt iedereen aanbevelen.
anoZaterdag 7 januari 2012
Zeer snelle en goede levering
Bas te HuizenVrijdag 6 januari 2012
Ja, helemaal goed, bleek na de snelle en goed verzorgde verzending van de grap, die ik nodig had. Een daverend succes trouwens, dat kado. Ik had iCadeau op zoek naar kerstcadeaus snel gevonden met Google. Alles scheen betrouwbaar en dat bleek dus waar. Er staan nog genoeg attenties en grappen om een keer terug te komen. Zal ik zeker doen.
freddy lokerenVrijdag 6 januari 2012
een heel goede service, ik had 2 producten besteld, waarvan dat er één niet werkte, na een mailtje mocht ik meteen zonder enige problemen een nieuw ontvangen. wat een service!!!!
Stefan NieuwegeinWoensdag 4 januari 2012
top kan niet anders zeggen
Corina, UtrechtWoensdag 4 januari 2012
Prettige service bij iCadeau.nl: ik had een product besteld, maar bij aankomst bleek er een fabricagefout in te zitten. Het was vlak voor kerst en het cadeau was bedoeld als kerstcadeau. Toen ik in een e-mailtje vroeg of ik het product kon terugsturen en nog vóór kerst een nieuwe kon krijgen, kreeg ik binnen een uur een berichtje terug dat ik het defecte product niet hoefde terug te sturen en dat er diezelfde dag nog een nieuwe zou worden opgestuurd. En jawel! De volgende dag al een nieuw pakketje ontvangen, dus alles geregeld nog voor de kerst. Dat noem ik nog eens een prima service.
anoDinsdag 3 januari 2012
snelle levering muts werkt perfect dank u wel!!!
PochetDinsdag 3 januari 2012
Na mijn bestelling werdt het pakket zeer vlug en correct geleverd. De mcube had ongeloofelijk veel succes.Iedereen was er mee figuren aan het maken echt een aanrader!!! Ook het spel (dit had ik moeten weten)hebben we met de hele familie gespeeld hilariteit alom.Superleuk!!! Ik zal in de toekomst zeker deze site nog eens bezoeken.
Damstén TheuxDinsdag 3 januari 2012
Zeer snelle en professionele reactie en levering. Bestelling in prima staat ontvangen.
Jef ZoerselMaandag 2 januari 2012
Snelle levering !
aurore vandecasteele, gentMaandag 2 januari 2012
Jullie site is heellgebruiksvriendelijk. De levering was snel en probleemloos. Doe zo verder ;)
Konings, RijenMaandag 2 januari 2012
De bestelling werd heel snel geleverd, de dag na de bestelling was het al binnen. Diegene die deze artikelen voor Kerstmis heeft gekregen, was erg verrast en enthousiast over de artikelen.
Lutgarde De Groof GlabbeekMaandag 2 januari 2012
Vlugge en correcte afhandeling, wij zijn heel eeg tevreden over deze webshop. Ook gemakkelijk omdat het met overschrijving te betalen is.
Debby Sanders RotterdamMaandag 2 januari 2012
Snelle levering, netjes verpakt.
Tanja - GrimbergenMaandag 2 januari 2012
Snelle verwerking en levering!
Vleeschouwer DenderleeuwMaandag 2 januari 2012
Zeer goed. Bruikbaar apparaat.Handig om precies het gewicht af te meten.
rene oosterhoutMaandag 2 januari 2012
een leuke duidelijke site met leuke aparte cadeau's een snelle goede levering en leuke prijzen ze doen wat ze beloven verzending stipt en goed verpakking goed zeker een nieuw bezoek waard
L. Degen OverbetuweZaterdag 31 december 2011
Ben zeer tervreden over icadeau.nl. De dag na bestelling het pakje in goede orde ontvangen. Wat wil je nog meer.
Brassel - MaastrichtVrijdag 30 december 2011
Veel keus, safe manier van betalen. Goede communicatie via email betreffende bestelling en de status ervan. Kortom: afspraken en beloftes worden nagekomen. Een winkel die doet wat het belooft en wat je ervan verwacht.
Marcel, SwifetrbantVrijdag 30 december 2011
Prettige website. Artikelen zijn gemakkelijk te vinden en er is steeds voldoende specificaties van het product.
M leeuwardenWoensdag 28 december 2011
Zeer tevreden, snelle levering na betaling. Veel mensen blij gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
anoWoensdag 28 december 2011
ICadeau is te vertrouwen, prima bezorgd en prima product. Niks mis mee dus!
stefan, asseDinsdag 27 december 2011
iGadgets heeft mij op de hele lijn aangenaam verrast. Klantvriendelijke opvolging van mijn bestelling, snelle en correcte levering, en dat, met een personlijke service die men in het algemeen zelden op een webshop terug kan vinden. Het produkt voldoed bovendien volledig aan de verwachtingen.
anoDinsdag 27 december 2011
vlotte bestelling en levering, producten zijn in orde
Eric, NoordenveldMaandag 26 december 2011
Snel en precies geleverd. De Prikkel is een feest, maar dat wist ik al en daarom ook zelf aangeschaft. Ik vind 't heerlijk, de kids vragen er altijd om. Zo simpel en het werkt zo effectief. Zou eigenlijk in ieder huishouden tot de standaard uitrusting moeten behoren.
n.van der wind uit WoerdenVrijdag 23 december 2011
scoort geweldig bij een ''mijlpaal'' verjaardag, maar eigenlijk bij elke leeftijd is het lachen geblazen !!

Pagina's